beta hcg değeri ikiz olup olmadığının ipucunu verebilirmi?

Kizlar merhaba tubbebek yontemiyle gebe kaldim uc haftalik ve kan degerim 22758 sizce normal mi ya cok korkuyorum biri bisi desin ne olur

Bundan coktaha dusuk degerler icin ikiz yazilmis bu durumda benimki dorduz fln digildir dimi korkunun ecele faydasi yok ben doktorumu ariyim en iyisi dua edin bana

Bundan coktaha dusuk degerler icin ikiz yazilmis bu durumda benimki dorduz fln digildir dimi korkunun ecele faydasi yok ben doktorumu ariyim en iyisi dua edin bana

Kaç transfer yapılmıştı ki..
Çok anlamam tüp bebekten ama değerleriniz yüksek...
Allah gönlünüze göre versin..

InsAllah tesekur ederim aksam esimle birlikte gidicem de fransada yasiyorum oyle hemen almazlar buyuk ihtimal rdv falan iki uc gun atar

Hmm..
Neden oralarda öyle acaba ya..
Bir kaç arkadaştan yine öyle dinledim..
Farklı ülkeydi ama burda öyle her istediğimiz an gidemiyoruz olmuyor diyordu..
Allah yardımcın olsun canım..
Yüreğini ferah tut ..

Arkadaslar bana da yardimci olabilir misiniz ben de 3 gun once hamile oldugumu ogrendim carsamba aksami ilk hcg degerim 651 di bi sonrakini cuma sabah yaptirdim yani uzerinden 2 gun bile gecmedi hatta tam 1.5 gunde 1800 lere cikmis degerim yaklasik 3 kat artmis ben daha tam iki gun olmadigi icin iki kat artmis olmasini bile beklemiodum acikcasi olmasi gerekenden fazla artinca acaba ter giden bisey mi var diye korkmaya basladim benim durumumda olan var mi lütfen yardim edin

Benim 1 gün gecikme ile test sonucu 2437 idi 2 gun sonra 5616 çıkmıştı yani 2.4 katı ikiz olabilir denilmişti. Ama tek ve iri bebeğim var her şey yolunda

Benim 1 gün gecikme ile test sonucu 2437 idi 2 gun sonra 5616 çıkmıştı yani 2.4 katı ikiz olabilir denilmişti. Ama tek ve iri bebeğim var her şey yolunda
Cnm seninki normal ama iki gunde iki katindan sadece biraz fazla artmis ama benim 48 saat bile dolmadan nerdeyse 3 kat artmis bilemedim ya sorun var mi yok mu kisiden kisiye degisio da olabilir di mi

Cnm seninki normal ama iki gunde iki katindan sadece biraz fazla artmis ama benim 48 saat bile dolmadan nerdeyse 3 kat artmis bilemedim ya sorun var mi yok mu kisiden kisiye degisio da olabilir di mi

Cnm benimde battan önce 270 ti 48 saat sonra 824 olmuş tam 3 kat artmışş .şimdilik bende bilmiyorum .:) bugün 12 de randevum var bakalım göreceğiz

Tmm cnm iyi haberlerle donersin senden haber bekliorum bi sor bakalim 3 kat artis normal mi :)

canım bugün doktora gittim ama hiç bir şey demeden sormadan geri geldim. çünkü dokttor çok gıcıktı. güya özel hastane daha ben usg den kalkar kalkmaz diğer hastayı içeri çağırmış.sinir olmamak için bişiy demeden çıktım. inşallah 15 gün sonra hamşle kalmadan önce gittiğim bi doçent vardı ona gideceğim inşallah. ayrıca dün akşam idrar tahlili vermek için hastaneye gittim kanda verdim hcg değerim 65.000 olmuş. değerlere bakınca 6. haftada 32000 lerde olması lazımmış. hala tekmi çift mi öğrenemedim .

Hmm..
Neden oralarda öyle acaba ya..
Bir kaç arkadaştan yine öyle dinledim..
Farklı ülkeydi ama burda öyle her istediğimiz an gidemiyoruz olmuyor diyordu..
Allah yardımcın olsun canım..
Yüreğini ferah tut ..
Cnm dun gittik rotgene acilden girdik hersey yolunda cok sukur keseyide gorduk rabbim herkeze nasip etsin :) evet burada boyle malesef disim agriyor diye ariyorsun alti ay sonrasina rdv aliyorsun adam olmeden bir gun once gel diyor yani avrupa farki

Gözün aydın canım...
İlginçmiş gerçekten...
Şükredeyim gözünü seveyim ülkemizin : )

bayanlar ben 3 aralıkta test yaptırdım BHCG 802, 7 aralıkta 4500 civarı ve 9 aralıkta 9700 civarı doktorum USGde keseyi gördü çok şükür olması gereken yerde güzel bir kese dedi. ama BHCG değerime göre yavaş gelişiyormuş kalp atışı falan alamadı henüz ve haftaya tekrar çağırdı. (vajinal USG ile baktı) sağlıklı gelişen bir gebelik gibi ama dedi 9700lerde net olarak kalp atışı almalıydım. acaba ikizmi dedi. bende zaten herşeyi kötüye yoran bir insanım boş gebelikmi diye korkuyorum. yaşayan varsa buna benzer durum paylaşabilirmi

Canım 3 aralık battan kaç gün sonra idi

canım bat ne bilmiyorum ama benim son adet tarihi 21.10.2015 ama bende PKO olduğundan adetim düzenli değil yani sürekli gecikerek adet oluyorum.

Cnm bat beklenen adet tarihi. . Senin değerlerin bata baktığın zaman yüksek değil cnm. Yani ikiz için çok yüksek değil. Son adet tarihini 10 kusur gün geçmiş normal değerler. Hayırlı olsun bebişin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…