beta hcg değeri ikiz olup olmadığının ipucunu verebilirmi?

Canim sen ruyanda gormustun değil mi ikizlere hamile olduğunu Rüyalarına güven yanilmazsin
Evet ama iki gun once lekelenmem olmustu acile gittik tek kalp atisi goruldu 5 hafta 6 gunlukken artik degisirmi bilmiyorum bu hafta tekrar kontrolum var hayirlisi insallah tek yada cift saglikli olsun yeter ikiz olmasini cok isterdim tabiki ama nasip cevap verdigin icin cok tesekkur ederim

Kesemizde bebegimizde tek:)))) rabbim saglık versin. Ama tek yumurta ikizleri geç farkedileni olmuşta ondan aklıma takıldı:)

hanımlar merhaba. bende battan bir gün önce 14 kasımda 270, 16 kasımda 824, 19 kasımda 3206 çıktı. biri 2 gün diğeri ondan 3 gün sonra yapılan testler yani. sizce ikiz olabilirmi hanımlar. 36 yaşındayım. yaşla mı alakası var yada ?

hanımlar merhaba. bende battan bir gün önce 14 kasımda 270, 16 kasımda 824, 19 kasımda 3206 çıktı. biri 2 gün diğeri ondan 3 gün sonra yapılan testler yani. sizce ikiz olabilirmi hanımlar. 36 yaşındayım. yaşla mı alakası var yada ?
Benim bat 12 kasımdi 13kasım da hcg 2437 2 gün sonra 5616 çıktı ikiz ihtimali varmis perşembe kontrol var artık hayırlısı

bence senin büyük ihtimalle ikiz cnm. benim belki 824 den 3206 ya çıktığı için . bi dahada yaptırmadım :)
İnşaallah öyledir tabiiki önce hayırlısı ama hayırlısı ile ikiz olursa çok sevinecwgim ama dr um ikiz istiyorum diye çok kızıyor tek olmasını iste diyor :KK43: ikiz gebelik çok sorunlu olduğu için dr lar anormal gebelik olarak görüyorlar :KK43:

İnşaallah öyledir tabiiki önce hayırlısı ama hayırlısı ile ikiz olursa çok sevinecwgim ama dr um ikiz istiyorum diye çok kızıyor tek olmasını iste diyor :KK43: ikiz gebelik çok sorunlu olduğu için dr lar anormal gebelik olarak görüyorlar :KK43:

geçmişinde ikiz olan varmı cnm. birde kaç yaşındasın. yaşlada alakası oluyormuş

Canım öncelikle tebrik ederim hayırlı doğumlar..
Benim de bat günümde yaptığım testte hcg değerim 2779 du..
İki gün sonra da 6274 müydü neydi..
Doktorum çoğul gebelikten önce mol gebelikten şüphelendi bu kadar yüksek nasıl olur diye..
Şükür öyle bişi çıkmadı..
Ama çoğul da değildi..
Oğlum tek başınaydı : )
Yani herkeste aynı etkiyi yapacak diye bir şey yok sanırım..
Benim de çok yüksekti ama tek oldu..
Senin tarafında ailende çoğul gebelik varsa olma ihtimali yüksek..

Canım öncelikle tebrik ederim hayırlı doğumlar..
Benim de bat günümde yaptığım testte hcg değerim 2779 du..
İki gün sonra da 6274 müydü neydi..
Doktorum çoğul gebelikten önce mol gebelikten şüphelendi bu kadar yüksek nasıl olur diye..
Şükür öyle bişi çıkmadı..
Ama çoğul da değildi..
Oğlum tek başınaydı : )
Yani herkeste aynı etkiyi yapacak diye bir şey yok sanırım..
Benim de çok yüksekti ama tek oldu..
Senin tarafında ailende çoğul gebelik varsa olma ihtimali yüksek..
Mol gebelikte değer artışı çok fazla olurmuş o yüzden dr ikinci test sonucundan sonra mol gebelik riski kalmadı dedi. 4+3 te karindan görünmez desede ben vajinal ultrason istemediğim için karindan baktı kese göründü ve büyük bir kese olduğunu söyledi ve ailede ikiz olup olmadığını sordu o da. Bana kendisi ikiz ihtimalini soylemedi. Hemşiresi kan alırken dr çoğul gebelikten supheleniyor haberin Olsun ihtimal yüksek dedi. Şimdi sabirsizlikla bekliyorum. Ama öncelikle sağlıklı olsun da ikiz tek farketmez tabiiki

Mol gebelikte değer artışı çok fazla olurmuş o yüzden dr ikinci test sonucundan sonra mol gebelik riski kalmadı dedi. 4+3 te karindan görünmez desede ben vajinal ultrason istemediğim için karindan baktı kese göründü ve büyük bir kese olduğunu söyledi ve ailede ikiz olup olmadığını sordu o da. Bana kendisi ikiz ihtimalini soylemedi. Hemşiresi kan alırken dr çoğul gebelikten supheleniyor haberin Olsun ihtimal yüksek dedi. Şimdi sabirsizlikla bekliyorum. Ama öncelikle sağlıklı olsun da ikiz tek farketmez tabiiki

İnşallah canım...
Muhtemelen çoğul o zaman..
Hayırlısı olsun..
Rabbim kucağında göstersin de ikiz tek farketmez..
Ben de ikinci gebeliğimde ikiz kızım olsun istiyorum : )
İstemekle olsa keşke : )

Selam bayanlar benimde son adet tarihim 23 ekim de 23 kasimda beta hcg yaptirdim 590 cikti sonra 1 gun sonra tekrar yaptirdim 2564 cikti sizce nasil herkesin gebelikleri hayirli olsun degerlerim biraz yuksek geldide hayirlisi olsun

Merhaba arkadaslar
sat 30 ekim
bat 24 kasim
19 kasim kan 85
23 kasim kan 800
25 kasim kan 2791
27 kasim kan 6068
4 haftalikken kese gorundu. 27 kasimda ikiz olma ihtimali var mi bizimde

X