38 yaş 2 yıllık evliyimEvet iğneyi hergün kendim yaptım. Hiç kan değerlerime bakılmadı benim gerek duymadı sanırım doktorum.33 yaşındayım sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
38 yaş 2 yıllık evliyimEvet iğneyi hergün kendim yaptım. Hiç kan değerlerime bakılmadı benim gerek duymadı sanırım doktorum.33 yaşındayım sen
Duygusallık değil de sinir yaptı bende Tedavine ne zaman başlıyorsun yarın mı ? Aşılama dene bence bir kere de. Bakalım çarşamba yapılacak benim olumlu olumsuz sonucumu yazarım. Aklına takılırsa yaz banaKlomen ilk evlendigimde kullandım 1 ay ama aylarca etkisi geçmedi benden. Göğüslerim her ay hamileyim gibi oluyordu aşırı duygusal olmuştum. Korkuyorum ben o ilaçtan iğne bile daha masum
Dr.lar yapmıyoruz dedi. Bu ay dinlenirim. Aynen duygusal aşırı sinirlilik bu sonraki 4-5 ay artarak devam edecek emin ol ama bebeğin seninle olsun da inşallah! Herşeye değer kalbim seninle ve diğer arkadaşlarımla. Asla Kötü düşünme ama ne gelirse Allah'tan mujdeni bekliyorum. Hepimize müjde vermeyi nasip etsin.Duygusallık değil de sinir yaptı bende Tedavine ne zaman başlıyorsun yarın mı ? Aşılama dene bence bir kere de. Bakalım çarşamba yapılacak benim olumlu olumsuz sonucumu yazarım. Aklına takılırsa yaz bana
Amin canım inşallah. İstemesi bizden vermesi Allah' tan. Tedavimi her doktora gidip geldikten sonra yazıyorum bu formlara benden sonrakiler okur fikir alır yardımcı olur belki diye. Yarın kandil bol bol namaz kılıp dua edeceğim hepimiz için. Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. Stres yapma diyeceğim mümkün değil ben de sürekli stres halindeyim. Hep aynı şeyi konuşuyorum eşimle ailemle. Dua edelim bol bol yüce Allah' ım dualarımızı geri çevirmez hayırla vesile olmasını sağlar. Ne zaman aklına birşey takılırsa yaz ben buralardayım.Dr.lar yapmıyoruz dedi. Bu ay dinlenirim. Aynen duygusal aşırı sinirlilik bu sonraki 4-5 ay artarak devam edecek emin ol ama bebeğin seninle olsun da inşallah! Herşeye değer kalbim seninle ve diğer arkadaşlarımla. Asla Kötü düşünme ama ne gelirse Allah'tan mujdeni bekliyorum. Hepimize müjde vermeyi nasip etsin.
O kadar iyi anlıyorum ki.. o kadar iyi.. duaların kabul olsun şimdiden. Sen de yaz benimde çokça tecrübem oldu 2 yılda. Aşılamadan sonra gerçi kalmayacak ,sen yine bana anlatmaya devam edersin kese ne zmn hangi vitamini kullanıyorsun gibi sorularıma geleceğim sanaAmin canım inşallah. İstemesi bizden vermesi Allah' tan. Tedavimi her doktora gidip geldikten sonra yazıyorum bu formlara benden sonrakiler okur fikir alır yardımcı olur belki diye. Yarın kandil bol bol namaz kılıp dua edeceğim hepimiz için. Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. Stres yapma diyeceğim mümkün değil ben de sürekli stres halindeyim. Hep aynı şeyi konuşuyorum eşimle ailemle. Dua edelim bol bol yüce Allah' ım dualarımızı geri çevirmez hayırla vesile olmasını sağlar. Ne zaman aklına birşey takılırsa yaz ben buralardayım.
Canım gece uyuyamıyorum sabah da erken kalkıyorum yine uyuyamıyorum. Tedavimi kimseye anlatmıyorum komşulara akrabalara duyulsun istemiyorum. Eşimle ve annemle konuşuyorum. Kayınvalidemlerin bile haberi yok. Bilmesin de zaten. Kimin ne zaman hamile kalacağını Allah biliyor emin ol. Birgün bu kadar çok bebek isteyeceğimi ve bu kadar para harcayacağımı düşünmemiştim çok büyük konuşmuşum Allah arattırmasın diyorum şimdide. Tüp bebek deneyip olmayıp bırakan ve sonra hamile kalan insanlar tanıyorum. Doğal yolla hemde. Formda 2005 teki yazıları bile okudum sabırla. Hamile kalamayan kadın vardı. Hatta nicki kadersiz miyim neydi. Denedi olmadı sonra tekrar denedi ve kadının 6 kesesi ve 5iz kalbi atan bebekleri vardı. Bu sefer de doktorlar 3 ünün kalbini durdurmamız gerek diye söylemiş. Moral bozma bak üzülme demiyorum sana elimizde değil ama pes etme.O kadar iyi anlıyorum ki.. o kadar iyi.. duaların kabul olsun şimdiden. Sen de yaz benimde çokça tecrübem oldu 2 yılda. Aşılamadan sonra gerçi kalmayacak ,sen yine bana anlatmaya devam edersin kese ne zmn hangi vitamini kullanıyorsun gibi sorularıma geleceğim sana
. Benimde 4+4 de kandeğerim 7952 idi 3 gün sonra 17523 çıktı tek kese var bakalım Doktorlar ve çevrem çoğul ihtimalin yüksek dedilerBenim 3 haftalıkken 53.88 di kan değerim. 2 gün sonra 495 ve yine 2 gün sonra tam regl günü 958 di ve 5. haftada ikiz olduğunu öğrendim.
Evet tek çift farketmez gerçekten sağlıklı olsunlarda ama ikiz bebek taşıdığını hissetmek gerçekten çok farklı bir duygu. Tek kesenin içinde ikinci bebeği 3.ayda farkedenler bile oluyormuş. Kan değerin çok yüksek ben de merak ettim bize de habet verirsin. Hayırlısı neyse o olsun inşallah Sen tedavi görmüş müydün ?. Benimde 4+4 de kandeğerim 7952 idi 3 gün sonra 17523 çıktı tek kese var bakalım Doktorlar ve çevrem çoğul ihtimalin yüksek dediler
Ben Şubat ayında klomen ve çatlatma iğnesi kullandık ama o ay olmadı Mart 7 adet oldu bu ayda hiç bir gün takibi ve hatta yumurtlama günlerinde bile birliktelik olmadı biraz ara verelim dedik ve bu ay oldu birde değer yüksek bakalım kısmet inşallah haber veririm burdan yazacam beklemedeyim ailede anne tartında ikiz var inanın çok istedim kısmet olmakmıEvet tek çift farketmez gerçekten sağlıklı olsunlarda ama ikiz bebek taşıdığını hissetmek gerçekten çok farklı bir duygu. Tek kesenin içinde ikinci bebeği 3.ayda farkedenler bile oluyormuş. Kan değerin çok yüksek ben de merak ettim bize de habet verirsin. Hayırlısı neyse o olsun inşallah Sen tedavi görmüş müydün ?
Benim de anne tarafımda ikiz üçüz var. Ayrıca yumurta çoğaltıcı ilaçların etkisi 6 ay sonraya bile çıkabiliyormuş. Rabbim gönlüne göre versin. Yat dinlen sakın ağır iş yapma. Ben düşürdüm ikizlerimi tedavi gördüm bakalım şimdi sonuç bekliyorum. Doktor da bana üçüzün bile olabilir dedi ben de meraktayım bakalımBen Şubat ayında klomen ve çatlatma iğnesi kullandık ama o ay olmadı Mart 7 adet oldu bu ayda hiç bir gün takibi ve hatta yumurtlama günlerinde bile birliktelik olmadı biraz ara verelim dedik ve bu ay oldu birde değer yüksek bakalım kısmet inşallah haber veririm burdan yazacam beklemedeyim ailede anne tartında ikiz var inanın çok istedim kısmet olmakmı
Ben çalışıyorum helan izin almadım valla unutup baya yorduğum oluyor kendimi ama bakalım inşallah sizden güzel haberler bekliyorumBenim de anne tarafımda ikiz üçüz var. Ayrıca yumurta çoğaltıcı ilaçların etkisi 6 ay sonraya bile çıkabiliyormuş. Rabbim gönlüne göre versin. Yat dinlen sakın ağır iş yapma. Ben düşürdüm ikizlerimi tedavi gördüm bakalım şimdi sonuç bekliyorum. Doktor da bana üçüzün bile olabilir dedi ben de meraktayım bakalım
Çok yorma yine de kendini belin ağrımaya başladığı zaman otur dinlen sen yine de. Allah yardımcın olsun canım.Tabiki haber veririm inşallah güzel haberle gelirimBen çalışıyorum helan izin almadım valla unutup baya yorduğum oluyor kendimi ama bakalım inşallah sizden güzel haberler bekliyorum
Merhaba canım burda yeri geldi dertleştik yeri geldi birbirimize umut olduk o yüzden sonucumu da bildirmek istedim. İdrar testi yaptım bu sabah hamileyim Allah'ım isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallahÇok yorma yine de kendini belin ağrımaya başladığı zaman otur dinlen sen yine de. Allah yardımcın olsun canım.Tabiki haber veririm inşallah güzel haberle gelirim
Hayırlı olsun şok sevindim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin allahımMerhaba canım burda yeri geldi dertleştik yeri geldi birbirimize umut olduk o yüzden sonucumu da bildirmek istedim. İdrar testi yaptım bu sabah hamileyim Allah'ım isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Allah razı olsun canım inşallah. Yarın kan testi vermeye gideceğim. Hayırlısı olsunHayırlı olsun şok sevindim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin allahım
Bilmiyorum benim kan değerim de 4 +4 de7952 .20 idi 2 gün sonra 17523.0 idi ama tek kese tek bebek gördük bugün kalp atışını duyduk yani ihtimaller hep çoğuldu ama benim bebek birtaneSelam canlarım
Kizlar ben sata gore 5+4ken betam 13032 cikti karindan ultrasonla gozukmedi kese vajinal bakinca rahimde bi tane kese görüldü haftasina uygun dedi doktor ama tupte bisey daha goruyorum dedi iki gün sonra betam 15093cikti
Sizce ikiz olduğu icinmi oyle yuksek degerde gorulmedi karindan
3ayda ikiz olduğunu ogrenenler var bide qaliba erkek cocukta yüksek olurmusBilmiyorum benim kan değerim de 4 +4 de7952 .20 idi 2 gün sonra 17523.0 idi ama tek kese tek bebek gördük bugün kalp atışını duyduk yani ihtimaller hep çoğuldu ama benim bebek birtane