Bu değere gore değilsin ama adetine daha 6 gun varmış erken yani daha en kesin sonucu 2 gün kala öğrenebilirsiniz Rabi geç döllenme falan olmazsakızlar adtime 6 gün var dün kan testi taptırttım 0.5 çoktı sizce hamilemiyim(
ama belirtilerin hepsi varBu değere gore değilsin ama adetine daha 6 gun varmış erken yani daha en kesin sonucu 2 gün kala öğrenebilirsiniz Rabi geç döllenme falan olmazsa
Değerinin 5in üstüne çıkması ve gün aşırı iki kat artması lazım gebelik ve adet belirtileri birbirine çok benziyordu zaten bence 3 gün sonra tekrar test yaptırama belirtilerin hepsi var
yani olabilirmiyim dün yaptırttım dün 7 gün vardı adetimeDeğerinin 5in üstüne çıkması ve gün aşırı iki kat artması lazım gebelik ve adet belirtileri birbirine çok benziyordu zaten bence 3 gün sonra tekrar test yaptır
Olabilirsiniz ama dediğim gibi bi kaç gün daha bekle 2 gün kala yaptiryani olabilirmiyim dün yaptırttım dün 7 gün vardı adetime
Çok umudum kırıldı çok üzüldümOlabilirsiniz ama dediğim gibi bi kaç gün daha bekle 2 gün kala yaptir
Neden adet gecikmesini beklemiosun..Çok umudum kırıldı çok üzüldüm
Beklemicem artık hayırlısı ne olursa olsunNeden adet gecikmesini beklemiosun..
Artışları çok güzel kaç yumurtanın oluşmuştu biliyomusunMerhaba hanımlar
Son regl tarihi 29 aralık
Klomen kullandım ve en son muayene tarım 12 ocakti
6 şubatta 599.6 HCG
9 şubatta 1662 HCG
İkizmi sizcee
Blaster embryo transfer sonrasi 14. Değerin 3679 çıkmıştı bugün ikiz olduklarını gördüm