beta hcg değeri ikiz olup olmadığının ipucunu verebilirmi?

Selam kızlar bende evde test yaptım adetime 10 gün varken çift çizgi çıktı hatta sasirdim bu kadar erken kendini göstermesine sonradan adet günü kan testi verdim 4 haftalık 518,48 çıktı sizce düsük mü normal mi daha kese göremedik ben çok istiyordum ikiz eşimin genin de de ikiz var bende ikizim ama hayırlısı acaba ikiz olabilir mi

Bilmiyorum benim kan değerim de 4 +4 de7952 .20 idi 2 gün sonra 17523.0 idi ama tek kese tek bebek gördük bugün kalp atışını duyduk yani ihtimaller hep çoğuldu ama benim bebek birtane
Sizin hala tek gebelikmi soz konusu cunku benimde degerlerim nerdeyse sizinkiler kadar banada birtane doktor ikiz olabilir dedi bebegi gorduk ama cok kucuk dedi ikiz olup olmadigini goremedi

Sizin hala tek gebelikmi soz konusu cunku benimde degerlerim nerdeyse sizinkiler kadar banada birtane doktor ikiz olabilir dedi bebegi gorduk ama cok kucuk dedi ikiz olup olmadigini goremedi
. Evet benim bebek tek hep ikiz düşünüldü ilk 5 hafta ikinci bir şüpheli kese göründü ama şimdi 13 haftayı bitirdik tek bebek 👶

Insallah o guzel haberi alir almaz zaten solugu burda bulcam her animi testimi sonuclarimi heo soruyorum hemen burda 😊
Ebet bende ilk öğrendiğimde günlerce bu sitedeydim eski yorumları okudum tecrübelerine baktım şimdi işe başladım fazla giremiyorum eski kadar ama seni takipteyim

Ebet bende ilk öğrendiğimde günlerce bu sitedeydim eski yorumları okudum tecrübelerine baktım şimdi işe başladım fazla giremiyorum eski kadar ama seni takipteyim
Tsklr cuma gunu sizide haberdar ederim gitmedigim doktor kalmadi daha ilk basindzyim ama sdimdiye kadar 5 doktora falan gitmisimdir buda 6 olcak 🤭

X