- 24 Mart 2015
- 121
- 35
- 34
hem yüksek hemde normal yükseliş olmaması gerekiyor die biliyorum.Hic bilmiyiyorum inan bildiğim.şey iste beta HCgnin yuksek olmasi inşallah hayırlı haberler alirsin
Valla bana ikiz gibi geldi değerlere gore amma allahtan hayirlisi eli ayağı düzgün olsun kucagina sağlıkla gelsin yada gelsinler inşallahKızlar herkese slm...
Öncelikle hamile annelerimıze Allahtan tamamını erdirmesini diliyorum.. benim de size sorum var...
tüp bebekle hamile kaldım suan yaklaşık 5 hafta oldum heralde henüz ultrason muayenesine gitmedim. benjm hcg degerlerim söyle
12 gun beta hcg 1.271
15 gün beta hcg 5123
not: benim 2 adet 5. gün embriyosu transfer edildi..sizce ikiz ihtimali nedir ?? :)
sevgiler
Sağol canım seninde sağ salim kucağına almak nasip okur inşallah..Valla bana ikiz gibi geldi değerlere gore amma allahtan hayirlisi eli ayağı düzgün olsun kucagina sağlıkla gelsin yada gelsinler inşallah
8.gun 207 10.gun 477 ydi benim ikiz canım olabilir seninkiler de hayırlısı olsunnKızlar herkese slm...
Öncelikle hamile annelerimıze Allahtan tamamını erdirmesini diliyorum.. benim de size sorum var...
tüp bebekle hamile kaldım suan yaklaşık 5 hafta oldum heralde henüz ultrason muayenesine gitmedim. benjm hcg degerlerim söyle
12 gun beta hcg 1.271
15 gün beta hcg 5123
not: benim 2 adet 5. gün embriyosu transfer edildi..sizce ikiz ihtimali nedir ?? :)
sevgiler
Sağol canım hepimiz için hayırlısı..8.gun 207 10.gun 477 ydi benim ikiz canım olabilir seninkiler de hayırlısı olsunn
Kızlar herkese slm...
12 gun beta hcg 1.271
15 gün beta hcg 5123
sevgiler
Sağol canım inşallah..ya bende dün akşamdan beri kahverengi gibi ama pudra pembe leke geliyo korkuyorum sende de oldu mu canımcanım hayırlı olsun sonucun benim ki gibi banada ikiz gibi geldi 6.haftada keseleri görebilirsin
Sağol canım inşallah..ya bende dün akşamdan beri kahverengi gibi ama pudra pembe leke geliyo korkuyorum sende de oldu mu canım
anladım canım.. ya demek sendede devam ediyor. peki sen progestan jel veya iğne kullanıyorum musun.. ben progestan iğne kullanıyordum test yaptırıp pozitif alınca progestan fitile geçirdi onunda etkisi yok demekki iğne ağrıyo ama en iyisi sanırım..bende transferin 7.gününden itibaren başladı kahverengi pütürler şuan 7 haftalık ve hala devam ediyor.hatta benim kanamam bile oldu3 gün hastanede yattım rahimde kanama alanı varmış.kırmızı kan gelmediği sürece korkma ben 3 ayrı doktora sordum diğer lekeler normal kırmızı taze kan tehlikeliymiş.yorma kendini dinlen sürekli
ben iğneyi sadece 3 defa kullandım transfer öncesi transfer günü ve sonra ki gün.bant ve jelim var onları kullanıyorum bide düşük tehlikem var diye 5 günlük bi iğne verdi evde vuruluyorum.çok canım acıyor iğne yerlerim beze oldu.ben keseleri gördüm 3 binin üzerinde olunca görünüyormuş doktorun yanında ki bayan öyle dedi.bide bu lekeler herkeste farklı heralde bünyeye göre değişiyor sanırım korkunu anlıyorum benim psikolojim bozuldu kan mı gelecek diye gecelerce uykusuz kalıyorum.kısmetleri varsa zaten kalırlar inançlı biriyim ama yinede o korkuyu yenemiyorumanladım canım.. ya demek sendede devam ediyor. peki sen progestan jel veya iğne kullanıyorum musun.. ben progestan iğne kullanıyordum test yaptırıp pozitif alınca progestan fitile geçirdi onunda etkisi yok demekki iğne ağrıyo ama en iyisi sanırım..
kahverengi de değil ya pembe gibi korkuyorum insan. sen gördün mü cnm keseleri ikiz mi seninki
Evet canım bende inanıyorum ama işte kuşku oluyo illaki.. hemen ignemi oldum az önce inşallah leke durur rabbime emanetler bizim telaşı mız boş aslında. inşallah gönlümüzün dilediği olur ne diyelimben iğneyi sadece 3 defa kullandım transfer öncesi transfer günü ve sonra ki gün.bant ve jelim var onları kullanıyorum bide düşük tehlikem var diye 5 günlük bi iğne verdi evde vuruluyorum.çok canım acıyor iğne yerlerim beze oldu.ben keseleri gördüm 3 binin üzerinde olunca görünüyormuş doktorun yanında ki bayan öyle dedi.bide bu lekeler herkeste farklı heralde bünyeye göre değişiyor sanırım korkunu anlıyorum benim psikolojim bozuldu kan mı gelecek diye gecelerce uykusuz kalıyorum.kısmetleri varsa zaten kalırlar inançlı biriyim ama yinede o korkuyu yenemiyorum
son adetim bittiğinden beri kasıklarımda ağrı var.aynı zamanda belimde de var. adet olcakmışım gibi.idrarda ve kanda gebelik var gözüküyor.çarşamba günü ultrasona gircem.sat a göre 5+5 günlük ama bakalım doktor ne diyecek.benim gibi ağrısı olan varmı?????
ilk gebelik canım ama insanın elinde değil korkmamakcanım o ağrı bende hep var herdefasında korkuyorum ama normalmiş rahim genişlediği için ağrı oluyormuş hele ki ilk gebelikse daha çok hissedilirmiş bunları bilmeme rağmen hala korkuyorum sen korkma bari :))
Benim de %90 erkekmiş :)) Daha önce de söylemişlerdi bunu. Gerçekten de yüksekti değerim. Adetim 2 gün geçtiğinde 1887 çıkmıştı. Burdan bir arkadaş ya ikiz ya erkek demişti :))Benim ilk gebeligim erkek .iste çok yüksekti ama adetten 2 gün sonrasiydi ya ikiz ya erkek bebek demişti sağlık.icagindaki doktorumuz nitekim erkek oldu.inşallah eotunsuz sıkıntısı z kucağına alitwin bebisini yada bebislerini durumdan haberdar et valla merak ettim bende
Haftasonu benim de oldu lekelenmem canım. Aynen öyleydi. Açık kahveydi ama pudra renge doğru gidiyordu. Sonra kesildi. Doktor yine de gel bakalım, içimiz rahat etsin dedi. İçerde bi kanama varsa, dışarıya çıkmıyor da olabilir dedi. Şükür yokmuşSağol canım inşallah..ya bende dün akşamdan beri kahverengi gibi ama pudra pembe leke geliyo korkuyorum sende de oldu mu canım
Ağrılar olağan canım. Merak etme. Rahim genişlediği için ilk zamanlar sık oluyor. Bende şimdi de ara ara oluyor. Rahim sürekli büyüyor sonuçta. İnşallah sağlıkla görürsünüz bebeği.. Hayırlı uğurlu olsun.. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah..son adetim bittiğinden beri kasıklarımda ağrı var.aynı zamanda belimde de var. adet olcakmışım gibi.idrarda ve kanda gebelik var gözüküyor.çarşamba günü ultrasona gircem.sat a göre 5+5 günlük ama bakalım doktor ne diyecek.benim gibi ağrısı olan varmı?????
amin canım inşallah.allah herkese görmeyi nasip etsin.vücut kendini hazırlıyormuş.Ağrılar olağan canım. Merak etme. Rahim genişlediği için ilk zamanlar sık oluyor. Bende şimdi de ara ara oluyor. Rahim sürekli büyüyor sonuçta. İnşallah sağlıkla görürsünüz bebeği.. Hayırlı uğurlu olsun.. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah..
sen ne kadarlık gebesin canım???Ağrılar olağan canım. Merak etme. Rahim genişlediği için ilk zamanlar sık oluyor. Bende şimdi de ara ara oluyor. Rahim sürekli büyüyor sonuçta. İnşallah sağlıkla görürsünüz bebeği.. Hayırlı uğurlu olsun.. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah..