- 22 Ekim 2017
- 49
- 12
Testi tekrarladıniz mi acaba? Umarım artmıştır
Cuma gunu tekrar yaptircam cnm cok korkuyorum cok artcagini tahminde etmiyorum umutlanmakda istemiyorum takmiyorum suan ama ins pozitif deger baya yukselirde sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Testi tekrarladıniz mi acaba? Umarım artmıştır
Benim adet günümde 4binlerdeydi. Ancak çoğul gebelik değil. Bence çok güvenilir değil bu konuda
İkizmiymiş acaba bebeğinizKızlar herkese slm...
Öncelikle hamile annelerimıze Allahtan tamamını erdirmesini diliyorum.. benim de size sorum var...
tüp bebekle hamile kaldım suan yaklaşık 5 hafta oldum heralde henüz ultrason muayenesine gitmedim. benjm hcg degerlerim söyle
12 gun beta hcg 1.271
15 gün beta hcg 5123
not: benim 2 adet 5. gün embriyosu transfer edildi..sizce ikiz ihtimali nedir ?? :)
sevgiler
Ikizmi minisleriz masallah saglikla gelsinlerKizlar oncellikle rabbim helimize saglikli ve hayrli hamilelik ve evlat nasip etsin insallh tez vakitte saglikli bir sekilde yavrumuzu kucagimiza aliriz insallah kizlar benim catlatma ignemin 14. Gunu kan verdi 28 cikti bir bucuk gun sonra 141 cikti 5 gun sonrada 2386 cikti sizce cogul gebelikmi haftaya doktora gorunecegim 3 haftaligim normalmi sizce bu degerlerim
Canım benimde 4+4 bugün 10.042 çıktı değerim ama kese gözükmedi? Senin ikizmiymiş acaba birde keseyi nezaman gördün ben çok endişeliyim4+2de beta hcg değerim 8155 çıktı. Normal mi? İlk hamileliğim stres yaptım. Yorumlara bakınca benimki çok yüksek geldi
Canım benimde değerim 10.042 bugün 4+4 üm kese gözükmedi çok endişeliyim acaba hala ikiz olma ihtimali varmıBenim de 4+5..ve 14000 ..senin de muhtamelen 2 gun sonra aynı olacak canım. .Ben bakıyorum okuyorum 3 seçeneğe Eledim. .1.kese gorunmediyse dış gebelik..2.erken dollenme..3.cogul gebelik..benim kese gorundu neyseki..ben benimkini erken dollenme olduğunu düşünüyorum çünkü adetimin 18.günü öğrendim beta hcg 112 idi..sonra iki günde bir düzenli olarak 2.6 kat arttı. .
Birde senin ikizmi ?Benim de 4+5..ve 14000 ..senin de muhtamelen 2 gun sonra aynı olacak canım. .Ben bakıyorum okuyorum 3 seçeneğe Eledim. .1.kese gorunmediyse dış gebelik..2.erken dollenme..3.cogul gebelik..benim kese gorundu neyseki..ben benimkini erken dollenme olduğunu düşünüyorum çünkü adetimin 18.günü öğrendim beta hcg 112 idi..sonra iki günde bir düzenli olarak 2.6 kat arttı. .
Canım şuan tamda aynı durumdayız 4+4 günlük hamileyim değerim haftama göre yüksek 10.042 çıktı. Buna rağmen kese gözükmedi bugün. Senin ikizmiymiş ben dış gebelikten çok korkuyorumMerhaba arkadaşlar ben adetten 10 gün sonra test yaptım beta hcg 14.8 çıktı. 2 gün sonra 218 çıktı. 10 gün sonra keseye bakalım dedi doktor baltık gözükmedi kan testi yapalım bi daha değerlerine bakalım dedi 218 den 10 gün sonra yaptırdığım testte 19410 çıktı. Sizce bu normal mi kese gözükmüyor çoğul gebelik olabilir mi
Çogul olma ihtimali var mı yani.. Birde daha 40 günlük hamileyim ama karnımı görseniz 4 aylık.. İçeri bile çekemiyorum o derece..[/QU