Aşılama Beta hcg değeri düşük çıkanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bugün kahverengi akıntım geldi yarın gideceğim doktora ama muhtemelen sağlıksız gebelik
Cok üzüldüm. Allah hayırlısıyla sağlıklı evlat nasip eder isteyen herkese inşallah. Ben yeniden yumurta geliştirme iğnelerine başladım adetim devam ediyor haftaya muhtemelen yeniden aşılama deneyeceğiz

Doktor adetini bekleyeceğimizi ve sonra ki adette aşılama yapacağımızı söyledi. En az 1 ay bekleyeceğim yani

Doktor adetini bekleyeceğimizi ve sonra ki adette aşılama yapacağımızı söyledi. En az 1 ay bekleyeceğim yani
Anladım hayırlısı olsun inşallah canınızı sıkmayın iyi düşünün. Beni muayene etti bi problem gözükmüyor diyip bize bıraktı isterseniz bi ay bekleyelim isterseniz aşılama isterseniz tüp bebek dedi. Bizde bu ayda aşılama denemeye karar verdik bu ayda olmazsa tüp bebeğe geçicez. Sizde mi yoksa eşiniz de mi problem var?

İkimizde de herhangi bir problem çıkmadı en azından hsg ve sperm tahlilin de olumsuz bir durum görülmedi ama olmuyor işte tam 20 ay oldu denemeye başlayalı. Bizde 2 kez aşılama yapıcaz olmazsa tüp bebek dedi doktor.

Bizde aynı durumdayız sizle bu ay tam 2 yıl olucak aslında gecen sene hsg çekildiğimde polip görüldü ve ameliyatla aldırdım bundan sonra hamile kalırsın başka bi problem yok dedi ama 2-3 ay denedik olmayınca farklı bi doktor araştırmaya başladım suanki doktoruma güveniyorum yumurta sorunu var dedi yumurtam olup belli bi ml kadar gelişiyor ama çatlama aşamasına gelemiyor. Onuda iğnelerle destekledik bu ay cok sevinmiştim ama hüzne dönüştü. Demekki zamanı var daha rabbim ne zaman uygun görüyorsa o zaman olacak

Evet verecek olan Rabbim yoktan var edecek olan Rabbim inşallah bize de size de isteyen herkese de hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin kucaklarımızı doldursun

Merhaba benim 24 kasımda bhcg değerim 126 idi. 26 kasımda 160 sorun var mıdır ? Doktorum takip edicez yapıcak bişey yok şimdilik dedi

Merhaba benim 24 kasımda bhcg değerim 126 idi. 26 kasımda 160 sorun var mıdır ? Doktorum takip edicez yapıcak bişey yok şimdilik dedi
Bİldiğim kadarıyla 2 günde 1 nerdeyse 2 katına çıkması bekleniyor tedavi görmüş müydünüz inşaallah artar

Bİldiğim kadarıyla 2 günde 1 nerdeyse 2 katına çıkması bekleniyor tedavi görmüş müydünüz inşaallah artar
Hayır ben doğum kontrol hapı kullanıyordum 2 ay önce bıraktım hemen hamile kalıcağımı da düşünmemiştim açıkçası. Bu ay regl olmam gereken günde lekelenmem oldu başta regl oldum sandım ama farklı geldi ben de 3 -4 gün sonra test yaptım pozitif çıktı. Sonrası da dediğim gibi işte. Korkuttu biraz bu durum beni. Çünkü sonradan farkettim artışın az olduğunu doktora sormaya gittim o da evet az artmış ama şu an yapıcak bişey yok beklicez kürtaj yapıcak halimiz yok hamilelik zaten başlı başına zor bir süreç bebek sağlıklı büyürse sıkıntı yok ama 15 - 20 gün sonra tekrar gel bakalım duruma dedi. Acaba başka doktora da mı gitsem

Bence siz 2 günde 1 testlerinize devam edin öncelikle doktorda sıkıntı yok kime gitseniz aynısını söyleyecek belki bazısı hemen müdahale edecektir siz artışı takip edin sonra doktora gidersiniz

Bence siz 2 günde 1 testlerinize devam edin öncelikle doktorda sıkıntı yok kime gitseniz aynısını söyleyecek belki bazısı hemen müdahale edecektir siz artışı takip edin sonra doktora gidersiniz
Haklısınız sadece acabalar insanı bitiriyor . Bi süre daha sabretmem gerek sanırım teşekkür ederim çok

Sağlıklı gebelik için düzenli artış olmadı gerekiyor 2 günde bir tekrarlayın yaklaşık 2 katı artıyorsa normaldir birde aynı yerde kan testi vermeye çalışın

Sağlıklı gebelik için düzenli artış olmadı gerekiyor 2 günde bir tekrarlayın yaklaşık 2 katı artıyorsa normaldir birde aynı yerde kan testi vermeye çalışın
Tekrarlamayi kaç kere yapmaliyiz. Benimde degerim 34 aile hekimim tekrarlayalim dedi. Kese görünene kadar mi tekrarlanacak

Tekrarlamayi kaç kere yapmaliyiz. Benimde degerim 34 aile hekimim tekrarlayalim dedi. Kese görünene kadar mi tekrarlanacak
Benimde sizin gibiydi ilki 33tü tam 4 kez kan testi yaptırdım 2 gün arayla, artıyordu ama 2 katı artmıyordu. Kimyasal gebelik dedi ve adetle birlikte gitti.

Benimde sizin gibiydi ilki 33tü tam 4 kez kan testi yaptırdım 2 gün arayla, artıyordu ama 2 katı artmıyordu. Kimyasal gebelik dedi ve adetle birlikte gitti.
Benimde yaşadım bir kere kimyasal gebelik degerim 130 du ogrendikten bi kac gun sonra regl oldum

Ön
Benimde yaşadım bir kere kimyasal gebelik degerim 130 du ogrendikten bi kac gun sonra regl oldum
Benimde adet tarihime doğru artıyordu ama doktorla konuştuğumda sağlıksız gebelik olduğunu birkaç gün içinde adet kanamasıyla birlikte düşeceğini söyledi öyle de oldu. ÖNemli olan yüksek olması da değil zaten düzenli artış olması. adetten sonra kaçıncı gün yaptırdığınız ve bi sonraki adet tarihinize doğru düzenli artışların olması . Hayırlısıyla yavrularmızı kucağımıza alırız inşallah zor ve sıkıntılı bi süreç.

Amin inşallah

Kızlar iyi akşamlar olmaz dediğim zamanda hamile olduğumu öğrendim, inşallah sağlıkla ilerler sağlıkla gelir. 28 kasım bhcg 47, 30 kasım 127 çıktı. Değerler nasıl sizce? Bat 23-24 kasım son regl tarihim 29 ekim. Bi takviye başlamalı mıyım? Folik mi alıyim ocean falan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…