Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin belki sonradan da gözükür ama hayırlısı ne ise o olsun canımBenim ki tekmis 5+3 suan hamileligim bundan sonra gorunmez galiba tektir....yinede bunada şükür.
Merhaba keseyi ne Zaman gördünüz kaçıncı haftada yani ? Ben de daha 4 haftalık hamıleyim fakat cuma 111 dün 1578 çıktı cok yukselmiş drdi dr fakat ikiz falan birşey demedi alttan ultrason baktı kese göründü bi taneydi sonradan görülme ihtimali olur mu acaba yabende ikiz annesi olacağım kısmet olursa doktorum testi ilk yaptığında çoğul gebelik olabilir dedi 3 gün sonra tekrar yaptık ve yine yüksek çıktı ve öyle oldu yani doktor değerlendirmeli bence değerleri tam olarak hatırlamıyorum ama sonra keselerden biri biraz geç göründü falan ama şu an ikizlerime hamileyim doktorunuza bir sorun bence
Kaçıncı haftanda ögrendim ikiz olduğunu ilk baş tek görünüyorlardı sonradan mı ili kese göründü acaba ?? Tabi dediğinde de haklısım ama insan meraktan catlıyor iştebu konu çok karşıma çıktı ben önceden inanmazdım bu duruma
ilk gebeliğimde daha 4 haftalık gebeyken 822 çıkmıştı herkes ikizdir dedi 1 tane oğlum oldu
şimdi yine hamileyim beta değerimi ilk öğrendiğimde yaklaşık 6 haftalık gebeydim
beta değerim 53142. çıkmıştı önemsemedik
ve 3.ayın sonunda ikizler ehamile olduğumu öğrendim
şimdi bende diyorum acaba ikiz olduğu içinmi 53 binlerde çıkmıştı diye ama bu durumu çokta önemsemenin mantığı yok bence
yani sonuçta gebesniz veya değilsiniz bu önemli vede zaten çoğul gebeliğiniz varsa ultrason kontrollerinde bu durum anlaşılacaktır.
allah sağlıklı gebelik ve bebek nasip etsin herkese
Merhabalar şuan benim değerim de 3.5 kat arttı ikiz mi sizinKizlar merhaba,
Ben normal yolla hamile kaldim. Iki gun once yaptirmis oldugum beta hcg degeri ile bugun yaptirmis oldugum beta hcg degeri arasinda yaklasik 3.5 kat fark var. Yani iki gun icinde degerim 3.5 kata kadar artmis. Ikiz hamile annisler sizlerde de bu artis bu sekilde miydi?
Bu arada butun anne adaylarini da tebrik ediyorum allah bebislerinizi ve sizi korusun sag salim kucaklariniza versin
Merhaba benim değerlerin seninkine benziyor canım. Ikiz bebek mi seninArkadaslar adetime 4 gun kala 38,1 gun kala 123..bugun adetimi 11 gun gecti 5+1deyim ve bhcg testi yaptirdim 10611 cikti..bu artis cogul gebelik olabilir mi..doktorum 4+6da bakti keseyi gordu ama ikiz olsa gorunurdu degil mi??bu artis normal mi..bi fikir verirseniz sevinirim..ilk gebeligim de
Canım değerin çok yüksek ikiz bebek miKizlar merhaba tubbebek yontemiyle gebe kaldim uc haftalik ve kan degerim 22758 sizce normal mi ya cok korkuyorum biri bisi desin ne olur
Yok degil cnm tek :) Tr deki doktorum suphe etmisti fransadaki gayet normal dedi iki sistem arasinda kalmistim ama sonuc tek bebekCanım değerin çok yüksek ikiz bebek mi
Hayırlı olsun sağlıcakla büyüsün yavruYok degil cnm tek :) Tr deki doktorum suphe etmisti fransadaki gayet normal dedi iki sistem arasinda kalmistim ama sonuc tek bebek
Merhaba adanali nasilsin canim takvim kurmussun cok sevindim canim cinsiyetini ogrendinmi benim kizlarim olucak rabbim nasip ederse tatlim rabbim saglikla nasip etsin insallah.. ecmainBenim ki tekmis 5+3 suan hamileligim bundan sonra gorunmez galiba tektir....yinede bunada şükür.
Merhaba benimde 4+3 değerim 3536 çıktı sizce ikiz gebelik olabilir miselam ikiz yada üçüç yada çogul gebelik yaşayan anneler
pazartesi günü hamile olduğumu öğrendim. 3 haftalıkmışım. beta hcg değerimde 3152.dier topiklerde arkadaşlarla konuşurken 3 haftaya göre değerimin yüksekolduğunu ve çogul gebelik olabileceğini söylediler.. ilk değeriniz neydi olabilirmi bana bi akıl verirmisiniz kızlar