beta hcg değeri ikiz olup olmadığının ipucunu verebilirmi?

Teşekkürler inşallah duyucam atışlarını öle bekliyorum zaman geçmiyor
Biz duyduk şükür :nazar: sonraki kontrol tam 3 hafta sonra :KK51: Hep böyle bekliceezz.. Artık hep böyle olacak canım :) napalım.. Sağlıklı olsunlar da inşallah :KK68: Rahat olmaya çalışmak lazım.

Arkadaşlar adetim 9 gün gecikti beta hcg değerinde 8500 çıktı dra gitsem kese görünurmu ayrıca değer yüksek gibi geldi bana.

Arkadaşlar adetim 9 gün gecikti beta hcg değerinde 8500 çıktı dra gitsem kese görünurmu ayrıca değer yüksek gibi geldi bana.
Altıncı haftada gitsen sadece keseyi goreceksin kalp atışı için bir hafta sonra yeniden eğitmen gerekebilir geç çatlama filan ise..onedeble 7.haftayı doldurmayi bekle derim sunun surasinda yaklaşık 8-9 gün bekleyeceksin en fazla..hem keseyi hem kalp atışını görebilirsiniz 7.haftada..degerimde gayet normal gibi duruyorr

Altıncı haftada gitsen sadece keseyi goreceksin kalp atışı için bir hafta sonra yeniden eğitmen gerekebilir geç çatlama filan ise..onedeble 7.haftayı doldurmayi bekle derim sunun surasinda yaklaşık 8-9 gün bekleyeceksin en fazla..hem keseyi hem kalp atışını görebilirsiniz 7.haftada..degerimde gayet normal gibi duruyorr
Teşekkür ederim cvp için. Diğer gebe liginde 12 gün geçmisken 4000 kusurları çıkmıştı o yüzden yüksek geldi bana. Yarın için randevu aldım gidicem. 1 hafta sonra tekrar giderim hastane çok yakın zaten

Arkadaşlar adet tarihim geçtiği 3. Gün
8 nisanda hcg:292 (ultrasonda kese görünmedi aynı gün)
10 nisanda hcg:704 çıktı
Dr ptesi çağırdı keseyi görmek için erken mi?
Ayrıca bu 2. Hamileliğim ilki düşüktü :KK43: o yüzden tedirginim :KK43:

Valla canım.bEta HCG değerin normal gözüküyor be iki gebeligimdede 7. Haftayı doldurmaxan gitmedim doktora hem kalp atışını hemde keseyi görmek için.4. Haftada keseyi görememesi normal.ama ilk düşugunden sonra kan sayımı geriye donuk uç aylık şeker ve hormon testi yaptırıp dusugun nedenlerini arastirdinizmi.benimde.ilkim düşük bu un ncu hamileliğin ilk dusugumden sonra doktorun hummalı bi araştırmaya girdi ve hipotroidi hastası olduğum.oraya çıktı..ben daha fok bunu merak ettim.sende umarım gönlüne gore olur herşey.pazartesi kese görünür gibi geliyor bana .

merhaba kızlar bende foruma yenı uye oldum ıkız bebegım olsun cokıstıyorum hamıle oldugumu cumartesı gunu ogrendım kan testı yaptırdım beta hcg sonucum 1119 cıktı 4 haftalık gebeyım sızce nedır ıkız gebelık olma olabılırmı

Arkadaşlar adet tarihim geçtiği 3. Gün
8 nisanda hcg:292 (ultrasonda kese görünmedi aynı gün)
10 nisanda hcg:704 çıktı
Dr ptesi çağırdı keseyi görmek için erken mi?
Ayrıca bu 2. Hamileliğim ilki düşüktü :KK43: o yüzden tedirginim :KK43:
cnm degerlerin benimkine çok yakın.. benim de 284 ve 700'dü.. şu anda 9 haftalık ikiz gebeliğim var.. ama değere göre mi ikiz gebelik onu bilemiyorum

merhaba kızlar bende foruma yenı uye oldum ıkız bebegım olsun cokıstıyorum hamıle oldugumu cumartesı gunu ogrendım kan testı yaptırdım beta hcg sonucum 1119 cıktı 4 haftalık gebeyım sızce nedır ıkız gebelık olma olabılırmı
İkiz gebeliktenten çok 3rkek bebek gibi geliyor bana :)) benimde oglumda öyleydi.

ya kızlar benim adetime 6 gün kala beta hcg 155,16 cıktı.2 gün sonra yine yaptırdım 389,91 çıktı.herkesin adetten sonra benim adetten önce.nasıl oluyor anlamadım ben.doktorlarda şaşırdı kadın doğumcuya gözük dedi.22 nisanda gitcem.ikiz olma durumumu var acaba.

ya kızlar benim adetime 6 gün kala beta hcg 155,16 cıktı.2 gün sonra yine yaptırdım 389,91 çıktı.herkesin adetten sonra benim adetten önce.nasıl oluyor anlamadım ben.doktorlarda şaşırdı kadın doğumcuya gözük dedi.22 nisanda gitcem.ikiz olma durumumu var acaba.
Hayırlı olsun gebeliğin kuvvetle.muhtemel ikiz :)))

ağzından bal akıyor.ya okuyorum yazılanları herkesin değerleri adeti geçince yada adet gününde benim adetten 1 hafta önce
İnşallah olumsuz birşeyle karsilasmazsin kalbini karartmak istemiyorum iyi düşün iyi olsun, dış gebeliklerde de beta HCG firlayabiliyor.bence beş haftalık.olsun hemen git ne olur ne olmaz

İnşallah olumsuz birşeyle karsilasmazsin kalbini karartmak istemiyorum iyi düşün iyi olsun, dış gebeliklerde de beta HCG firlayabiliyor.bence beş haftalık.olsun hemen git ne olur ne olmaz
sat a göre 5+1 oluyor. allah herşeyin hayırlısını versin.aklıma gelio tabi öyle şeyler.bakalım 22 nisanda öğrencez nasipse

erkek bebeklerde de yüksek çıkıyormuş bide
Benim ilk gebeligim erkek .iste çok yüksekti ama adetten 2 gün sonrasiydi ya ikiz ya erkek bebek demişti sağlık.icagindaki doktorumuz nitekim erkek oldu.inşallah eotunsuz sıkıntısı z kucağına alitwin bebisini yada bebislerini durumdan haberdar et valla merak ettim bende

Benim ilk gebeligim erkek .iste çok yüksekti ama adetten 2 gün sonrasiydi ya ikiz ya erkek bebek demişti sağlık.icagindaki doktorumuz nitekim erkek oldu.inşallah eotunsuz sıkıntısı z kucağına alitwin bebisini yada bebislerini durumdan haberdar et valla merak ettim bende
mutlaka yazıcam buraya canım.inşallah bi sorun olmaz.dış gebelikte göğüste damarlar belirginleşiyormu bilgin varmı

X