beta hcg değeri ikiz olup olmadığının ipucunu verebilirmi?

Merhaba arkadaşlar ben adetten 10 gün sonra test yaptım beta hcg 14.8 çıktı. 2 gün sonra 218 çıktı. 10 gün sonra keseye bakalım dedi doktor baltık gözükmedi kan testi yapalım bi daha değerlerine bakalım dedi 218 den 10 gün sonra yaptırdığım testte 19410 çıktı. Sizce bu normal mi kese gözükmüyor çoğul gebelik olabilir mi

Kızlar herkese slm...
Öncelikle hamile annelerimıze Allahtan tamamını erdirmesini diliyorum.. benim de size sorum var...
tüp bebekle hamile kaldım suan yaklaşık 5 hafta oldum heralde henüz ultrason muayenesine gitmedim. benjm hcg degerlerim söyle
12 gun beta hcg 1.271
15 gün beta hcg 5123

not: benim 2 adet 5. gün embriyosu transfer edildi..sizce ikiz ihtimali nedir ?? :)
sevgiler
İkizmiymiş acaba bebeğiniz

Kizlar oncellikle rabbim helimize saglikli ve hayrli hamilelik ve evlat nasip etsin insallh tez vakitte saglikli bir sekilde yavrumuzu kucagimiza aliriz insallah kizlar benim catlatma ignemin 14. Gunu kan verdi 28 cikti bir bucuk gun sonra 141 cikti 5 gun sonrada 2386 cikti sizce cogul gebelikmi haftaya doktora gorunecegim 3 haftaligim normalmi sizce bu degerlerim

Mrb arkadaşlar. Benim geçen hafta ilk değerim 17 idi. Iki gün sonra yani çarşamba günü 64 çıktı. Dünkü değerim de 1738 çıktı 4 katından fazla Artış ,Çoğul olma ihtimali nedir benim gibi olan var mı

ben de cok merak ediyorum henuz cok yeni 4+2 gorunuyor gebelik takvimine göre dun sabahki degerim 1125 coul olma ihtimali nedir

Kizlar oncellikle rabbim helimize saglikli ve hayrli hamilelik ve evlat nasip etsin insallh tez vakitte saglikli bir sekilde yavrumuzu kucagimiza aliriz insallah kizlar benim catlatma ignemin 14. Gunu kan verdi 28 cikti bir bucuk gun sonra 141 cikti 5 gun sonrada 2386 cikti sizce cogul gebelikmi haftaya doktora gorunecegim 3 haftaligim normalmi sizce bu degerlerim
Ikizmi minisleriz masallah saglikla gelsinler

Beni. Adet güm 30 Eylül Dü.. 4 gün geçtikten sonra yapılan hcg değeri 8200 çıktı daha sonra bunu. Üzerinden artı 4 gün daha geçtikten sonra yani toplamda 8 gün sonra testi tekrarladı 23200 cıktı c sonuç cogul olabilir mi acaba sizce

Benim adetim 1 gün geçmişti test yaptı 1882 çıktı b-hcg iki gün sonra ikiye katladı ilk bir tane kese gördük bir hafta sonra ikinci keseyi gördüm şuan ikiz bekliyorum 12+5 :)Allah’ım isteyen herkese evlat nasip etsin

Bence adetiniz bikaç gün gecikmeden yapılan testler de veya benim gibi bir gün gecikmeli yapınca da kan değeri yüksek cıkıyor ise çoğul gebelik olma ihtimali var yoksa ilk gebeliğimde 1 hafta geçmişti ve 3650 çıkmıştı tekti o

Çogul olma ihtimali var mı yani.. Birde daha 40 günlük hamileyim ama karnımı görseniz 4 aylık.. İçeri bile çekemiyorum o derece..

Kızlar banada bi yardımcın olun 4+4 üm bugün. Karından kese gözükmedi betHCG değerim 10.042 çıktı. Bu değer göre gözükmesi lazım değilmiydi ikiz gebelik olabilirmi? İkiz gebelikse bile yine gözükmesi gerekmiyormu ? :KK43:

4+2de beta hcg değerim 8155 çıktı. Normal mi? İlk hamileliğim stres yaptım. Yorumlara bakınca benimki çok yüksek geldi
Canım benimde 4+4 bugün 10.042 çıktı değerim ama kese gözükmedi? Senin ikizmiymiş acaba birde keseyi nezaman gördün ben çok endişeliyim :KK43:

Benim de 4+5..ve 14000 ..senin de muhtamelen 2 gun sonra aynı olacak canım. .Ben bakıyorum okuyorum 3 seçeneğe Eledim. .1.kese gorunmediyse dış gebelik..2.erken dollenme..3.cogul gebelik..benim kese gorundu neyseki..ben benimkini erken dollenme olduğunu düşünüyorum çünkü adetimin 18.günü öğrendim beta hcg 112 idi..sonra iki günde bir düzenli olarak 2.6 kat arttı. .
Canım benimde değerim 10.042 bugün 4+4 üm kese gözükmedi çok endişeliyim acaba hala ikiz olma ihtimali varmı :KK43:

Benim de 4+5..ve 14000 ..senin de muhtamelen 2 gun sonra aynı olacak canım. .Ben bakıyorum okuyorum 3 seçeneğe Eledim. .1.kese gorunmediyse dış gebelik..2.erken dollenme..3.cogul gebelik..benim kese gorundu neyseki..ben benimkini erken dollenme olduğunu düşünüyorum çünkü adetimin 18.günü öğrendim beta hcg 112 idi..sonra iki günde bir düzenli olarak 2.6 kat arttı. .
Birde senin ikizmi ?

Merhaba arkadaşlar ben adetten 10 gün sonra test yaptım beta hcg 14.8 çıktı. 2 gün sonra 218 çıktı. 10 gün sonra keseye bakalım dedi doktor baltık gözükmedi kan testi yapalım bi daha değerlerine bakalım dedi 218 den 10 gün sonra yaptırdığım testte 19410 çıktı. Sizce bu normal mi kese gözükmüyor çoğul gebelik olabilir mi
Canım şuan tamda aynı durumdayız 4+4 günlük hamileyim değerim haftama göre yüksek 10.042 çıktı. Buna rağmen kese gözükmedi bugün. Senin ikizmiymiş ben dış gebelikten çok korkuyorum :KK43:

X