- 13 Kasım 2018
- 678
- 232
Hadi bakalim belki ikizdir ondan boyle yuksrk cikmistir hakkimizda hayirlisi benimde kontrolum yarin bakalim.. saglikli bebisler ve hamilelikler olsun InsallahNormal dondum 28di. Ancak kurtaj sonrasi hep 25-26 devam etti. Yaa yuksek cikan da cok olmus ama insan hep en kotuyu dusunuyo. Yarin sabaha randevu aldim. Insallah guzel haberler alirim. Arkadasim da 3.gun gecikmede 2000le ogrenmis benim 6-7 de boyle cikti oyle bakinca da normal gibi geliyo.
Sonuç ne oldu acaba merak ettim inşallah iyi sonuç almissindirNormal dondum 28di. Ancak kurtaj sonrasi hep 25-26 devam etti. Yaa yuksek cikan da cok olmus ama insan hep en kotuyu dusunuyo. Yarin sabaha randevu aldim. Insallah guzel haberler alirim. Arkadasim da 3.gun gecikmede 2000le ogrenmis benim 6-7 de boyle cikti oyle bakinca da normal gibi geliyo.
Evet bende merak ettim kontrolun vardi ne oldu bakinabildinmi ?Normal dondum 28di. Ancak kurtaj sonrasi hep 25-26 devam etti. Yaa yuksek cikan da cok olmus ama insan hep en kotuyu dusunuyo. Yarin sabaha randevu aldim. Insallah guzel haberler alirim. Arkadasim da 3.gun gecikmede 2000le ogrenmis benim 6-7 de boyle cikti oyle bakinca da normal gibi geliyo.
Evet bende merak ettim kontrolun vardi ne oldu bakinabildinmi ?
Tek yumurta ikizimi kalp atislarini yazmissinda cook sevindim senin adina saglicakla kucagimiza aliriz InsallahEvet evet. Cok sukur her sey yolunda tek kese:) 10 gun sonra kalp atislarini duymak icin gidecegim Allah nasip ederse:)
Tek yumurta ikizimi kalp atislarini yazmissinda cook sevindim senin adina saglicakla kucagimiza aliriz Insallah
Bende 6 bin 3 haftamdayım ama daha belli değil 3 imkansiz gibiselam ikiz yada üçüç yada çogul gebelik yaşayan anneler
pazartesi günü hamile olduğumu öğrendim. 3 haftalıkmışım. beta hcg değerimde 3152.dier topiklerde arkadaşlarla konuşurken 3 haftaya göre değerimin yüksekolduğunu ve çogul gebelik olabileceğini söylediler.. ilk değeriniz neydi olabilirmi bana bi akıl verirmisiniz kızlar
Merhaba 12 gün sonraki sonuclariniz ne çıkmıştı acaba benimde 1364 çıkmıştı 12 gundebenimde 12.gün degerim 1025 çıkınca bende belki ikiz olur dedim gerçi tek transfer ama tek yumurta ikizide olabiliyomuş ilk kontrolümde tek gözüktü bakalım cuma günü ikinci kontrol nasıl geçicek cevap için teşekkürler...
Öğrendiniz mi çoğul muymuş? Sağlıkla alın kucağınızaBenim adetten bir gün önceki değerim 11,52 idi ayın 23 üydü, ondan sonra 25 indeki değerim 63,98 oldu, bugün 29 undada 820 çıktı değer çok artıyor sizce çoğul gebelik olabilirmi
Hayır tek kese tek bebek ilk başlarda birden artma olabiliyormuşÖğrendiniz mi çoğul muymuş? Sağlıkla alın kucağınıza
Senin ki bana gore yine iyi benim ilk 90.49 iki gin sonraki 538.95 cikmisti bir digeri 2400 kusuratti buna ragmen tekil gebelikti kimininde cok yukselmez ama cogul gebelik olur bence aryislar tesadufIllaki çoğul gebelik olması gerekmiyor benimde çok hızlı artış olmuştu..ilk öğrendiğim gün betam 46.93 dü sonra iki gün arayla 126 1600 6500 diye gitti hatta çoğul diye telaslandik ama tekti kızım
Bence dış gebelik değilsin arkadaşım yine de 3. Bi doktora görünmeni tavsiye ederim ama dış gebelik geçirmiş biri olarak söyleyebilirim ki ağrı kasıklarda bazen tek tarafta çok oluyo sancı gibi bir de kanama ve lekelenme yaşanıyo sen de bunlar yoksa korkma derim ben bir de ikinci doktor keseyi de bebeği de gördüm demiş olmayan şeyi göremez heralde ya da görmediği bir şeye gördüm diyemez diye düşünüyorumKızlar benimde beta hcg ilk 25 ekimde 637 cıktı 31 ekimde 8352.94 cıktı dr dış gebelik muhtemelen dedi kese görünmüyor dedi beta hcg takibi yapcaz dedi içim rahat etmedi başka doktora gittim baktı keseyi gördü bana da gösterdi hatta bebeği bile gördüm dedi sonra tam belli değil yinede üç hafta sonra tekrar gel dedi siz dış gebelik olabilir mi endişe ediyorum ağrım sızım yok ama değerin yüksek olması korkutuyor
İçimi rahatlattın teşekkür ederim salı günü başka bi doktora gidicem onun söylediklerine göre hareket edicemBence dış gebelik değilsin arkadaşım yine de 3. Bi doktora görünmeni tavsiye ederim ama dış gebelik geçirmiş biri olarak söyleyebilirim ki ağrı kasıklarda bazen tek tarafta çok oluyo sancı gibi bir de kanama ve lekelenme yaşanıyo sen de bunlar yoksa korkma derim ben bir de ikinci doktor keseyi de bebeği de gördüm demiş olmayan şeyi göremez heralde ya da görmediği bir şeye gördüm diyemez diye düşünüyorum