Biz duyduk şükürTeşekkürler inşallah duyucam atışlarını öle bekliyorum zaman geçmiyor
Altıncı haftada gitsen sadece keseyi goreceksin kalp atışı için bir hafta sonra yeniden eğitmen gerekebilir geç çatlama filan ise..onedeble 7.haftayı doldurmayi bekle derim sunun surasinda yaklaşık 8-9 gün bekleyeceksin en fazla..hem keseyi hem kalp atışını görebilirsiniz 7.haftada..degerimde gayet normal gibi duruyorrArkadaşlar adetim 9 gün gecikti beta hcg değerinde 8500 çıktı dra gitsem kese görünurmu ayrıca değer yüksek gibi geldi bana.
Teşekkür ederim cvp için. Diğer gebe liginde 12 gün geçmisken 4000 kusurları çıkmıştı o yüzden yüksek geldi bana. Yarın için randevu aldım gidicem. 1 hafta sonra tekrar giderim hastane çok yakın zatenAltıncı haftada gitsen sadece keseyi goreceksin kalp atışı için bir hafta sonra yeniden eğitmen gerekebilir geç çatlama filan ise..onedeble 7.haftayı doldurmayi bekle derim sunun surasinda yaklaşık 8-9 gün bekleyeceksin en fazla..hem keseyi hem kalp atışını görebilirsiniz 7.haftada..degerimde gayet normal gibi duruyorr
cnm degerlerin benimkine çok yakın.. benim de 284 ve 700'dü.. şu anda 9 haftalık ikiz gebeliğim var.. ama değere göre mi ikiz gebelik onu bilemiyorumArkadaşlar adet tarihim geçtiği 3. Gün
8 nisanda hcg:292 (ultrasonda kese görünmedi aynı gün)
10 nisanda hcg:704 çıktı
Dr ptesi çağırdı keseyi görmek için erken mi?
Ayrıca bu 2. Hamileliğim ilki düşüktüo yüzden tedirginim
İkiz gebeliktenten çok 3rkek bebek gibi geliyor bana :)) benimde oglumda öyleydi.merhaba kızlar bende foruma yenı uye oldum ıkız bebegım olsun cokıstıyorum hamıle oldugumu cumartesı gunu ogrendım kan testı yaptırdım beta hcg sonucum 1119 cıktı 4 haftalık gebeyım sızce nedır ıkız gebelık olma olabılırmı
Siz cinsiyeti kizmi bekliyorsunuz? Kız bebeklerde beta HCG değeri biraz daha düşük oluyormus.benim ilk oglum da inanılmaz yüksekti ama bunda düşük kız bekliyorum.o ne ya benim 3 haftalık iken 256 idi:)çoğul olabilir bence
Hayırlı olsun gebeliğin kuvvetle.muhtemel ikiz :)))ya kızlar benim adetime 6 gün kala beta hcg 155,16 cıktı.2 gün sonra yine yaptırdım 389,91 çıktı.herkesin adetten sonra benim adetten önce.nasıl oluyor anlamadım ben.doktorlarda şaşırdı kadın doğumcuya gözük dedi.22 nisanda gitcem.ikiz olma durumumu var acaba.
ağzından bal akıyor.ya okuyorum yazılanları herkesin değerleri adeti geçince yada adet gününde benim adetten 1 hafta önceHayırlı olsun gebeliğin kuvvetle.muhtemel ikiz :)))
İnşallah olumsuz birşeyle karsilasmazsin kalbini karartmak istemiyorum iyi düşün iyi olsun, dış gebeliklerde de beta HCG firlayabiliyor.bence beş haftalık.olsun hemen git ne olur ne olmazağzından bal akıyor.ya okuyorum yazılanları herkesin değerleri adeti geçince yada adet gününde benim adetten 1 hafta önce
sat a göre 5+1 oluyor. allah herşeyin hayırlısını versin.aklıma gelio tabi öyle şeyler.bakalım 22 nisanda öğrencez nasipseİnşallah olumsuz birşeyle karsilasmazsin kalbini karartmak istemiyorum iyi düşün iyi olsun, dış gebeliklerde de beta HCG firlayabiliyor.bence beş haftalık.olsun hemen git ne olur ne olmaz
erkek bebeklerde de yüksek çıkıyormuş bideİnşallah olumsuz birşeyle karsilasmazsin kalbini karartmak istemiyorum iyi düşün iyi olsun, dış gebeliklerde de beta HCG firlayabiliyor.bence beş haftalık.olsun hemen git ne olur ne olmaz
Benim ilk gebeligim erkek .iste çok yüksekti ama adetten 2 gün sonrasiydi ya ikiz ya erkek bebek demişti sağlık.icagindaki doktorumuz nitekim erkek oldu.inşallah eotunsuz sıkıntısı z kucağına alitwin bebisini yada bebislerini durumdan haberdar et valla merak ettim bendeerkek bebeklerde de yüksek çıkıyormuş bide
mutlaka yazıcam buraya canım.inşallah bi sorun olmaz.dış gebelikte göğüste damarlar belirginleşiyormu bilgin varmıBenim ilk gebeligim erkek .iste çok yüksekti ama adetten 2 gün sonrasiydi ya ikiz ya erkek bebek demişti sağlık.icagindaki doktorumuz nitekim erkek oldu.inşallah eotunsuz sıkıntısı z kucağına alitwin bebisini yada bebislerini durumdan haberdar et valla merak ettim bende
Hic bilmiyiyorum inan bildiğim.şey iste beta HCgnin yuksek olmasi inşallah hayırlı haberler alirsinmutlaka yazıcam buraya canım.inşallah bi sorun olmaz.dış gebelikte göğüste damarlar belirginleşiyormu bilgin varmı