beta hcg değeri ikiz olup olmadığının ipucunu verebilirmi?

Slm hanımlar nasıl gidiyor hamilelik ben daha dr gidemedim merak içindeyim ikiz mi diye ikiz anneleri yok mu beta hcgler nasıldı yazabilir misiniz fikir olur en azından

kizlar sancilandm hastanede sancm cikti akcger gelistirici yaptilar ve yatis vwrdiler benm ve bebegim icin dua edin erken dogum riskim varms lutfen dularinizi eksik etmeyin

arkadaşlar benimde tüp bebek 2 embriyo transfer edildi
5.gün 22
8.gün 226
11.gün 956 acaba ikiz olabilirmi ?
Canım kesin ikiz senin hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inş. Benimde 12.inci gün 601 idi 14.üncü gün 1598 idi ikiz kızlarıma hamileyim.

Kan değerlerine göre kesin sonuç soylemek mümkün değil maalesef.
Lab.da çalışıyorum, b-hcg değeri hızlı artan veya yüksek çıkanların tek bebek olduğuna çok kez şahit oldum.
Ayrıca benim de HCG degerim normal bir şekilde artış göstermesine rağmen ikizlerim olacağını öğrendim dün :)

Lab.da çalışıyorum, b-hcg değeri hızlı artan veya yüksek çıkanların tek bebek olduğuna çok kez şahit oldum.
Ayrıca benim de HCG degerim normal bir şekilde artış göstermesine rağmen ikizlerim olacağını öğrendim dün :)
Maaşallah kaçtı peki değeriniz
Ben klomen kullanıyorum bakalım artik

Labda calistigim için çok erken bakarak öğrendim ben. (1 hafta kala)
Günümde ise, 1200lu bişey cikti yani çok yüksek değildi.
Allah inşallah sana da nasip eder :anneadayı::KK200:
Çok sağolun benim solda iki yumurtam 20 mm olmuş yani bu ikiz mi olacak demek bana yardımcı olurmusunuz bi bilginiz varmi

5haftalık hamileyim ultrasonda doktor kesenin yarık oldugunu 15gün sonra aç karna gelmem gerektiğini söyledi doktor bey basından böyle bir olay geçen varsa Allah rızası için bi haber versin

Hayirli olsun cnm bnde ilk tup bebk denemesinde transferden snra 9.gun 1.76 , 11.gun 9.36 ,13.gun 6 betalarini gorduk doktor arttikca sorun yok diyo iki kati artsin dusnesin yada yerinde saymasindiyo fakat degerler bna dusuk gelio sanki ya

Hayirli olsun cnm bnde ilk tup bebk denemesinde transferden snra 9.gun 1.76 , 11.gun 9.36 ,13.gun 6 betalarini gorduk doktor arttikca sorun yok diyo iki kati artsin dusnesin yada yerinde saymasindiyo fakat degerler bna dusuk gelio sanki ya

Testi tekrarladıniz mi acaba? Umarım artmıştır

X