beta hcg değeri ikiz olup olmadığının ipucunu verebilirmi?

canım benim adet olmam gereken gün 472 ydi vede üç taneydi :)
darısı başına
Adet olmam gereken gün 612. 5 çıktı.
Doktora henüz gitmedim, eşe dosta danıştım yüksek bulmadılar normal dediler.
Mesajınızı görünce şuan bir korktum :KK70:

o zaman ben yandım desenize regle 2 gün kala 2529 du beta hcg şuan 5+4 oldum yarın gidicem kontrole inş ikiz değildir bir tanede kızım var 4 yaşında nasıl bakarım 3 çocuğa 😀

Merhaba benim de bugün adetimi 1 gün geçti kan testim 1381. Doktor ameliyata gitmiş beklemedim onu sonuç için. Galiba 4 haftalık hamileyim ben. Yeni hamile olanlar yazabilir mi acaba? Ne sıklıkla doktora gitmeliyim? Kese ne zaman görünür.? Yada kalp atışına kadar mı beklesem? Bu virüsten dolayı hiç gitmek istemiyorum hastaneye Allah yardımcımız olsun. 🤲🤲

Benim 3 haftalıkken 53.88 di kan değerim. 2 gün sonra 495 ve yine 2 gün sonra tam regl günü 958 di ve 5. haftada ikiz olduğunu öğrendim.

Benim 3 haftalıkken 53.88 di kan değerim. 2 gün sonra 495 ve yine 2 gün sonra tam regl günü 958 di ve 5. haftada ikiz olduğunu öğrendim.
Merhabalar,sonrasinda ne oldu acaba? Şu an da yumurta takibi yapıyorsunuz sanırım. Çatlatma ignesinden önce kac gün hangi ilacı kullandıniz yumurtalar için?

Merhabalar,sonrasinda ne oldu acaba? Şu an da yumurta takibi yapıyorsunuz sanırım. Çatlatma ignesinden önce kac gün hangi ilacı kullandıniz yumurtalar için?
Doğal yolla ikiz gebeliğim olmuştu benim birisi 5 haftalıkken düştü diğeri de 7 haftalıktı kalbi durdu. Şimdi aşılama için tedavi görüyorum ve bitti bugün tedavim çarşamba aşılama olacağım. Bugün çatlatma iğnesini vuracağım.

Doktorum tekrar ikiz gebelik elde etmek isteyip istemediğimizi sordu bizde heyecanla evet dedik. Tedaviye başladık. Menopur 75 ml lik iğne vuruldum. Tek yumurtam oldu iptal ettik. Şimdi 4 yumurtam var ama birisi çok olgunlaşmış

Son düzenleme:
Doktorum tekrar ikiz gebelik elde etmek isteyi istemediğimizi sordu bizde heyecanla evet dedik. Tedaviye başladık. Menopur 75 ml lik iğne vuruldum. Tek yumurtam oldu iptal ettik. Şimdi 4 yumurtam var ama birisi çok olgunlaşmış
Ben Mart ayında tüp bebek denedim 1 yumurtam 18 mm di muayenede ilginç bir şekilde salı sabah catlamisti. Tüp bebek durduruldu. Kalan 5 yumurta toplanıp dondurulur dedi kabul etmedim. Aşılama da farklı ilerliyor,içini ferah tut. Doktorun sorun teşkil etse söylerdi. 75 lik igneyi adetin kaçıncı günü vurumustun

Ben Mart ayında tüp bebek denedim 1 yumurtam 18 mm di muayenede ilginç bir şekilde salı sabah catlamisti. Tüp bebek durduruldu. Kalan 5 yumurta toplanıp dondurulur dedi kabul etmedim. Aşılama da farklı ilerliyor,içini ferah tut. Doktorun sorun teşkil etse söylerdi. 75 lik igneyi adetin kaçıncı günü vurumustun
G
Aslında seni çok iyi anlıyorum tedavinin sonuna gelmişken tedavi durduruluyor tam bir hayal kırıklığı. Benim martın 3 ünde başlandı tedavime menopur 75 ml lik iğne ile 1 folikül elde edildi 4 gün kullandım 4 günün sonunda 15 mm idi. Doktor da bizde tedaviyi sonlandırdık. Sonra martın 29 unda reglimin 2.günüydü ve fostimon iğne 150 ml lik kullandım. 4 yumurtam olmuş aslında cuma 3 tü şimdi 4 birisi işe yaramaz. Senin çatlayan yumurtan tuttu mu

G
Aslında seni çok iyi anlıyorum tedavinin sonuna gelmişken tedavi durduruluyor tam bir hayal kırıklığı. Benim martın 3 ünde başlandı tedavime menopur 75 ml lik iğne ile 1 folikül elde edildi 4 gün kullandım 4 günün sonunda 15 mm idi. Doktor da bizde tedaviyi sonlandırdık. Sonra martın 29 unda reglimin 2.günüydü ve fostimon iğne 150 ml lik kullandım. 4 yumurtam olmuş aslında cuma 3 tü şimdi 4 birisi işe yaramaz. Senin çatlayan yumurtan tuttu mu
Tüp bebekte ilişki yasak. Yumurta çatladı ekranda yamuk duruyordu zaten. Kalan yumurtaları doğal değerlendir dedi. Dogal Denedik olmadi. Ben gün regli oldum

G
İlk tüp bebek gebelik ilerlemesi kendiliğinden düştü. Fostimon iğneyi kaç gün kullandiniz?

Tüp bebekte ilişki yasak. Yumurta çatladı ekranda yamuk duruyordu zaten. Kalan yumurtaları doğal değerlendir dedi. Dogal Denedik olmadi. Ben gün regli oldum
Hayırlısı olsun canım moral bozacak birşey yok. Tedavini sakın bırakma. Aklına ne takılırsa yaz bana. Evde ben iğneyle birlikte klomen de kullandım. Kendim gittim aldım eczaneden doktordan gizli sabah akşam içtim.Nasıl olsa yumurtalık takibindeyim bir şey olmaz diye düşündüm gerçi bir yumurtam boş çıktı.

İlk tüp bebek gebelik ilerlemesi kendiliğinden düştü. Fostimon iğneyi kaç gün kullandiniz?
150 ml fostimon iğneyi 4 gün kullandım.Sonra dozu düşürdü 75 ml fostimon kullandım 3 gün. 880 tl de ödeme yaptım doktora.

Hayırlısı olsun canım moral bozacak birşey yok. Tedavini sakın bırakma. Aklına ne takılırsa yaz bana. Evde ben iğneyle birlikte klomen de kullandım. Kendim gittim aldım eczaneden doktordan gizli sabah akşam içtim.Nasıl olsa yumurtalık takibindeyim bir şey olmaz diye düşündüm gerçi bir yumurtam boş çıktı.
Bir yumurta boş değil sadece önde gitmiş 24 mm olmuş. Sorun yapma,kalan yumurtaların var. İğneyi hergun yaptın mı tüp bebek gibi olmuş :)

150 ml fostimon iğneyi 4 gün kullandım.Sonra dozu düşürdü 75 ml fostimon kullandım 3 gün. 880 tl de ödeme yaptım doktora.
Klomen ilk evlendigimde kullandım 1 ay ama aylarca etkisi geçmedi benden. Göğüslerim her ay hamileyim gibi oluyordu aşırı duygusal olmuştum. Korkuyorum ben o ilaçtan iğne bile daha masum 😁💥

X