beta hcg değeri ikiz olup olmadığının ipucunu verebilirmi?

Evet kese 5 + haftalık ne dedi dr
İlk gittiğim keseyi görmedi beta hcg fazla artmış kesede yok dış gebelik takibi yapca dedi aynı gün başka doktora gittim özelde oda keseyi gördüğünü hatta bebeği bile gördüğünü sağlıklı gebelik olduğunu söyledi ama beta hcg 25 ekimde 637 iken 31 ekimde 8253.94 cıktı dr artış fazla diyo

6 gun sonra normal bence bende ikiz annesiyim reglim 2 gun geçti 1000.05 2 gun sonra tekrarladım 3455.05 betam belkide ilerleyen haftada iki kalp sesi duyabilirsiniz 4+4 de kese görülmedi 5+4 tek kese 6+4 de 2 kese görüldü rabbim saglıkla nasip etsin inşallah

Amin inş doktordayım şuan noktayı koyucaz artık

Sağlıklı
gebelikmiş benimki

Kaç haftalıken göründu cnm ikizler

Arkadaşlar benim 10. Gün değerim 903, 12. Gün değerim 2128, 15. Gün değerim 6888 cıktı. Bugun 16. Günüm ultrasonda doktorum tek kese gördü. Acaba ikiz olup olmadığı hemen belli oluyor mu yoksa tek midir? Doktorum belli olmaz bir haftaya belli olur dedi. Sizlerin nasıl olmuştu arkadaşlar ?

Merhabalar

25 Ekimde 456 , 29 Ekimde 3276 hcg hormonum

tek kese göründü Ultrasonda

ama hep ikiz hissi var Olabilir mi?

Kızlar ikiz olma ihtimali var sizlerinkinin ama beta yüksek çıktığında hep ikiz olacak değil dış gebelikte de yüksek oluyormuş önemli olan kesenin ve bebeğin rahim içinde görünmesi araştırdığım kadarıyla ikizler heöen belli etmiyormuş kendini rabbim hepinize hayırlı evlat versin

Bir önceki sayfada yazdım cnm benim 5+4 de tek kese 6+4 cift kese görüldü 7+4 de iki kalp atışı vardı benimde adet gunumden 1 gun sonra beta hcg 1000.05 2 gun sonra 3544.05 di 4+4 kese görülmedi

Canım ben dün doktora gittim 13. Gün 2090 değerim doktorum direkt ikiz dedi. Gel keseye bakalım dedi tekil gebelikte bu değerle çok net gösteriyor kendini dedi. Vajinal baktı göremedi tek olsaydı görürdüm şu an daha net diyebilirim ikiz. 20. Güne yani 12 Kasım Salı günü gel görürüz dedi. Pazartesi gel diyecekti ben garanti olsun diye salı istedim. İkizlerde kese biraz daha geç oluşuyormuş öyle dedi doktorum.

Kizlar cift cizgi gorunce doktora gittim beta 1392 cikti 5 haftalikta ama tek kese gorundu diger kese sonradan görünebilir mu ? Yoksa tekmidir bilgisi olan yardimci olursa sevinirim

Eklentiler

• IMG_20191111_204033.jpg
    68,7 KB · Görüntüleme: 81
Kızlar bi ikiz hamile si olarak beyaza asla aldanmayın tek gebelik gibi durumum vardı suan tek yumurta ikizlerime hamileyim oğullarının dogmasını bekliyorumm 6 aylık oldukk ama doğurdu doğuran Nerede ise

Kızlar bi ikiz hamile si olarak beyaza asla aldanmayın tek gebelik gibi durumum vardı suan tek yumurta ikizlerime hamileyim oğullarının dogmasını bekliyorumm 6 aylık oldukk ama doğurdu doğuran Nerede ise
Bir kiz bir erkek demistiniz en son ,biz de tek yumurta ikizi ayni cinsiyet olur demistik.Bize kizmistiniz simdi ogullarim yazmissiniz degisti mi cinsiyet ?,saglicakla dogsun pasalar.

Benim adetime 4 gün kala 151.5 çıkmıştı ikiz gebelik demişti doktor 4 haftalik demişti hayırlı olsun bazen yüksek çıkıp tek gebelik olabiliyor sağlıkla gelsin

Bir kiz bir erkek demistiniz en son ,biz de tek yumurta ikizi ayni cinsiyet olur demistik.Bize kizmistiniz simdi ogullarim yazmissiniz degisti mi cinsiyet ?,saglicakla dogsun pasalar.
Ewet doktor ole demişti ama erkek oldu belki oldu artikk 6 aylık oldukk ozaman doktorun ole demişti benlik bi durum yok du canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…