- 23 Ağustos 2011
- 6.306
- 5.853
Doktor ne diyor? İnan bir fikrim yok.. Benim de sorularım var :/Aoww HCG olcumlerim 3 gün arayla 599.6
1616 ve 4044.71 henüz kese bile görünmüyor çoğul gebelik mi acaba bütün gecikmenin 12. Gunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor ne diyor? İnan bir fikrim yok.. Benim de sorularım var :/Aoww HCG olcumlerim 3 gün arayla 599.6
1616 ve 4044.71 henüz kese bile görünmüyor çoğul gebelik mi acaba bütün gecikmenin 12. Gunu
Arkadaşlar, adet gecikmesinin 10. günü beta hcg 14159 çıktı. ben de telaş yaptım niye bu kadar yüksek çıktı diye? Yardımcı olabilecek, tecrübeli arkadaşlarım var mı? çok endişeleniyorum. benim gibi değeri olan var mıydı?
Ayy üzerinden bayag bi geçti ama olsun :)) beta HCG yüksekliği erkek bebeklerde de olabiliyormus.zaten sağlık ocagindali doktor bana ya çoğul gebelik yada erkek bebek demişti nitekim oğlum oldu...şimdide hamileyim umarım bu kızdır :))
Canım biraz geç olmakla beraber ancak vakit buldum umarım geç kalmamisimdir.keseyi görmek için dediğin tarih çok erken.en az 6 haftalık olması gerekiyor çok nadir durumlarda erken catlamasa ise kese görülebilir.ben ne olur ne olmaz diye hic bir zaman altıncı haftada gitmedim doktora.3 gebeligimdede 7.haftayı buldurdum. Çünkü altıncı haftada gittiğimde bile bazen kese gözüküp kalp atışı görünmeye biliyor o sebeple iki kere birer hafta arayla gitmemek için 7.haftada gittim doktora hem kalbini hem de keweyi net bi şekilde gördük çok şükür.degerlerin ikizden çok erkek bebek gibi geldi bana.seninkinden çok daha fazlaydı benim oglumda.umarım sağlıklı bir gebeliğin baslangicidir kotu şeyler getirme aklına.beni de lütfen haberdar et.merak ettim ben simdi _OMerhaba herkese Sağlıklı hamilelikler geçirirsiniz inşallah Sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinize..
Benim de bir sorum olacaktı. Cevap verebilecek varsa çok sevinirim.
Son adet tarihim 9 ocak. Geçen pazar yani 4+2'de kan testim 1887 çıktı. Ertesi gün doktor, bebek çok küçük ama değer yüksek olduğu için keseyi görebiliriz belki dedi ama maalesef göremedi. Yarın gelseydin görecektik herhalde dedi. Her gün gidemem çalışıyorum, 1 hafta sonra gel dedi, ancak haftaya salıya randevu alabildim. O zaman 5+4 olacağım. Beklemek çok stresli.
Dün aşkam yani 4+6'da (adet gecikmesinden 6 gün sonra) tekrar hcg baktırdım ve 10422 çıktı. 4 gün önce 1887 iken 5,5 kat artmış. Gün aşırı 2 kat artması normal diyorlardı. Yani 4 günde 4 kat artması gerekiyordu sanırım. Bu duruma göre normal di mi artış? Test referans aralığına göre 4-5 hafta hamilelikte 1.500-23.000 yazıyor. Bu değerlere göre normal ama keseyi göremedik ya, endişem var maalesef. Bir de acaba bu değer normalden fazla mı? Biraz yüksek geldi de bana. Bu da bir problem mi? İkiz olsa başım üstüne :)) Bazı yerlerde kese 1.500 den sonra falan görünürmüş diyorlar ama göremedik. Bir terslik mi var acaba diye düşünmeden edemiyorum.
Merhaba herkese Sağlıklı hamilelikler geçirirsiniz inşallah Sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinize..
Ayni endişeleri bende yasiordum geç döllenme ve SAT gore hesaplayamamz beni endişelendirdi degerim 4044 iken keseyi goremedik ya yoksa dedim şükür 5. Hafta içinde keseyi gordum simdide kalp atışlarını dinleyezegiz allah nasip ederse haftaya perşembe günler geçmiyor allah hamilelere savur ve sağlıklı bebekler nasip etsin ins
Benim de bir sorum olacaktı. Cevap verebilecek varsa çok sevinirim.
Son adet tarihim 9 ocak. Geçen pazar yani 4+2'de kan testim 1887 çıktı. Ertesi gün doktor, bebek çok küçük ama değer yüksek olduğu için keseyi görebiliriz belki dedi ama maalesef göremedi. Yarın gelseydin görecektik herhalde dedi. Her gün gidemem çalışıyorum, 1 hafta sonra gel dedi, ancak haftaya salıya randevu alabildim. O zaman 5+4 olacağım. Beklemek çok stresli.
Dün aşkam yani 4+6'da (adet gecikmesinden 6 gün sonra) tekrar hcg baktırdım ve 10422 çıktı. 4 gün önce 1887 iken 5,5 kat artmış. Gün aşırı 2 kat artması normal diyorlardı. Yani 4 günde 4 kat artması gerekiyordu sanırım. Bu duruma göre normal di mi artış? Test referans aralığına göre 4-5 hafta hamilelikte 1.500-23.000 yazıyor. Bu değerlere göre normal ama keseyi göremedik ya, endişem var maalesef. Bir de acaba bu değer normalden fazla mı? Biraz yüksek geldi de bana. Bu da bir problem mi? İkiz olsa başım üstüne :)) Bazı yerlerde kese 1.500 den sonra falan görünürmüş diyorlar ama göremedik. Bir terslik mi var acaba diye düşünmeden edemiyorum.
Çok teşekkür ederim ilgine canım Amiinn... Dün gittik doktora. 5+4'tü dün. Keseyi gördük Allah'ıma bin şükür Bir tanee :)) Bebişi göremedik ama içindeki bebiş çok minikmiş daha. Yolk kesesi varmış ya, o da oluşmuş. Yani haftasına göre olması gereken oluşumları gördük dedi doktor şükür ki Kesinin boyunu falan söylemedi. Ultrason görüntüsünde de yazmıyor, ben de sormadım ama bazısı yok şu kadar olmalı bilmem ne diyor. Valla okudukça endişeleniyor insan :) 2,5 hafta sonra çağırdı beni de. Tam 8 hafta bitmiş olacak kısmetse. Herhalde kalp atışı ile beraber başka ölçümler falan da varsa, hepsine bir arada bakacak, sık sık çağırmak istemedi sanırım. Beklemekten başka çare yok.. Heyecanla beklicez artıkCanım biraz geç olmakla beraber ancak vakit buldum umarım geç kalmamisimdir.keseyi görmek için dediğin tarih çok erken.en az 6 haftalık olması gerekiyor çok nadir durumlarda erken catlamasa ise kese görülebilir.ben ne olur ne olmaz diye hic bir zaman altıncı haftada gitmedim doktora.3 gebeligimdede 7.haftayı buldurdum. Çünkü altıncı haftada gittiğimde bile bazen kese gözüküp kalp atışı görünmeye biliyor o sebeple iki kere birer hafta arayla gitmemek için 7.haftada gittim doktora hem kalbini hem de keweyi net bi şekilde gördük çok şükür.degerlerin ikizden çok erkek bebek gibi geldi bana.seninkinden çok daha fazlaydı benim oglumda.umarım sağlıklı bir gebeliğin baslangicidir kotu şeyler getirme aklına.beni de lütfen haberdar et.merak ettim ben simdi _O
Ben de gördüm canım Allah'ıma bin şükür.. Yok dış gebelik, yok başka şeyler.. okudukça bildikçe endişe ediyor insan.. Allah'a şükür şimdilik her şey yolundaymış bizim de Allah sana da tüm hamilerede sağlık nasip etsin, tamamına erdirsin inşallah hepimiziiiAyni benimde endişeleri vrdi 5. Hafta içinde keseyi gördük şükür simdi haftaya kalp atışlarını duymaya gidicz allah nasip ederse..allah hamilelere sabir ve sağlıklı bebekler nasip etsin
.Çok teşekkür ederim ilgine canım Amiinn... Dün gittik doktora. 5+4'tü dün. Keseyi gördük Allah'ıma bin şükür Bir tanee :)) Bebişi göremedik ama içindeki bebiş çok minikmiş daha. Yolk kesesi varmış ya, o da oluşmuş. Yani haftasına göre olması gereken oluşumları gördük dedi doktor şükür ki Kesinin boyunu falan söylemedi. Ultrason görüntüsünde de yazmıyor, ben de sormadım ama bazısı yok şu kadar olmalı bilmem ne diyor. Valla okudukça endişeleniyor insan :) 2,5 hafta sonra çağırdı beni de. Tam 8 hafta bitmiş olacak kısmetse. Herhalde kalp atışı ile beraber başka ölçümler falan da varsa, hepsine bir arada bakacak, sık sık çağırmak istemedi sanırım. Beklemekten başka çare yok.. Heyecanla beklicez artık
Kan değerinin yüksek olmasına erkek dediklerini ben de duydum bir kaç yerden :) Sen de mi öyle diyorsun.. Hadi bakalım kısmet.. Allah nasip ederse öğrendiğim zaman unutmazsam yazarım buraya da :) Bakalım tespit doğru mu :))
Senin 3. çocuğun mu olacak kısmetse.. Ay maşallaaahhh Allah sağlık versin mutluluk versin canım. Bize de nasip etsin inşallah
Ben de gördüm canım Allah'ıma bin şükür.. Yok dış gebelik, yok başka şeyler.. okudukça bildikçe endişe ediyor insan.. Allah'a şükür şimdilik her şey yolundaymış bizim de Allah sana da tüm hamilerede sağlık nasip etsin, tamamına erdirsin inşallah hepimiziii
Merhaba,merhaba arkadaşlar.adetim gecikince idrar testi yaptım orada çift çizgi çıktı. sonra ardından emin olmak için kan testi yaptıttırdım .kan testini doktora gösteremedik doktor çıkmış ama laboratuvar daki bayan 5 ve üstü çıkarsa hamilesin dedi.senin ki 23000 çıktı dedi. şimdi okuduğum yorumlara göre benimki çok fazla. anlamadım meraktanda öleceğim....benimde ikiz mi yoksa.sat 18 ocak.
tek galibaMerhaba hanımlar
Son regl tarihi 29 aralık
Klomen kullandım ve en son muayene tarım 12 ocakti
6 şubatta 599.6 HCG
9 şubatta 1662 HCG
İkizmi sizcee
Bende adet düzensizliği vardı 3 hafta da bi adet oluyorum. Geçen hafta perşembe günü kan testini yaptırdım. Doktorum burada değilmiş cumartesi gününe randevu aldım. Ama yorumları okuyunca kan degerim baya yüksek acaba ikiz mi dedim. Cumartesi ni iple çekiyorumMerhaba,
Adetlerin kaç günde oluyordu? Yani beklenen adet tarihin ne zamandı ve kan testini ne zaman yaptırdın? Benim de 6 gün geçince 10000'lerde çıkmıştı mesela. Senin de 1 hafta falan geçmişse 23000 çıkabilir canım. Doktora gitmedin mi? Bugünlerde doktora gidersen keseyi görmen lazım zaten.
kan değeriniz nedir?Bende adet düzensizliği vardı 3 hafta da bi adet oluyorum. Geçen hafta perşembe günü kan testini yaptırdım. Doktorum burada değilmiş cumartesi gününe randevu aldım. Ama yorumları okuyunca kan degerim baya yüksek acaba ikiz mi dedim. Cumartesi ni iple çekiyorum
23000 bi de küsür ü var. Sat 18 ocakkan değeriniz nedir?
5-6 haftalık gebesiniz galiba, ikiz de olabililr ama doktorunuz tespit edecektir, hayr olsun inşallah :)23000 bi de küsür ü var. Sat 18 ocak
5-6 haftalık gebesiniz galiba, ikiz de olabililr ama doktorunuz tespit edecektir, hayr olsun inşallah :)
Canım beklenenden erken döllenmiş olabilir düzensizlik olduğu için. Tabi ki ikiz olma ihtimali de var Allah gönlüne göre versin inşallah.. Hayırlı olsuun..Bende adet düzensizliği vardı 3 hafta da bi adet oluyorum. Geçen hafta perşembe günü kan testini yaptırdım. Doktorum burada değilmiş cumartesi gününe randevu aldım. Ama yorumları okuyunca kan degerim baya yüksek acaba ikiz mi dedim. Cumartesi ni iple çekiyorum
Canım benim de adetim 6 gün geçince 10bini geçmişti. Gün aşırı 2 katına çıkıyor zaten ilk dönemlerde. 1 gün sonra 20binleri görecekti benimki de. Herkesin bünyesine göre değişiyormuş. Çok çok yüksek değil. Böyle yüksek olmasının da bir zararı yok merak etme. Ne güzel keseyi de görmüş. Gönlünü ferah tut. Kalp atışını da duyacaksın hayırlısıyla inşallah Allah sağlıkla kucağına aldırsın..Bu kunuyu okumadan önce değerimi normal sanıyordum şimdi meraktan çatlıyorum yorum yaparmısınız lütfen sat 22/1/2015 adet tarihimden 5 gün sonra idrar testinde öğrendim doktora gittim 27/2/2015 de kan değerim 15000 çıktı doktor 5 haftalık dedi keseyi gördü değer çokmu yüksek haftaya kalp atışı için gideceğim
Teşekkürler inşallah duyucam atışlarını öle bekliyorum zaman geçmiyorCanım benim de adetim 6 gün geçince 10bini geçmişti. Gün aşırı 2 katına çıkıyor zaten ilk dönemlerde. 1 gün sonra 20binleri görecekti benimki de. Herkesin bünyesine göre değişiyormuş. Çok çok yüksek değil. Böyle yüksek olmasının da bir zararı yok merak etme. Ne güzel keseyi de görmüş. Gönlünü ferah tut. Kalp atışını da duyacaksın hayırlısıyla inşallah Allah sağlıkla kucağına aldırsın..