beta hcg değeri ikiz olup olmadığının ipucunu verebilirmi?

Bayanlar merhaba sat 10 şubat adetimi 4 gün geçtikten sonra beta hcg değerim 17036 çıktı bana yüksek geldi doktorum hemen ulttasona aldı 9mm bir kese gördü bugün tekrar kontrolüm var ikiz gebeliklerde de beta nın yüksek olduğunu duymuştum bende çok merak ediyorum

merhaba kızlar RABBİM öncelikle sağlıklı imanlı yavrular nasip etsin hepimize :) bende adetim gecikeli 1 hafta olmuştu ögrendim hemen test yaptırdık 253 çıktı degerim 2 gün arayla 3 katı yükseldi bir kaç kez tekrarladım 2 gün ara ile en son 2 katı oldu 8993 kontrole gititk geçen hafta 5.5 haftalık dedi doktor ve kese göründü kısmetse nisan ilk hafta görmeye gidecegiz bebegimi..beni de çevreden ikiz gebelik olablir diye heyecanlandırdılar ama bakalım ne çıkacak sonuç

Benim adetime 9 gün var ama dün beta hcg 3,78 çıktı doktor gebelik olabilir dedi ama başka bi doktor yok dedi sizce nedir? :-(

Merhaba keseyi ne Zaman gördünüz kaçıncı haftada yani ? Ben de daha 4 haftalık hamıleyim fakat cuma 111 dün 1578 çıktı cok yukselmiş drdi dr fakat ikiz falan birşey demedi alttan ultrason baktı kese göründü bi taneydi sonradan görülme ihtimali olur mu acaba ya

Kaçıncı haftanda ögrendim ikiz olduğunu ilk baş tek görünüyorlardı sonradan mı ili kese göründü acaba ?? Tabi dediğinde de haklısım ama insan meraktan catlıyor işte

Merhabalar şuan benim değerim de 3.5 kat arttı ikiz mi sizin

Merhaba kızlar yumurta takibi ile hamile kaldim. Tek yumurta catladi ve 5+5 hamileyim. Adetim 1 gün geçmişti kan testi 691 iki gün sonra yaptırdım 2641 yaklasik 3.5 kat artmis. kesemiz tek görünüyor ama tek yumurta ikizi olabilir mi

Hamileligimi 4.haftasında öğrendim ve Beta HCG degerim 5000 çıkmıştı. Doktor cok yuksek cikmis coklu gebelik olabilir demisti ve 8.haftada zaten ikiz oldukları ortaya cikti

Merhaba benim değerlerin seninkine benziyor canım. Ikiz bebek mi senin

Benim ki tekmis 5+3 suan hamileligim bundan sonra gorunmez galiba tektir.... yinede bunada şükür.
Merhaba adanali nasilsin canim takvim kurmussun cok sevindim canim cinsiyetini ogrendinmi benim kizlarim olucak rabbim nasip ederse tatlim rabbim saglikla nasip etsin insallah.. ecmain

Merhaba 10 haziran test günümdü sonucum 4438 çıktı 2 gün sonra tekrarladım bu seferde 12152 çıktı sizce ikiz olabilir mi bu arada 5. Gün 2 embriyo transfer edilmişti ikisi de tutunmuş olabilir mi bu sonuçlara göre ? Bu arada haftaya cumartesi doktor randevum var çok heyecanlıyım Hakkı'mda hayırlısı olsun inş

Kıar benim değerleri de bi bakar mısınız ? Adete 1 gün kala: 39
4 gün sonra:329
3 gün sonra: 2350
Sanki 2 günde bir 4 kat artmış gibi salı günü randevum merak içerisindeyim.

Merhaba benimde 4+3 değerim 3536 çıktı sizce ikiz gebelik olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…