beta hcg değeri ikiz olup olmadığının ipucunu verebilirmi?

Merhaba herkese,
1 Aralık'ta dondurulmuş 4 gun embriyolarıyla 2 embriyo transferi oldum. 13. Gun kan testinde Beta Hcg değerim 4684 çıktı. Doktorum bi yanlış veya sıkıntı olabileceğini söyledi. Değer yuksek mi size gore, ve bu aşamada bi sıkıntı olup olmadığını anlamak icin yapılacak vajinal ultrason sakıncalıolabilir mi? Tecrübe etmiş arkadaşlar yazarsa sevinirim. İlk tup bebek denemem.

Merhaba herkese,
1 Aralık'ta dondurulmuş 4 gun embriyolarıyla 2 embriyo transferi oldum. 13. Gun kan testinde Beta Hcg değerim 4684 çıktı. Doktorum bi yanlış veya sıkıntı olabileceğini söyledi. Değer yuksek mi size gore, ve bu aşamada bi sıkıntı olup olmadığını anlamak icin yapılacak vajinal ultrason sakıncalıolabilir mi? Tecrübe etmiş arkadaşlar yazarsa sevinirim. İlk tup bebek denemem.

vajinal usg sakıncalı değil cnm. ama tabiki süreklida yaptırmamak lazım. inşallah iyi haberlerle gelirsin cnm. Benim topiğimede beklerim .

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...nenler-gelin-beraber-bekleyim.879310/page-118

Merhaba kızlar öncelikle Allah herkesin bebişlerine sağlıkla kavuşmasını nasip etsin. 30 Kasım da çatlatma iğnesi oldum. 10.12 de hcg 16,80 11.12 de hcg 45,59 14.12 hcg 256,96 16.12 de hcg 922 çıktı. Değerler iki günde iki katına değil. Hergün yaklaşık iki katına çıkıyor. Bu ikiz gebelik olabilir mi?

• Beğen
Reactions: grc
selam kızlar,
tüp bebek yaptırdık, 15 aralıkta 2 embriyo transfer edildi. doktor 28 aralıkta kan tahlili yaptır dedi...adetime 6 gün var ama ben bekleyemedim ve kan testi yaptırdım bugün ..beta hcg 64 çıktı... hamileymişimmmmm... sizce ikiz gebelik olabilir mi, lütfen yardım.. :)

Merhaba benim gecikmenin 2. Günü 186.3 çıktı 2 gün sonra 690 çıktı sizce ikiz olabilirmi?

• Beğen
Reactions: grc
kızlar dün test yaptırdım 4+5 hamileyim ve değerim 6168 çıktı yüksek yani biterslik olmasın ya çok korkuyorum.bugün ultrasonda bakacağız ikiz olabilirmi

Benim 4 haftalık hamileliğimde değerim 9093 tü ve gebeliğimin başlangıcından itibaren hcg değerleri hızla artmıştı 3-4 katına çıkıyordu iki günde ve bugün 5 haftalık ikiz olduğunu öğrendim:KK54:

Benim 4 haftalık hamileliğimde değerim 9093 tü ve gebeliğimin başlangıcından itibaren hcg değerleri hızla artmıştı 3-4 katına çıkıyordu iki günde ve bugün 5 haftalık ikiz olduğunu öğrendim:KK54:

Maşallah canım benim degerim de yüksek çıkıyo 4 gün kala 459.9 çıktı 2 gün kala 1252 çıktı yarın doktora gitcez bakaljm ne olcak ben hem Çok istiyorum hemde hissediyorum ikiz gibi geliyo bişey sorcam ailenizde varmı genetik mi

Maşallah canım benim degerim de yüksek çıkıyo 4 gün kala 459.9 çıktı 2 gün kala 1252 çıktı yarın doktora gitcez bakaljm ne olcak ben hem Çok istiyorum hemde hissediyorum ikiz gibi geliyo bişey sorcam ailenizde varmı genetik mi
Eşimin teyzeleri ikiz ama bilmiyorum onun bir etkisi olur mu bizde yok. Bende hissetmiştim geçen hafta pazartesi 1 kese gözüktü ama çıkarken doktora ikiz olabilir mi dedim. Olabilir ikinci geç gözükebiliyor dedi. Bugün iki tane olduğunu öğrendim. Allah inşallah sana da nasip eder. Gönlüne göre verir Canım :KK200:

Evet bu arada değerlerinde çok güzel hayırlısı olsun inş :KK5:

Eşimin teyzeleri ikiz ama bilmiyorum onun bir etkisi olur mu bizde yok. Bende hissetmiştim geçen hafta pazartesi 1 kese gözüktü ama çıkarken doktora ikiz olabilir mi dedim. Olabilir ikinci geç gözükebiliyor dedi. Bugün iki tane olduğunu öğrendim. Allah inşallah sana da nasip eder. Gönlüne göre verir Canım :KK200:

Benim de 5 haftalıkken 13888 çıkmıştı doktor bile görünce wow demişti. Bana ikiz olabilir demedi ama ben de beta hcg nin yuksek çıkmasının ikiz olma ihtimalinden olacağını düşünmüştüm. Şimdiye kadar 3 kere ultrasona girdim hepsinde tek kese ve tek bebek göründü. Cogul gebelik en geç ne zaman belli olur? Bir arkadaş 3 aylıkken ikiz olacağını öğrendim yazmış ama bir dahaki kontrolde boyle bir süprizle karşılaşma ihtimalim var mi acaba heyecanlandım :oops:

Kizlar 8 gun once 300du bugun 10000 dun keseyi gorduk ama deger nasil sizce sat 19kasim bu arada

X