beta hcg değeri ikiz olup olmadığının ipucunu verebilirmi?

Ayy üzerinden bayag bi geçti ama olsun :)) beta HCG yüksekliği erkek bebeklerde de olabiliyormus.zaten sağlık ocagindali doktor bana ya çoğul gebelik yada erkek bebek demişti nitekim oğlum oldu...şimdide hamileyim umarım bu kızdır :))
canım üzerinden çok geçmiş sen şimdi 2.yi kucağına alm
Siz cinsiyeti kizmi bekliyorsunuz? Kız bebeklerde beta HCG değeri biraz daha düşük oluyormus.benim ilk oglum da inanılmaz yüksekti ama bunda düşük kız bekliyorum.
canım artık 2.bebeği kucağına almışsındır hayırlı uğurlu olsun.kız mı oldu onu merak ettim.benim 4+5 de bhcg 4344 çıktı.bekleyip görücez

Merhaba, benim değerim iki günde 250'den 900'e çıktı, henüz daha ultrasonda gözükmüyor. Çoğul mu acaba diye şüphe etmiyorum değil hani, sizce olabilir mi?

Merhaba, benim değerim iki günde 250'den 900'e çıktı, henüz daha ultrasonda gözükmüyor. Çoğul mu acaba diye şüphe etmiyorum değil hani, sizce olabilir mi?
benim 5 şubatta 274 iken 10 şubatta 4+5 te 4344 çıktı.5 gündeki yükseliş.merakla bekliyorum.şüphelendim tabi.seninde 3 katında fazla artmış.ama kaç haftalıkken ki değer bu.bu da önemli

benim 5 şubatta 274 iken 10 şubatta 4+5 te 4344 çıktı.5 gündeki yükseliş.merakla bekliyorum.şüphelendim tabi.seninde 3 katında fazla artmış.ama kaç haftalıkken ki değer bu.bu da önemli

Daha 4. haftası tamamlanmadı, 3+5'teyim. Adet günüm geçeli 2 gün oldu. (Adet periyodum kısadır). Seninki de çok artmış. Hayırlısı diyelim sağlıklı olsun da..

Sen
Daha 4. haftası tamamlanmadı, 3+5'teyim. Adet günüm geçeli 2 gün oldu. (Adet periyodum kısadır). Seninki de çok artmış. Hayırlısı diyelim sağlıklı olsun da..
Seninde çok erken yükselme olmuş.ama burda okuduğum pek çok mesajda fazla çıktığı halde tekil gebelik olmuş.bu işler pek anlaşılmıyor sanırım.hayırlısı olsun

Merhabalar blastokist transferi 5.gün... sizce asagidaki değerlere gore ikiz gebelik varmıdır 7.gün 15.8
9.gün 72.2
11.gün 190
13.gün 503.5
14.gun 860.8
Acele cevap :)

Merhabalar;
Onlar nasıl değerler öyle maşallah Ben okuyunca acaba bende bir sorun mu var dedim . Benim bat dan sonraki 3. Gün 181.2 çıkmıştı 4. Gün tekrar bakıldı ve 312.2 çıktı . Değerim düşük ama ertesi gün bu kadar artması normal mi bilemedim. Böyle birşey yaşayan var mı ?

Merhabalar blastokist transferi 5.gün... sizce asagidaki değerlere gore ikiz gebelik varmıdır 7.gün 15.8
9.gün 72.2
11.gün 190
13.gün 503.5
14.gun 860.8
Acele cevap :)
Blastokist transferi 8.gün değerim 207 cikmisti ikiz canım benimkiler olabilir seninkide erken cikmis

Günaydın herkese benim sat 6 şubat beta baktirdigim tarih 09.03.2016 ve değerim 5228 kafam çok karışık kesede göründü ama tek kese bakalım hakkımızda hayırlısı

Arkadaslar adetime 4 gun kala 38,1 gun kala 123..bugun adetimi 11 gun gecti 5+1deyim ve bhcg testi yaptirdim 10611 cikti..bu artis cogul gebelik olabilir mi..doktorum 4+6da bakti keseyi gordu ama ikiz olsa gorunurdu degil mi??bu artis normal mi..bi fikir verirseniz sevinirim..ilk gebeligim de

Merhaba arkadaşlar benim son adet tarihim 10şubat. 8martta kan tahlilim 45. 11 martta 234. 15şubatta 1867. Artışlar normal mi ikiz gebelik olabilirmi sizce cevap verirseniz cok sevinirim

Merhaba kızlar öncelikle Allah herkesin bebişlerine sağlıkla kavuşmasını nasip etsin. 30 Kasım da çatlatma iğnesi oldum. 10.12 de hcg 16,80 11.12 de hcg 45,59 14.12 hcg 256,96 16.12 de hcg 922 çıktı. Değerler iki günde iki katına değil. Hergün yaklaşık iki katına çıkıyor. Bu ikiz gebelik olabilir mi?
merhaba gebeliğiniz ikiz mi benmimde 2 günde bir 4 kat artıyor şimdiden teşekür ederim bebeğinizi sağlıkla kucqağınıza alın.

Eşimin teyzeleri ikiz ama bilmiyorum onun bir etkisi olur mu bizde yok. Bende hissetmiştim geçen hafta pazartesi 1 kese gözüktü ama çıkarken doktora ikiz olabilir mi dedim. Olabilir ikinci geç gözükebiliyor dedi. Bugün iki tane olduğunu öğrendim. Allah inşallah sana da nasip eder. Gönlüne göre verir Canım :KK200:
aaaaaaaa ikizmiş banada bir tahmin yaparmısının regl tarihim 22 subat ayın snde yani reglden 23gn sonra 17. cıktı 48 saat gecmeden 77,9 bu testten 4 gn sonra 703.5 cıktı ihtimanl varmıdır.lütfen cevap verin pazarts dktr gnüm cok heyecanlıyım

aaaaaaaa ikizmiş banada bir tahmin yaparmısının regl tarihim 22 subat ayın snde yani reglden 23gn sonra 17. cıktı 48 saat gecmeden 77,9 bu testten 4 gn sonra 703.5 cıktı ihtimanl varmıdır.lütfen cevap verin pazarts dktr gnüm cok heyecanlıyım
Bence olma ihtimali yüksek benimde bu şekilde artıyordu. Allah gönlüne göre versin canım güzel haberlerini alırız inş ikinci kese geç gözükebiliyor hayırlısı olsun :anneadayı:

• Beğen
Reactions: grc
Bence olma ihtimali yüksek benimde bu şekilde artıyordu. Allah gönlüne göre versin canım güzel haberlerini alırız inş ikinci kese geç gözükebiliyor hayırlısı olsun :anneadayı:
Cevabin icin cok tesekur ederum azda olsa icim rahatladi cok cok saol. yarin buyuk gun İnşallah ikizdir sizin ikinci ayni andami gorundu sonrami.

Cevabin icin cok tesekur ederum azda olsa icim rahatladi cok cok saol. yarin buyuk gun İnşallah ikizdir sizin ikinci ayni andami gorundu sonrami.
4 haftalıkken tek kese göründü 1 hafta sonra 5 haftalıkken ikinci keseyi gördük İnş ikizdir seninde :KK5:

Eşimin teyzeleri ikiz ama bilmiyorum onun bir etkisi olur mu bizde yok. Bende hissetmiştim geçen hafta pazartesi 1 kese gözüktü ama çıkarken doktora ikiz olabilir mi dedim. Olabilir ikinci geç gözükebiliyor dedi. Bugün iki tane olduğunu öğrendim. Allah inşallah sana da nasip eder. Gönlüne göre verir Canım :KK200:
Benim ki tekmis 5+3 suan hamileligim bundan sonra gorunmez galiba tektir....:KK43: yinede bunada şükür.

X