beta hcg değeri ikiz olup olmadığının ipucunu verebilirmi?

Allahın izni ile görünür bende ilk hafta görememiştim 5. Haftada gördüm keseyi ve bebek belli belirsizdi sonra 1 hafta sonra tamamen kalp atışlarını duyduk ve bebeği gördük çok şükür o bir hafta da aspirini kesmiştim tekrar başladı bence onunla da alakası var sanırım benim ilk bebek düşük olduğu için aspirin kullanıyorum

Kızlar
Transferimin
8.günü10
10.günü60
12.günü190
14.günü565

Sizce bu değerlere göre ikiz olma şansım varmı?
2tane 3.gün emriyosu transfer edildi

ben de 2 haftalık hamile olduğumu öğrendim ve bhcg değerim 34 dü 1 hafta sonra yani 3 haftalık olduğunda 285 olmuştu hcg artış normal mi sizce? çoğul olabilir mi?

Merhabalar benimde artisim 4 kat fazla sizin cogul gebelikmi oldu yada akibetiniz nedir acaba

Ben her sorana söylüyorum bence b hcg değerlerinin artışının düzenli olması dışında başka hiç bir anlamı yok. benim hem düşüktü değerler hem iki katına bile çıkmıyordu ama ikiz hamileyim.

Bazen tek görünebilir ama çoğul gebelik çıkabilir hanımlar ben öğrendiğimde beta hcg değerim 83.6 ydı iki gün sonra 166.6 önemli olan artması ondan sonra fırladı gitti sonuç 7+5 haftamda ikizlerime hamileyim elhamdüllilah Kalb atislarinida duyduk Rabbim Isteyen dileyen herkese hayirli evlatlar nasip etsin

Herkese merhaba benim 9. Gün 57 11.gün 244 çıktı. İkiz olma ihtimali var mı

Kizlar bana da yardimci olur. Ben Allah nasip ederse tek saglikli bir bebek diliyorum. 24 nisan adet olmam gereken tarihti 30 nisanda beta 7075 cikti. Normal mi sizce bir kurtajim var dis vs dir diye cok korktum. Cok mu yuksek son adet tarihim 30 mart.

Kac gunde 1 adet oldugunda onemli canim mesela 25 gunde 1 olan 11 gun yumurtlar 13 14 dollense adet gunune kadar bebek 2 haftalik adeti sayarsak 3 haftalik olur deger dusuk ama daha uzun sure adet dongusu olan bayanlarda daha yuksek cikar seninki bana biraz yuksek geldi 2 gunde 1 tekrarla diycemde bu degerde bebek varsa zaten kontrolde gorulur bence beklemeden bi dr a git

Normal dondum 28di. Ancak kurtaj sonrasi hep 25-26 devam etti. Yaa yuksek cikan da cok olmus ama insan hep en kotuyu dusunuyo. Yarin sabaha randevu aldim. Insallah guzel haberler alirim. Arkadasim da 3.gun gecikmede 2000le ogrenmis benim 6-7 de boyle cikti oyle bakinca da normal gibi geliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…