Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde iki katından fazla artış var ama bugün bi dra sordum olmayabilir kesin gösterge değilmiş ama inşalllah ikizdir benimki çok istiyorum tabi sağlıklı olsun öncelikleKizlar 9. Gun 242 11. Gun 591 .. cogul gebelik olablr mi
Ins hayrlisi olsn tabi ama ikiz olsa fena olmaz bende istyrm ikizm olsn ustelk ben ikizm dedelerde ikizBenimde iki katından fazla artış var ama bugün bi dra sordum olmayabilir kesin gösterge değilmiş ama inşalllah ikizdir benimki çok istiyorum tabi sağlıklı olsun öncelikle
Ne güzel benimde ikiz kardeşlerim var teyzemler hep ikiz doğurmuş ama hayırlısıyla sağlıklı olsundaIns hayrlisi olsn tabi ama ikiz olsa fena olmaz bende istyrm ikizm olsn ustelk ben ikizm dedelerde ikiz
Benimkide 5+2 haftalıklen 13727 çıkmışdı4+2de beta hcg değerim 8155 çıktı. Normal mi? İlk hamileliğim stres yaptım. Yorumlara bakınca benimki çok yüksek geldi
Ben erkek bebek diye okudumBebegin 8 milim ise tek canim ikizde bebek gorunmeden kese gorunuyor yuksek betada kiz deniliyor cunku kiz bebegin hormonlari yuksek oldugu icin beta degerde yuksek oluyor
Canım kesin ikiz senin hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inş. Benimde 12.inci gün 601 idi 14.üncü gün 1598 idi ikiz kızlarıma hamileyim.arkadaşlar benimde tüp bebek 2 embriyo transfer edildi
5.gün 22
8.gün 226
11.gün 956 acaba ikiz olabilirmi ?
Maaşallah kaçtı peki değerinizKan değerlerine göre kesin sonuç soylemek mümkün değil maalesef.
Lab.da çalışıyorum, b-hcg değeri hızlı artan veya yüksek çıkanların tek bebek olduğuna çok kez şahit oldum.
Ayrıca benim de HCG degerim normal bir şekilde artış göstermesine rağmen ikizlerim olacağını öğrendim dün :)
Labda calistigim için çok erken bakarak öğrendim ben. (1 hafta kala)Maaşallah kaçtı peki değeriniz
Ben klomen kullanıyorum bakalım artik
Çok sağolun benim solda iki yumurtam 20 mm olmuş yani bu ikiz mi olacak demek bana yardımcı olurmusunuz bi bilginiz varmiLabda calistigim için çok erken bakarak öğrendim ben. (1 hafta kala)
Günümde ise, 1200lu bişey cikti yani çok yüksek değildi.
Allah inşallah sana da nasip eder
Kan değerlerine göre kesin sonuç soylemek mümkün değil maalesef.
Lab.da çalışıyorum, b-hcg değeri hızlı artan veya yüksek çıkanların tek bebek olduğuna çok kez şahit oldum.
Ayrıca benim de HCG degerim normal bir şekilde artış göstermesine rağmen ikizlerim olacağını öğrendim dün :)
Hayirli olsun cnm bnde ilk tup bebk denemesinde transferden snra 9.gun 1.76 , 11.gun 9.36 ,13.gun 6 betalarini gorduk doktor arttikca sorun yok diyo iki kati artsin dusnesin yada yerinde saymasindiyo fakat degerler bna dusuk gelio sanki ya