beta hcg değeri ikiz olup olmadığının ipucunu verebilirmi?

sen ne kadarlık gebesin canım???
15 bitiyor bugün canım. 3 gün de önden gidiyor şimdilik :nazar::KK68: 3,5 ayı bitirdik. İnşallah sağlıkla devam eder. İnsanda hep bir endişe oluyor. Annelik hamilelik başlangıcından başlıyoorr :KK68: 2li testi 3lü testi. Eli ayağı parmağı beyni omurgası midesi.. Hepsini hepsini düşünüyorsun.. Doktor 9 cm'lik miniğin midesini, mesanesini gösteriyor.. Şaşıyor kalıyorsun.. Mucize büyütüyorsun :nazar: Allah sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah hepimizin :nazar: İsteyen herkese de sağlıkla nasip etsiinn :KK36:

15 bitiyor bugün canım. 3 gün de önden gidiyor şimdilik :nazar::KK68: 3,5 ayı bitirdik. İnşallah sağlıkla devam eder. İnsanda hep bir endişe oluyor. Annelik hamilelik başlangıcından başlıyoorr :KK68: 2li testi 3lü testi. Eli ayağı parmağı beyni omurgası midesi.. Hepsini hepsini düşünüyorsun.. Doktor 9 cm'lik miniğin midesini, mesanesini gösteriyor.. Şaşıyor kalıyorsun.. Mucize büyütüyorsun :nazar: Allah sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah hepimizin :nazar: İsteyen herkese de sağlıkla nasip etsiinn :KK36:
ayy maşallah diyelim:nazar: nazar değmesin.allah'ın izniyle hiç bişey olmaz canım.ben şimdilik bişey hissetmiyorum.çok küçük ya herhalde ondan.karnım büyümeye başladığında anlıcam herhalde.bakalım yarın doktor güzel şeyler söyler inşallah.

ayy maşallah diyelim:nazar: nazar değmesin.allah'ın izniyle hiç bişey olmaz canım.ben şimdilik bişey hissetmiyorum.çok küçük ya herhalde ondan.karnım büyümeye başladığında anlıcam herhalde.bakalım yarın doktor güzel şeyler söyler inşallah.
Amin canıımmm.. Hepimizinkine maşallaahhh :nazar: Benim karnım büyüdü biraz ama ben de hissetmiyorum aslında. Bir de ekranda görünce anlıyor insan canım. Senin ne kadar şimdi? Evde hiç bir şey anlamıyorsun. Doktora gidince kıpır kıpır görünce aaa hamileyim diyorsun :)) Bir arkadaşım demişti çok hoşuma gitmişti: Sanki o bebek hastanede büyüyor da, biz de arada görmeye ziyaretine gidiyoruz gibi :))
Bir de işte testler falan oluyor. Endişeler oluyor.. en ufak bir ayrıntı önemli oluyor. Her şeyi tam olsun diye dua ediyorsun.. 4-5 aylar arası hissedicez inşallah :KK36::nazar: O zaman hamile olduğumuza inanırız gerçekten herhalde :))

Amin canıımmm.. Hepimizinkine maşallaahhh :nazar: Benim karnım büyüdü biraz ama ben de hissetmiyorum aslında. Bir de ekranda görünce anlıyor insan canım. Senin ne kadar şimdi? Evde hiç bir şey anlamıyorsun. Doktora gidince kıpır kıpır görünce aaa hamileyim diyorsun :)) Bir arkadaşım demişti çok hoşuma gitmişti: Sanki o bebek hastanede büyüyor da, biz de arada görmeye ziyaretine gidiyoruz gibi :))
Bir de işte testler falan oluyor. Endişeler oluyor.. en ufak bir ayrıntı önemli oluyor. Her şeyi tam olsun diye dua ediyorsun.. 4-5 aylar arası hissedicez inşallah :KK36::nazar: O zaman hamile olduğumuza inanırız gerçekten herhalde :))
benim sat a göre 5+6 olması lazım canım.adetime 8 gün kala idrar testiyle öğrendim.

benim sat a göre 5+6 olması lazım canım.adetime 8 gün kala idrar testiyle öğrendim.
Allah sağlıkla nasip etsin canım.. Maşallah :nazar: Çok da erken öğrenmişsin :) 10. haftada ultrasonda hareketleri izlenebiliyor. Allah o günleri de sonrasını da nasip etsin inşallah :KK68:

mutlaka yazıcam buraya canım.inşallah bi sorun olmaz.dış gebelikte göğüste damarlar belirginleşiyormu bilgin varmı

Cnm dis gebelik yasamis biri olarak en buyuk belirtim sol kasigimda ince piss bi agrim vardi ve 5. haftanin icindeykende farkli bi kanama olmustu siyahla kah erengi karisimi bi kanamaydi oyle ogrenmistim aklina kotu bisi getirme ins oyle bisi yassmassin

Cnm dis gebelik yasamis biri olarak en buyuk belirtim sol kasigimda ince piss bi agrim vardi ve 5. haftanin icindeykende farkli bi kanama olmustu siyahla kah erengi karisimi bi kanamaydi oyle ogrenmistim aklina kotu bisi getirme ins oyle bisi yassmassin
çarşamba günü gördük canım bebeğimi ve kalp atışını.6+2 ultrasona göre.bugün 6+4 olduk.büyüdük biz..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Merhabaa arkadaslar transferin 9. Gunu hcg: 396 cikti,2 adet 5. Gun embriyosu transfer edilmisti,ikiz olabilir mi? Ne dersiniz

Merhaba 4+3 günlük hamileyim betahcg 14 mayısta 76.38 di 20 mayısta 2066 sizce çoğul gebelikmidir artış nasıl gidiyor bayanlar

Benim de ikiz gebelik ihtimalim var doktorun söylediğine göre değerim olması gerekenden yüksekmiş. Ama ultrasonda tek gördük 4.haftaya yeni girdim doktor ikiz bekliyormuş tek görünce şaşırdı bayağı. İki hafta sonra tekrar gel dedi. İlk aşılamamdı ve 20 mm boyutunta 4 yumurta topladık aslında daha fazlaydı 7-8 olucaktı doktor dozu duşurup mühadele etti neyseki. İçimde hala ikiz şuphesi var :/ ama yine de hayırlısı beklicem :-)
Değerlerini yazar misin

arkadaşlar merhaba ben de adet günümde yani 27 mayıs çarşamba günü yaptırdım 322,55 çıktı pazartesi tekrar yaptık 2199 çıktı dün doktora gittik keseyi gördük doktor bir şey demedi ama hemşire ikiz olabilir değer fazla yükselmiş dedi aklıma takıldı sizce nasıl değerim

SAT 1 MAYIS
27 MAYIS (3+6) 131
29 MAYIS (4) 266
3 HAZİRAN (4+6) 2464
İKİZ OLMA İHTİMALİ VAR MI SİZCE

Yaaa kizlar 4+1 de 3536 cikti yorumunuz ne acaba? suan 4+4 doktora gitmedim saglik ocaginda sadece beta hcg yaptirdim

X