Sağlıksız gebelik oluşmuş.Merhaba,
21 ekimde aşılamam yapıldı, 4 kasımda gündüz beta hcg 15 cıktı. 7 kasımda akşam tekrar kan verdim bu sefer 33 cıktı. Doktorum 2 gün sınra yeniden ver en az 60 cıkması lazım dedi ama 9 kasım akşam verdiğim 52 cıktı. En son bugün 12 kasım sabah verdim sonuç 62. Değerlerim artıyo ama iki günde iki katı olmuyor. Böyle bi durum yaşayan var mı?
Artanların ve sonradan azalanların da genellikle dış gebelik oluyor. İki günde bir iki kat artması beklentisi sağlıklı olmasının göstergsi. O yüzden takip ediliyor. Canınızı sıkmadan sakin kalarak takip edin mutlaka. 3 ay üstüste kimyasal gebelik yaşadım. Birinde günümden 10 gün sonra adet oldum. Umut her zaman vardır ama olumsuza da açık olun. Dilerim gönlünüze göre sonuçlanır.Peki kanama gibi herhangi bir belirti yok nolucak böyle adet günümde 3 gün geçti. Böyle birşey yaşayıp sonradan artanlar olmuş
Merhaba bende 27 ekim de çatlatma iğnesi oldum. Çarşamba adet günümde 51 çıktı doktor 2 gün sonra tekrar yaptır artışa bakalım dediği için bugün de verdim 88 çıktı sizce nasıl emin olamıyorumMerhaba,
21 ekimde aşılamam yapıldı, 4 kasımda gündüz beta hcg 15 cıktı. 7 kasımda akşam tekrar kan verdim bu sefer 33 cıktı. Doktorum 2 gün sınra yeniden ver en az 60 cıkması lazım dedi ama 9 kasım akşam verdiğim 52 cıktı. En son bugün 12 kasım sabah verdim sonuç 62. Değerlerim artıyo ama iki günde iki katı olmuyor. Böyle bi durum yaşayan var mı?
İki gün sonra tekrarlayın. Az artmış gözüküyor. İnşallah sağlıklı gebelik olsun.Merhaba bende 27 ekim de çatlatma iğnesi oldum. Çarşamba adet günümde 51 çıktı doktor 2 gün sonra tekrar yaptır artışa bakalım dediği için bugün de verdim 88 çıktı sizce nasıl emin olamıyorum
Doktoru aradım ve perşembeye kadar bekle perşembe tekrar ver dedi ne yapsam beklesem mi 2 gün sonra tekrar versem mi kanİki gün sonra tekrarlayın. Az artmış gözüküyor. İnşallah sağlıklı gebelik olsun.
Ben olsam iki gün sonra yine verirdim. 2 kat artması gerek.Doktoru aradım ve perşembeye kadar bekle perşembe tekrar ver dedi ne yapsam beklesem mi 2 gün sonra tekrar versem mi kan
Bende aynı sizin gibiydim aşılama yapıldığı için adet günümü beklemeden aşılamadan tam iki hafta sonra test yapmaya başladım 2 gün aralıklarla ama doktorumlada az önce görüştüm bu değerler sağlıksız bi gebelik olduğunu gösteriyor yani kimyasal gebelik dedi bir kaç gün içinde adet olursun adetin 2-3. Günü gel eğer olmazsan yine ptesi salı gel dedi. Olmazsam nasıl ilerleyeceğiz şuan hiç bir bilgim yok. İnşallah sizinki düzenli bir şekilde artmaya devam eder kavuşursunuz yavrunuza.Merhaba bende 27 ekim de çatlatma iğnesi oldum. Çarşamba adet günümde 51 çıktı doktor 2 gün sonra tekrar yaptır artışa bakalım dediği için bugün de verdim 88 çıktı sizce nasıl emin olamıyorum
SağolunArtanların ve sonradan azalanların da genellikle dış gebelik oluyor. İki günde bir iki kat artması beklentisi sağlıklı olmasının göstergsi. O yüzden takip ediliyor. Canınızı sıkmadan sakin kalarak takip edin mutlaka. 3 ay üstüste kimyasal gebelik yaşadım. Birinde günümden 10 gün sonra adet oldum. Umut her zaman vardır ama olumsuza da açık olun. Dilerim gönlünüze göre sonuçlanır.
Bende aynı sizin gibiydim aşılama yapıldığı için adet günümü beklemeden aşılamadan tam iki hafta sonra test yapmaya başladım 2 gün aralıklarla ama doktorumlada az önce görüştüm bu değerler sağlıksız bi gebelik olduğunu gösteriyor yani kimyasal gebelik dedi bir kaç gün içinde adet olursun adetin 2-3. Günü gel eğer olmazsan yine ptesi salı gel dedi. Olmazsam nasıl ilerleyeceğiz şuan hiç bir bilgim yok. İnşallah sizinki düzenli bir şekilde artmaya devam eder kavuşursunuz yavrunuza
İnşallah Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun. Bana da ne çok umutlu ne çok umutsuz konuştu. Perşembe gel o zamana da kadar kan verme dedi ama tabi durabilir miyim bilmiyorum. Sizin değerlerinizin artışı nasıldı?Bende aynı sizin gibiydim aşılama yapıldığı için adet günümü beklemeden aşılamadan tam iki hafta sonra test yapmaya başladım 2 gün aralıklarla ama doktorumlada az önce görüştüm bu değerler sağlıksız bi gebelik olduğunu gösteriyor yani kimyasal gebelik dedi bir kaç gün içinde adet olursun adetin 2-3. Günü gel eğer olmazsan yine ptesi salı gel dedi. Olmazsam nasıl ilerleyeceğiz şuan hiç bir bilgim yok. İnşallah sizinki düzenli bir şekilde artmaya devam eder kavuşursunuz yavrunuza.
Yukarıda da değişim gibi 15-33-52-62 iki gün aralıklarla.İnşallah Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun. Bana da ne çok umutlu ne çok umutsuz konuştu. Perşembe gel o zamana da kadar kan verme dedi ama tabi durabilir miyim bilmiyorum. Sizin değerlerinizin artışı nasıldı?
Bende pazara gideceğim tekrar tahlile bakalım ne çıkacakYukarıda da değişim gibi 15-33-52-62 iki gün aralıklarla.
Sizin sonuç noldu acaba? Benim adetle birlikte sonlandı. Bu ay yeniden aşılama yapılcak.Bende pazara gideceğim tekrar tahlile bakalım ne çıkacak
Bugün kan verdim 229 a çıkmış. Perşembe doktora gideceğim ne diyecek bilmiyorum. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırızSizin sonuç noldu acaba? Benim adetle birlikte sonlandı. Bu ay yeniden aşılama yapılcak.
Bugün kahverengi akıntım geldi yarın gideceğim doktora ama muhtemelen sağlıksız gebelikSizin sonuç noldu acaba? Benim adetle birlikte sonlandı. Bu ay yeniden aşılama yapılcak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?