-
- Konu Sahibi estrelatokgoz
canım doktorla bir görüş benim başımdanda senin yaşadığına benzer şeyler geçmişti ama benimkinin sonu kötü bitti ve değerim çok küçüktü inşallah seninki iyi olurAldim sonucu 570 cikti dusuyor sanirimDoktorumla henuz gorusmedim bu farkli hir lanratuvcardan alinan sonuc ama umidim kalmadi hayilrisi herseyin
Evet doktorumu aradim meskul bana donecektir bakalim konusacagiz ama dedigim gibi umitlenemiyorum bir yandan da kabullenemiyorum garip bir duyguymus.canım doktorla bir görüş benim başımdanda senin yaşadığına benzer şeyler geçmişti ama benimkinin sonu kötü bitti ve değerim çok küçüktü inşallah seninki iyi olur
Kanama görsen bile kabullenemiyosun benim gem kanamam oldu kanama bitti beta yükselmeye başladı ama dengesiz dengesiz yükseldi en somunda dış gebelik teşhisi konuldu zor süreç rabbim hayırlısını versinHenuz yok . Agrim da yok. Ama umitlenemio insan kanama gorene kadar kabullenmeyecegim sanirim
Cok zormus seninkisi de Allah sabır be güç versin insallah boyle durumlarda hepimize. Degerim yuksek oldugu icin korkmuyor degilim dis gebelikten bakalim yasayip gorecegim bende. Ama hep sey gibi geliyor bebegim orda hazir degil aniden bir atak yapip ben burdayim umidini kesme benden diyecekmis gibi hissediyorum.zor isle ya bakalim Allah sana da guzel bebekler saglikli bebekler nasip etsin insallahKanama görsen bile kabullenemiyosun benim gem kanamam oldu kanama bitti beta yükselmeye başladı ama dengesiz dengesiz yükseldi en somunda dış gebelik teşhisi konuldu zor süreç rabbim hayırlısını versin
İnşallah hepimize bozma moralini sen onun yiceği ekmeği varsa o gelir zatenCok zormus seninkisi de Allah sabır be güç versin insallah boyle durumlarda hepimize. Degerim yuksek oldugu icin korkmuyor degilim dis gebelikten bakalim yasayip gorecegim bende. Ama hep sey gibi geliyor bebegim orda hazir degil aniden bir atak yapip ben burdayim umidini kesme benden diyecekmis gibi hissediyorum.zor isle ya bakalim Allah sana da guzel bebekler saglikli bebekler nasip etsin insallah
Simdi doktorum aradi degisik bir diyagram ciziyor tabiki hosuma gitmedi ama progesteronun 5 in ustunde olduguna gore hala canli bir gebelik dedi. Carsamba test istedi cuma da ultrasonla bakacak hayirlsii bakalimİnşallah hepimize bozma moralini sen onun yiceği ekmeği varsa o gelir zaten
Dikkat et canım hiçbirşey yapma bol bol konuş bebişinle dua et rabbim size bağışlasın bebişiniziSimdi doktorum aradi degisik bir diyagram ciziyor tabiki hosuma gitmedi ama progesteronun 5 in ustunde olduguna gore hala canli bir gebelik dedi. Carsamba test istedi cuma da ultrasonla bakacak hayirlsii bakalim
Hep konusuyorum ama bizi birakacak gibiAmin hayirlisiysa saglik mutlu hzuurlu bir gebelik ve bebek olacaksa bagislasin canim tesekkur ederim cvb verip dertlestigin icinDikkat et canım hiçbirşey yapma bol bol konuş bebişinle dua et rabbim size bağışlasın bebişinizi
Ne demek rica ederim hayırlı haberlerle güzel konularla konuşalım inşHep konusuyorum ama bizi birakacak gibiAmin hayirlisiysa saglik mutlu hzuurlu bir gebelik ve bebek olacaksa bagislasin canim tesekkur ederim cvb verip dertlestigin icin
mrb durumunuzu okudum inşallah gebeliginiz ilerler şayet ilerlemezlerse üzülecek değil sevinecek sebebleriniz var normal yolla hamile kalabiliyorsunuz yine olur inş. Allah gönlünüze göre versinHep konusuyorum ama bizi birakacak gibiAmin hayirlisiysa saglik mutlu hzuurlu bir gebelik ve bebek olacaksa bagislasin canim tesekkur ederim cvb verip dertlestigin icin
Amin canim insallahNe demek rica ederim hayırlı haberlerle güzel konularla konuşalım inş
Cok tesekkur ederim cok haklisiniz insallah Allah her isteyene saglikli hayirli evlat versin. Biz de sizin gibi dusunuyoruz hic olamayacak derken olması bile mutlulukHep hayirlisi diye dua ediyorum yine hayirlisi olsun insallah diyorum sizin icinde hepimiz icindemrb durumunuzu okudum inşallah gebeliginiz ilerler şayet ilerlemezlerse üzülecek değil sevinecek sebebleriniz var normal yolla hamile kalabiliyorsunuz yine olur inş. Allah gönlünüze göre versin
malesef canım öyle sanırımMerhaba kızlar transferin 9.cu gün beta 21
Transfer 11.gün 53
Kanamam var kimyasal mı sizce
Çok şükür değerim 550 oldu kimyasal degılmimalesef canım öyle sanırım
En baştan beri formunuza baktım bana da biraz açabilirmisiniz konuyu ilk gebeliğim adetimden 3 gün sonra test yaptıgım da silik çıktı ikinci çizgi kan verdigim de 60 çıktı doktora gittim 5 haftalık hamile olmam gerektigini söyledi kese göremedi dış gebelik için kontrol etti olmadıgını söyledi tekrar kan verdim 3 gün sonra 212 çıktı iyi oldugunu söyledi tekrar kan verdim iki gün sonra 332 çıktı az oldugunu kötü oldugunu bozulmuş gebelik olabilecegini söyledi tekrar kan vermemi istedi 4 gün sonra verdim yarın sonucu alacagım ve çok korkuyorum düşük nasıl olur kürtaj mı yapacaklar :/benim de çok az yükseliyordu. Düşer dediler. Kimyasal gebelik olabilir dediler. Kanamam yoktu. Ama dığdu kuzum.
6 gun sonra degerin 3000lerde cikmasi gerekti cunku 2 gunde bir 2 kat artmasi normal bi doktora gitseydinBurayi gören var mi acaba adetim 1 gun geçince kan verdim b hcg 178 cikti 6 gün sonra yine kan verdim 800 cikti düşer mi bu bebek ya da kimyasal gebelik dis gebelok vb mi