Aşılama Beta hcg değeri düşük çıkanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

nehir2021

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2020
198
177
18
32
Merhaba,
21 ekimde aşılamam yapıldı, 4 kasımda gündüz beta hcg 15 cıktı. 7 kasımda akşam tekrar kan verdim bu sefer 33 cıktı. Doktorum 2 gün sınra yeniden ver en az 60 cıkması lazım dedi ama 9 kasım akşam verdiğim 52 cıktı. En son bugün 12 kasım sabah verdim sonuç 62. Değerlerim artıyo ama iki günde iki katı olmuyor. Böyle bi durum yaşayan var mı?

Sağlıksız gebelik oluşmuş.

Peki kanama gibi herhangi bir belirti yok nolucak böyle adet günümde 3 gün geçti. Böyle birşey yaşayıp sonradan artanlar olmuş

Böyle bir şey yaşayıp gebe olan, hatta sonrasında kese ve kalp atışı duyan biri vardı ama maalesef 8. haftasında bebeğinin kalbi durdu ve düşük yaptı. Doktoru ona sağlıksız olduğunu söylemişti ama az da olsa değerler yükseldiği için insan normal olarak olumlu olanı düşünmek istiyor fakat sonu olumsuz bitmişti. Sizinkisi de sağlıksız gebelik gibi duruyor ama umarım değildir. Sık sık kontrole gidin bence ihmal etmeyin.

Peki kanama gibi herhangi bir belirti yok nolucak böyle adet günümde 3 gün geçti. Böyle birşey yaşayıp sonradan artanlar olmuş
Artanların ve sonradan azalanların da genellikle dış gebelik oluyor. İki günde bir iki kat artması beklentisi sağlıklı olmasının göstergsi. O yüzden takip ediliyor. Canınızı sıkmadan sakin kalarak takip edin mutlaka. 3 ay üstüste kimyasal gebelik yaşadım. Birinde günümden 10 gün sonra adet oldum. Umut her zaman vardır ama olumsuza da açık olun. Dilerim gönlünüze göre sonuçlanır.

benimde gebeliklerim düşük değerle başladı ama 2 kat artmıştı, sizinki sağlıksız görünüyor malesef.. Hakkınızda hayırlısı olsun

Merhaba bende 27 ekim de çatlatma iğnesi oldum. Çarşamba adet günümde 51 çıktı doktor 2 gün sonra tekrar yaptır artışa bakalım dediği için bugün de verdim 88 çıktı sizce nasıl emin olamıyorum

Merhaba bende 27 ekim de çatlatma iğnesi oldum. Çarşamba adet günümde 51 çıktı doktor 2 gün sonra tekrar yaptır artışa bakalım dediği için bugün de verdim 88 çıktı sizce nasıl emin olamıyorum

İki gün sonra tekrarlayın. Az artmış gözüküyor. İnşallah sağlıklı gebelik olsun.

Bende aynı sizin gibiydim aşılama yapıldığı için adet günümü beklemeden aşılamadan tam iki hafta sonra test yapmaya başladım 2 gün aralıklarla ama doktorumlada az önce görüştüm bu değerler sağlıksız bi gebelik olduğunu gösteriyor yani kimyasal gebelik dedi bir kaç gün içinde adet olursun adetin 2-3. Günü gel eğer olmazsan yine ptesi salı gel dedi. Olmazsam nasıl ilerleyeceğiz şuan hiç bir bilgim yok. İnşallah sizinki düzenli bir şekilde artmaya devam eder kavuşursunuz yavrunuza.

Sağolun

İnşallah Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun. Bana da ne çok umutlu ne çok umutsuz konuştu. Perşembe gel o zamana da kadar kan verme dedi ama tabi durabilir miyim bilmiyorum. Sizin değerlerinizin artışı nasıldı?

Yukarıda da değişim gibi 15-33-52-62 iki gün aralıklarla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…