beta hcg değeri ikiz olup olmadığının ipucunu verebilirmi?

Hadi bakalim belki ikizdir ondan boyle yuksrk cikmistir hakkimizda hayirlisi benimde kontrolum yarin bakalim.. saglikli bebisler ve hamilelikler olsun Insallah

Sonuç ne oldu acaba merak ettim inşallah iyi sonuç almissindir

Evet bende merak ettim kontrolun vardi ne oldu bakinabildinmi ?

Tek yumurta ikizimi kalp atislarini yazmissinda cook sevindim senin adina saglicakla kucagimiza aliriz Insallah

Ikiz falan degil yahu oyle bir sey demedi:) Tek kese var. Degerin cok iyi dedi. Dedim dis gebelik vs diye korktum dedim yuksek diye. Yoo beta bunyeden bunyeye degisiyo, dinlenmek vs bile etkiliyo dedi. Bebegi 10 gun sonra gorecegiz insallah:)

Ben 9 haftalığım.beta hcg değerim 222785 çıktı. Genelde bu kadar yüksek olmuyormuş. Çoğul gebelik olabilir mi

Bende 6 bin 3 haftamdayım ama daha belli değil 3 imkansiz gibi

Merhaba 12 gün sonraki sonuclariniz ne çıkmıştı acaba benimde 1364 çıkmıştı 12 gunde

Benim adetten bir gün önceki değerim 11,52 idi ayın 23 üydü, ondan sonra 25 indeki değerim 63,98 oldu, bugün 29 undada 820 çıktı değer çok artıyor sizce çoğul gebelik olabilirmi

Benimde her seferinde 5 kat artis oluyordu dr dahi herkes bana cogul gebelik dedi ama tekil gebelikmis genelde kiz cocuklarinda artis fazla olurmus kizlar

Illaki çoğul gebelik olması gerekmiyor benimde çok hızlı artış olmuştu..ilk öğrendiğim gün betam 46.93 dü sonra iki gün arayla 126 1600 6500 diye gitti hatta çoğul diye telaslandik ama tekti kızım

Benim ilk artis 95.49 du iki gun sonra 550 nin ustundeydi sonraki 2600 falandi Senin ki bana gore yine iyi benim ilk 90.49 iki gin sonraki 538.95 cikmisti bir digeri 2400 kusuratti buna ragmen tekil gebelikti kimininde cok yukselmez ama cogul gebelik olur bence aryislar tesaduf

Kızlar benimde beta hcg ilk 25 ekimde 637 cıktı 31 ekimde 8352.94 cıktı dr dış gebelik muhtemelen dedi kese görünmüyor dedi beta hcg takibi yapcaz dedi içim rahat etmedi başka doktora gittim baktı keseyi gördü bana da gösterdi hatta bebeği bile gördüm dedi sonra tam belli değil yinede üç hafta sonra tekrar gel dedi siz dış gebelik olabilir mi endişe ediyorum ağrım sızım yok ama değerin yüksek olması korkutuyor

Bence dış gebelik değilsin arkadaşım yine de 3. Bi doktora görünmeni tavsiye ederim ama dış gebelik geçirmiş biri olarak söyleyebilirim ki ağrı kasıklarda bazen tek tarafta çok oluyo sancı gibi bir de kanama ve lekelenme yaşanıyo sen de bunlar yoksa korkma derim ben bir de ikinci doktor keseyi de bebeği de gördüm demiş olmayan şeyi göremez heralde ya da görmediği bir şeye gördüm diyemez diye düşünüyorum

İçimi rahatlattın teşekkür ederim salı günü başka bi doktora gidicem onun söylediklerine göre hareket edicem

Kesen görünüyor dedi doktor ve bunu verdi ben anlamıyorum bu kese mi kızlar

Eklentiler

• 9C43CB3C-55EB-4727-B9C9-2A4C306D6850.jpeg
    61,7 KB · Görüntüleme: 159
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…