beta hcg değeri ikiz olup olmadığının ipucunu verebilirmi?

kızlar adtime 6 gün var dün kan testi taptırttım 0.5 çoktı sizce hamilemiyim (

Bu değere gore değilsin ama adetine daha 6 gun varmış erken yani daha en kesin sonucu 2 gün kala öğrenebilirsiniz Rabi geç döllenme falan olmazsa
ama belirtilerin hepsi var 0.5 çıkması ne demek 0.0 çıkan yokmu onlar ne oluyo peki kızlarr

Merhaba hanımlar
Son regl tarihi 29 aralık
Klomen kullandım ve en son muayene tarım 12 ocakti
6 şubatta 599.6 HCG
9 şubatta 1662 HCG
İkizmi sizcee

Çok heycanliyim 4 yıl tedavi ardından ilk gebeligm nolur cvp daha kesede goremedik 2000 hcg snra görünür dedi..

Tek yumurtam 19 mm idi fakat şimdi icimde olgun yumurta dolu bugün keseyi yine goremedik HCG ölçümü yapıldı yeniden artışa bakılacak pazar günü acildeymis Dr um yeniden bakicz

Benim de ikiz gebelik ihtimalim var doktorun söylediğine göre değerim olması gerekenden yüksekmiş. Ama ultrasonda tek gördük 4.haftaya yeni girdim doktor ikiz bekliyormuş tek görünce şaşırdı bayağı. İki hafta sonra tekrar gel dedi. İlk aşılamamdı ve 20 mm boyutunta 4 yumurta topladık aslında daha fazlaydı 7-8 olucaktı doktor dozu duşurup mühadele etti neyseki. İçimde hala ikiz şuphesi var :/ ama yine de hayırlısı beklicem

Aoww HCG olcumlerim 3 gün arayla 599.6
1616 ve 4044.71 henüz kese bile görünmüyor çoğul gebelik mi acaba bütün gecikmenin 12. Gunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…