beta hcg değeri ikiz olup olmadığının ipucunu verebilirmi?

Adetim bir hafta kala yaptırmıştım testi 29.5 çıkmıştı iki gün sonra 75.5kusur çıkmıştı sanırım tek o zaman tsk ederim

yorumlara baktım kafam iyice karıştı..battan 2 gün önce kanda 95o küsürdü hcg,iki gün sonra yani adet günüm bugün hcg 4600 küsür olmuş ..sata göre 4+1 im acaba mol gebelik mi ve yarın kese görmeye gidicem inş. görürüm ...

Benim de son adet tarihim 2 temmuzdu. Kimyasal gebelik geçirmiştim daha doğrusu. 30 temmuzu 31 temmuza bağlayan gece saat 12 de tahmini adetime üç gün varken hamile olduğumu öğrendim değerim 60,17 çıkmıştı. 1 Ağustos'ta sabah 10 da verdiğim testte de değerim 152.7 gibi bir rakam çıkmıştı. Bugün yani 5 Ağustos sabahında da değerimin 1163 küsür olduğunu öğrendim. Tahmini adet dönemim üç gün geçmişken çıktı yani böyle. Bende merak içindeyim. Kalp atışları ve kese için Garanti olsun diye 7. Haftayı bekleyeceğim sanırım. Tabi herhangi bir aksi durum olmadığı sürece.

Merhaba 10 haziran test günümdü sonucum 4438 çıktı 2 gün sonra tekrarladım bu seferde 12152 çıktı sizce ikiz olabilir mi bu arada 5. Gün 2 embriyo transfer edilmişti ikisi de tutunmuş olabilir mi bu sonuçlara göre ? Bu arada haftaya cumartesi doktor randevum var çok heyecanlıyım Hakkı'mda hayırlısı olsun inş

Merhaba cumartesi doktora gittiniz mi sonucunuz nedir bende tüp bebek yaptırdım 9. Gün değerim 236 11. Gün 485 17. Gün yani bugün 3435 çıktı. Benimde 5. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi

Arkadaşlar gece hafta benden kahverengi Bi leke geldi şehir dışında olduğum.için onda doktora gittim kese yeni oluşmuş dedi bugün kendi doktoruma gittim kanamalı oldu dedi kerede bozukluk varmış bense gördüm yassı şeklindeydi 2 hafta sonra gel dedi ilaç verdi böyle birsey oldu mu sizde bebek için sıkıntı olur mu ya da bu durum düzelir mi bazı yorumlarda ikiz gebelik olabilir falan yazıyordu

Merhaba cumartesi doktora gittiniz mi sonucunuz nedir bende tüp bebek yaptırdım 9. Gün değerim 236 11. Gün 485 17. Gün yani bugün 3435 çıktı. Benimde 5. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi
Benim değerim yüksek olmasına rağmen tek gebelik görünüyor o yüzden değere çok takılı kalmayın hayırlısı olsun

Merhaba kızlar bebeğimi ilk öğrendiğimde 645ti degerim iki gün sonra 4 kat birden arttı doktorum ikiz olabilir demişti. Ama tek gebeligim var. Ve Allah nasip ederse oğlum olacak. Erkek bebeklerde beta hcg hem biraz yüksek hemde fazla artıyor.

ben böyle olduğunu bilmiyordum. Değer sadece hamile olup olmadığını kesin gösterir sanıyordum yani evet değer yüksekse çoğul gebelik olur ama kesin diye de bir şey yok diye biliyorum.

Beta değeriyle alakası yok yada şöyle söyliyim her zaman alakası yok. Ben tüp Bebek'le hamile kaldım transferden 9. Gün 236. 11. Gün 485 ve 17. Gün 3435 çıktı ikiz olma ihtimali sıfır derken kese görmeye gittiğimizde büyük şok iki kesemizide gördük değerlere takılmayın ben çok okudum olurmu olmaz mı falan kafayı yiyodum artık

Beta değeriyle alakası yok yada şöyle söyliyim her zaman alakası yok. Ben tüp Bebek'le hamile kaldım transferden 9. Gün 236. 11. Gün 485 ve 17. Gün 3435 çıktı ikiz olma ihtimali sıfır derken kese görmeye gittiğimizde büyük şok iki kesemizide gördük değerlere takılmayın ben çok okudum olurmu olmaz mı falan kafayı yiyodum artık
Benim 4 cu haftada 58 cikmisdi. 5 ci haftada 2500 cikti. Ikiz ola
Bilir mi? Annemde de ikiz gebelik olmus

Merhaba hanımlar. Sat'tan bi gün sonra beta hcg 1134 çıktı. İki gun sonra 2670 çıktı. Doktor gayet normal iyi dedi. Haftaya ultrasondan bakacak. Sizce ikiz gebelik var mıdır? İlk tahlilde değer yüksek değil mi sizce?

Kızlar bat a 6 gun kala 188 4 gün kala 524 çıktı sizce ikiz olma ihtimali varmidir çok merak ediyorum

selam ikiz yada üçüç yada çogul gebelik yaşayan anneler:21:
pazartesi günü hamile olduğumu öğrendim. 3 haftalıkmışım. beta hcg değerimde 3152.dier topiklerde arkadaşlarla konuşurken 3 haftaya göre değerimin yüksekolduğunu ve çogul gebelik olabileceğini söylediler.. ilk değeriniz neydi olabilirmi bana bi akıl verirmisiniz kızlar
Canım meraba önceden açtığın bi konu ve merak ettim bu değerlerin sonucu ne oldu bende şuan 4 haftalığım 2456 hcg

Merhaba arkadaşlar bnm sat 30 ağustos hcg 4+4 te 264 çıktı 5+1 de 3000 lerde çıktı 7+1 de tek kese gözüktu tek kalp atışı duyuldu ama sonradan ikiz olma ihtimali var mı acaba ikiz olmasını çok istiyorum 8 haftada kontrlum var hala umutlanmalimiyim yorumlardan okuduğum kadarıyla 7 8 9 . Haftalada ikz olduğunu öğrenen hatta 3 3.5 aylkken ikiz olduğunu öğrenenler varms bnmde olabilir mi acaba?

X