Benim bata 2 gün kaldı bugun itibarıyla dün yaptırdım 529 du beta ..
Sizce nedir bu ..
Ayın 1 inde tekrarlamıştım testi varmı birşey diye yoktu 13 günde çıktı olabilirmi sizce
canım bnim sat 30 nisandı
bat 28-30 mayıs arasıydı
16 mayısta göz dr gittim 4 damla verdi gebelik varsa şüphen varsa test yaptır kullan demişti içimize kurt düştü die kan testi yaptırdık 16 mayısta 2 çıkmıştı değerim kadındoğumcu negatif demişti kullandım damlaları 28 inde regl olmadım 30u sabahı test yaptım evde çift çizgi çıktı 2 haziranda kanda betam 2890 çıktı 6 haziranda ise 5828 çıktı yani gebeliğim 16 sında negatifken hamiley oldğumu öğrendim 15 gün sonra fln yani olabilir allahın nasibi varsa :)
Kızlar merhaba bende yeni hamileyim şuan tam 5 haftalığım doktora gitmedim daha. 4+4 de kan tahlili yaptırdım beta hcg 1417 çıktı, yüksek ikiz olabilir diyolar sizzce çokmu yüksek
CNMM DÜN İKİNCİ KONTROLÜMÜZÜ OLDUK BEBEĞİM TEK KALP ATIŞINIDA DUYDUK DARISI BAŞINA :)Merhaba didem hanim.benimde ikinci gebeligim fkt ilkinde hcg baktirmadan keseyi gormustuk.su an 5+1im dr kntr.icin 7.haftayi beklitirum.4+1de hcg 942 cikti.sizinde yuksekmis.dr sonucunuz nasil oldu
CNMM DÜN İKİNCİ KONTROLÜMÜZÜ OLDUK BEBEĞİM TEK KALP ATIŞINIDA DUYDUK DARISI BAŞINA :)
İNŞALLAH CNMMM RABBİM CÜMLEMİZE O GÜNLERİ GÖRMEYİ NASİP ETSİNNNNGozunuz aydin Ddm hnm rabbim saglikla kucaginza almayi da nasip etsin ins
aynen tekmi sizin ikiz mi
Merhaba arkadaslar. Gecen hafta beta hcg degerim 1147 cikti iki gun sonra 4000in uzerindeydi. Dun doktora gittim uc haftalik gebe oldugumu soyledi. Ama ikiz gebelikten falan bahsetmedi. Simdi bakiyorum da iki haftalikken degerim 1147imis bunu nasil yorumluyorsunuz. Benzer durumlar yaşayanlar dan yardim bekliyorum.
Bebeginiz ikizmi merak ettim az kaalmis doguma..allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallahmerhaba arkadaşlar sizlere sorum olcak çok merak ettim adetimi 4 gün geçtkden sonra kan tahlili yaptırdım 2654 çıktı değerim bu sizce çoğul gebelikmi
seviyorum 2 bebekleri de
Merhaba,
Bende adet günümden 1 gün sonra yaptım beta hcg 180 çıktı 5 gün sonra yaptım 1567 çıktı. Doktor vajinal ultrasonda görünmesi gerekiyor dedi ama keseyi göremedik. Dış gebelikten vs.denn bahsetti. İçime kurt düşürdü açıkçası bugün tekrar tahlil istedi. Sizin son durumunuz nedir süreç nasıl geçti merak ettim ?
doktora gittiğimde son adet tarihime göre 5 haftalıktı. doktor ultrasonla baktı üç haftalık dedi keseyi gördü ama bebeği görememişti. bi sıkıntı çıkmadı şükür tekmiş benimki bu arada 14 haftalık olduk. sen de görürsün inşallah bebişini en kısa zamanda da için rahatlar.