Allahın izni ile görünür bende ilk hafta görememiştim 5. Haftada gördüm keseyi ve bebek belli belirsizdi sonra 1 hafta sonra tamamen kalp atışlarını duyduk ve bebeği gördük çok şükür o bir hafta da aspirini kesmiştim tekrar başladı bence onunla da alakası var sanırım benim ilk bebek düşük olduğu için aspirin kullanıyorumKızlar banada bi yardımcın olun 4+4 üm bugün. Karından kese gözükmedi betHCG değerim 10.042 çıktı. Bu değer göre gözükmesi lazım değilmiydi ikiz gebelik olabilirmi? İkiz gebelikse bile yine gözükmesi gerekmiyormu ?
Canım çok zaman olmuş yazalı..benim kızım doğdu 8 aylik oldu bileBirde senin ikizmi ?
MaşallahCanım çok zaman olmuş yazalı..benim kızım doğdu 8 aylik oldu bile)hayırlı dogumlar
benim adetim e 2 gün var değerim 621 çıktıcanım benim adet olmam gereken gün 472 ydi vede üç taneydi :)
darısı başına
Benim adetim den 2 gün önce 621 di adet günüm de 1571 çoğul ihtimali var micanım benim adet olmam gereken gün 472 ydi vede üç taneydi :)
darısı başına
Merhabalar benimde artisim 4 kat fazla sizin cogul gebelikmi oldu yada akibetiniz nedir acabaMrb arkadaşlar. Benim geçen hafta ilk değerim 17 idi. Iki gün sonra yani çarşamba günü 64 çıktı. Dünkü değerim de 1738 çıktı 4 katından fazla Artış ,Çoğul olma ihtimali nedir benim gibi olan var mı
Yok canım tekil gebelikMerhabalar benimde artisim 4 kat fazla sizin cogul gebelikmi oldu yada akibetiniz nedir acaba
Valla bilmiyorum bende cok merak ediyorum benimde ilki 90 ikincisi 536 cikmisti bence seninde cok yukselmis yuksekse diyolar ya erkek yada ikiz olabilirmisHerkese merhaba benim 9. Gün 57 11.gün 244 çıktı. İkiz olma ihtimali var mı
Ayy insallahh kese muayenesine kadar bekleyecez artıkValla bilmiyorum bende cok merak ediyorum benimde ilki 90 ikincisi 536 cikmisti bence seninde cok yukselmis yuksekse diyolar ya erkek yada ikiz olabilirmis
Kac gunde 1 adet oldugunda onemli canim mesela 25 gunde 1 olan 11 gun yumurtlar 13 14 dollense adet gunune kadar bebek 2 haftalik adeti sayarsak 3 haftalik olur deger dusuk ama daha uzun sure adet dongusu olan bayanlarda daha yuksek cikar seninki bana biraz yuksek geldi 2 gunde 1 tekrarla diycemde bu degerde bebek varsa zaten kontrolde gorulur bence beklemeden bi dr a gitKizlar bana da yardimci olur. Ben Allah nasip ederse tek saglikli bir bebek diliyorum. 24 nisan adet olmam gereken tarihti 30 nisanda beta 7075 cikti. Normal mi sizce bir kurtajim var dis vs dir diye cok korktum. Cok mu yuksek son adet tarihim 30 mart.
Kac gunde 1 adet oldugunda onemli canim mesela 25 gunde 1 olan 11 gun yumurtlar 13 14 dollense adet gunune kadar bebek 2 haftalik adeti sayarsak 3 haftalik olur deger dusuk ama daha uzun sure adet dongusu olan bayanlarda daha yuksek cikar seninki bana biraz yuksek geldi 2 gunde 1 tekrarla diycemde bu degerde bebek varsa zaten kontrolde gorulur bence beklemeden bi dr a git