Evet ama iki gun once lekelenmem olmustu acile gittik tek kalp atisi goruldu 5 hafta 6 gunlukken artik degisirmi bilmiyorum bu hafta tekrar kontrolum var hayirlisi insallah tek yada cift saglikli olsun yeter ikiz olmasini cok isterdim tabiki ama nasip cevap verdigin icin cok tesekkur ederimCanim sen ruyanda gormustun değil mi ikizlere hamile olduğunu Rüyalarına güven yanilmazsin
Yok cnm çok yuksek değil .ama hiç belli olmaz hayırlısı olsun:)Kızlar 7haftalık beta hcg 44663 ikizmi acep:)
benim transfer sonrası 13. gün 3335ti ve ikiz..7. haftaya kadar olan süreci hesaplasam seninkinin 2-3 katı olurdu sanırım :) ama belli de olmaz.7 haftalıkta zaten kese görünür ki,ultrasona girmedin mi;?Kızlar 7haftalık beta hcg 44663 ikizmi acep:)
Benim bat 12 kasımdi 13kasım da hcg 2437 2 gün sonra 5616 çıktı ikiz ihtimali varmis perşembe kontrol var artık hayırlısıhanımlar merhaba. bende battan bir gün önce 14 kasımda 270, 16 kasımda 824, 19 kasımda 3206 çıktı. biri 2 gün diğeri ondan 3 gün sonra yapılan testler yani. sizce ikiz olabilirmi hanımlar. 36 yaşındayım. yaşla mı alakası var yada ?
Benim bat 12 kasımdi 13kasım da hcg 2437 2 gün sonra 5616 çıktı ikiz ihtimali varmis perşembe kontrol var artık hayırlısı
İnşaallah öyledir tabiiki önce hayırlısı ama hayırlısı ile ikiz olursa çok sevinecwgim ama dr um ikiz istiyorum diye çok kızıyor tek olmasını iste diyorbence senin büyük ihtimalle ikiz cnm. benim belki 824 den 3206 ya çıktığı için . bi dahada yaptırmadım :)
İnşaallah öyledir tabiiki önce hayırlısı ama hayırlısı ile ikiz olursa çok sevinecwgim ama dr um ikiz istiyorum diye çok kızıyor tek olmasını iste diyorikiz gebelik çok sorunlu olduğu için dr lar anormal gebelik olarak görüyorlar
İnşaallah öyledir tabiiki önce hayırlısı ama hayırlısı ile ikiz olursa çok sevinecwgim ama dr um ikiz istiyorum diye çok kızıyor tek olmasını iste diyorikiz gebelik çok sorunlu olduğu için dr lar anormal gebelik olarak görüyorlar
Ocakta 30 dolacak. Halam ikiz , halam çocukları ikiz , teyzemin ikizlere hamileyken aldırmak zorunda kaldı, anneannemin ikiz doğururup biri olmuş annemin kuzenleri ikiz bunlar hatirladiklarimgeçmişinde ikiz olan varmı cnm. birde kaç yaşındasın. yaşlada alakası oluyormuş
Ocakta 30 dolacak. Halam ikiz , halam çocukları ikiz , teyzemin ikizlere hamileyken aldırmak zorunda kaldı, anneannemin ikiz doğururup biri olmuş annemin kuzenleri ikiz bunlar hatirladiklarim
Mol gebelikte değer artışı çok fazla olurmuş o yüzden dr ikinci test sonucundan sonra mol gebelik riski kalmadı dedi. 4+3 te karindan görünmez desede ben vajinal ultrason istemediğim için karindan baktı kese göründü ve büyük bir kese olduğunu söyledi ve ailede ikiz olup olmadığını sordu o da. Bana kendisi ikiz ihtimalini soylemedi. Hemşiresi kan alırken dr çoğul gebelikten supheleniyor haberin Olsun ihtimal yüksek dedi. Şimdi sabirsizlikla bekliyorum. Ama öncelikle sağlıklı olsun da ikiz tek farketmez tabiikiCanım öncelikle tebrik ederim hayırlı doğumlar..
Benim de bat günümde yaptığım testte hcg değerim 2779 du..
İki gün sonra da 6274 müydü neydi..
Doktorum çoğul gebelikten önce mol gebelikten şüphelendi bu kadar yüksek nasıl olur diye..
Şükür öyle bişi çıkmadı..
Ama çoğul da değildi..
Oğlum tek başınaydı : )
Yani herkeste aynı etkiyi yapacak diye bir şey yok sanırım..
Benim de çok yüksekti ama tek oldu..
Senin tarafında ailende çoğul gebelik varsa olma ihtimali yüksek..
Mol gebelikte değer artışı çok fazla olurmuş o yüzden dr ikinci test sonucundan sonra mol gebelik riski kalmadı dedi. 4+3 te karindan görünmez desede ben vajinal ultrason istemediğim için karindan baktı kese göründü ve büyük bir kese olduğunu söyledi ve ailede ikiz olup olmadığını sordu o da. Bana kendisi ikiz ihtimalini soylemedi. Hemşiresi kan alırken dr çoğul gebelikten supheleniyor haberin Olsun ihtimal yüksek dedi. Şimdi sabirsizlikla bekliyorum. Ama öncelikle sağlıklı olsun da ikiz tek farketmez tabiiki
Ocakta 30 dolacak. Halam ikiz , halam çocukları ikiz , teyzemin ikizlere hamileyken aldırmak zorunda kaldı, anneannemin ikiz doğururup biri olmuş annemin kuzenleri ikiz bunlar hatirladiklarim