- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.000
- 41
-
- Konu Sahibi estrelatokgoz
Benim de dış gebelikten şüpheleniyor dr um , sol kasığımda garip ağrılar var , benim ki tüp bebek , kan değerlerim 11, 25, 22 .... düşmüş bügün kü, cumartesi tekrar ver kan ona göre yol çizeriz deid dr aöa benim umudum yok, bi de korkuyorum içimdeki doku çıkarken acı çekerim diye , ben de çalışıyorum işe giderken çok zor böyle şeylerCanım senin iğneden sonra kanaman olmuşmıydu benim gece biryanda kanamam geldi regl dönemindekine biraz daha fazla başta korktum ama ağrım fln olmadıda çok halsizlik var yarın doktora gidicem ama acaba farklı bir durum mudur ki ?
Canım inşallah diş gebelik değildir zor inşallah güzel olur herşey ama dış gebelik desede üzülme değerlerin çok düşük çabuk kusa sürede değerin düşerBenim de dış gebelikten şüpheleniyor dr um , sol kasığımda garip ağrılar var , benim ki tüp bebek , kan değerlerim 11, 25, 22 .... düşmüş bügün kü, cumartesi tekrar ver kan ona göre yol çizeriz deid dr aöa benim umudum yok, bi de korkuyorum içimdeki doku çıkarken acı çekerim diye , ben de çalışıyorum işe giderken çok zor böyle şeyler
Canım senin iğneden sonra kanaman olmuşmıydu benim gece biryanda kanamam geldi regl dönemindekine biraz daha fazla başta korktum ama ağrım fln olmadıda çok halsizlik var yarın doktora gidicem ama acaba farklı bir durum mudur ki ?
Benim de dış gebelikten şüpheleniyor dr um , sol kasığımda garip ağrılar var , benim ki tüp bebek , kan değerlerim 11, 25, 22 .... düşmüş bügün kü, cumartesi tekrar ver kan ona göre yol çizeriz deid dr aöa benim umudum yok, bi de korkuyorum içimdeki doku çıkarken acı çekerim diye , ben de çalışıyorum işe giderken çok zor böyle şeyler
Bende tarın kan vericem bakalım nasıl çıkacak bakalımBenim igneden sonra kanamam 12 gun sonra basladi canim.Igneden sonra halsizlik ve agrilarim cok oldu ama.
Kanamamda reglden daha fazla oldu ve ben 15 gun oncesinde de cok fazla,agrili,parcali kanama yasamistim.Ona ragmen cikmisti degerlerim sonrasinda.
Gecmis olsun canim
Degerlerin bayaa dusuk doku icinde cok sanci cekmezsin korkma normal regl gb olur
Insallah mudahaleye gerek kalmazda yine
Allah en kisa zamanda gonlundekini nasip etsin
Bende tarın kan vericem bakalım nasıl çıkacak bakalım
Evet iğneden sonra ilk değer bakalımm ne çıkacakIgneden sonra ilk degerin olacak di mi?
Yuksek cikabilir ama korkma yarin ki degerinle bide pazartesi verirsin sanirim ikisi arasindaki dusus onemli.
Nasılsınız şimdi , iğne yapıldınzmı, geçmiş olsun Rabbim gönlünüze göre versinTum yazılanları okudum ayni problemi yasiyorum su an. Degerlerim yavas yukseliyor. 201 258 ve 289. Pazartesi yukselmezse metotreksat yapilacak. Aldigim habere sevinemedim gercekten zor bir durum. Kac gundur internetten ayni problemleri yasayip saglikli dogum yapan var mi diye arastiriyorum bi umut... Aramizdan bir kacina olmus okudukca mutlu oldum Allah aratcak durumlara getirmesin isteyen herkese saglikla nasip etsin insallah...
Nasılsınız şimdi , iğne yapıldınzmı, geçmiş olsun Rabbim gönlünüze göre versin
merhaba mesajınzda değerleriniz düşüktü sonradan düzeldimi nasıldı yükselişi, bemde değerim düşük ikiye katlamıyordamerhaba kızlar,
14 ocakta regl tarihimi beklerken dayanamayıp 1-2 gün öncesinden evde test yaptım. hafif silik çıktı. Pazartesi gününü zor ettim :) hemen 16 ocakta kan testi yaptırdım beta hcg 37 çıktı. pozitif olduğuna çok sevindim ancak dünkü yineleme testinde 31.7 çıkınca yıkıldım. doktor kimyasal gebelik olabileceğini söyledi. ama insan bir türlü konduramıyor ya acaba başka yerde yapsam sonuç ne olur diye akşam iş çıkışı gidip başka yerde test yaptırdım. sonuç 38,9 çıktı. kafam allak bullak oldu. sonuç olarak 37 çıkan ilk testimden sonra ikincisi bir klinikte 31.7 ötekinde 38.9 çıktı. hangisine güveneceğimi şaşırdım. laboratuvar sonucunda bu kdr farklılık olur mu??? ayrıca rakam ne olursa olsun çifte katlama durumu olmadığı için açıkçası kendimi olumsuz sonuca hazırlamaya başladımyine de Allahtan ümit kesilmez diyorum
Canm merhaba bana yıllar geçmiş ama olsun ben 20 kasim beta hcg yaptım ve 11.63 çıktı 2 gün sonra gene bakıyordum 20.67 çıktı ve 3 gündür baktırmıyorum ağrım sizimsizim kanamam yok en sonkı tahlılım 3 gün önce dktr gebelik yükselmiş dedi senin durumun ne oldu bu arada rahim kalınlasmıs demıstıHerseyi huraya yaziyorum belki bir gun birisi okur benim gelismelerimikizlar lekelenme seklinde kanamalarim oldu hemen hastaneye gittim degerim en son beta hcg degerim 22 mayista 261 di 24 mayis itibari ile 766 olmus en son bu cocuk benimle oyun oynuyor resmen
Merhabalar ben yeni hamile oldugumu ogrendim idrarda cikti snra kan yaptrdim 158.28 cikti .doktora gttik hemen dis gebelik olabilir dedi moralim bozuldu .b3nim ilk gttigim bir soktor vardi bugun tekrar ona gttim ..o da denilenlere bakma dedi yarin kan testi yaptr yukseliyorsa zaten normal gebeliktir dedi .sizce :/17 mayıstan 19 mayısa sadece bir değer yükselmesi kötüye işaretti. Ama bir kaç gün sonra fırlaması gerçekten şok edici. İnşallah tutunacak o bebek. Dış gebelikte değerler çok yüksek olurmuş diye duymuştum. Aklına böyle şeyler getirme tatlım. Benim değerlerim hiç iki kat artmadı. meğer yüzde 66 artması yetiyormuş. Bana da kesinlikle düşecek dedi doktorum ama çok şükür 24. haftayı gördük. İnşallah sen de görürsün canım.
Canım öncelikle rabbim hayırlısını verdin sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah 590 gibi değerde kese görünüyorsa çok iyi normalde 1000 üstüne çıktığı zaman gözüküyor diyorlar acaba kan yaptırdığın laboratuvardamı sorun var inşallah güzel haber alırsın bütün burayada yazarsan iyi olur bebeğin inş şeninledirMerhaba arkadaşlar ben 1.5 yıldır tüp bebek tedavisi goruyorum ama son 4 ay tedaviye ara vermistim derken 25 kasım son adet gunumdü ve gectigimiz pzt idrar testi yaptim cift cizgiyi gordum hersey kendiliginden oldu ki drlar bana normal yoldan %5 hamile kalma sansin diyorlardi ve bence bu yasadigim bir mucize. Ertesi gun kan tahlilini yaptirdim bhcg 592 çıktı 2 gün sonraki degerim 597 cıktı ama kesem gözüktüTabiki karalari bagladim sagliksiz gebelik dedi gittigim dr. Sonra ikinci bir doktora prof. a gittim, beni rahatlatti sagolsun henuz bi teshis koymak icin erken hersey olabilir dedi labratuvar yanlislikta yapmis olabilir dedi kesemi bu dr da gordu olabilecek seylerden bahsetti bilgilendirdi ve cmtsi tekrar kan vermemi istedi yarin heyecanla gidip verecegim.Evet ilk gunku gibi cok umutlu degilim ama ümidimi de kaybetmedim hayirlisi neyse o olsun istiyorum bebegim saglikla gelsin insallah dunyaya. Buna benzer bir olay yasayip sonucu iyi olanlar varsa nolur paylassın eger ki benim bebegim bana saglikla hayirlisiyla tutunursa tereddutsuz paylasacagim burada sadece kaliplasmis bilgilerle insanlarin cani sıkılmasın diye ve moralleri bozulmasın diyeCevap veren vermeyen herkese şimdiden coook teskekur ederim. Evlat isteyen herkese Rabbim saglikla mutlulukla huzurla dogacak ve hayatini surdercek guzel minnos bebeler versin insallah
Çok tesekkur ederim canım insallah hayirlisiysa yanlis sonuctur. Doktorda bu sekilde soyledi ama bazen dis gebelik yalanci kese atabiliyormus. Suanda labratuvara kan vermeye gidiyorum bugun belli olacak sanirsam. Sadece doktorlarin olumsuzluklari pesin yargiyla hemencecik diger hicbir etkeni goze almadan soylemesine cok uyuz oluyorum . Evet belki benim sonucum olumsuz iyi olmayacak ama ihtimalleri bilmekte en buyuk hakkim bence yani hepimizin hakki.bu testleri insan yapiyor ya da listeye insan geciriyor herkes hata yapabilir.Bence kimse kanamayi gormeden umitsizlige kapilmasin nolur.Allahtan hep hayirlisini diliyorum insallah hayirlisini verir hepimize. Sonuc iyi ya da kotu olsun paylasacagim insallah.Canım öncelikle rabbim hayırlısını verdin sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah 590 gibi değerde kese görünüyorsa çok iyi normalde 1000 üstüne çıktığı zaman gözüküyor diyorlar acaba kan yaptırdığın laboratuvardamı sorun var inşallah güzel haber alırsın bütün burayada yazarsan iyi olur bebeğin inş şeninledir
İnşallah güzel haberlerle gelirsinÇok tesekkur ederim canım insallah hayirlisiysa yanlis sonuctur. Doktorda bu sekilde soyledi ama bazen dis gebelik yalanci kese atabiliyormus. Suanda labratuvara kan vermeye gidiyorum bugun belli olacak sanirsam. Sadece doktorlarin olumsuzluklari pesin yargiyla hemencecik diger hicbir etkeni goze almadan soylemesine cok uyuz oluyorum . Evet belki benim sonucum olumsuz iyi olmayacak ama ihtimalleri bilmekte en buyuk hakkim bence yani hepimizin hakki.bu testleri insan yapiyor ya da listeye insan geciriyor herkes hata yapabilir.Bence kimse kanamayi gormeden umitsizlige kapilmasin nolur.Allahtan hep hayirlisini diliyorum insallah hayirlisini verir hepimize. Sonuc iyi ya da kotu olsun paylasacagim insallah.
Aldim sonucu 570 cikti dusuyor sanirimDoktorumla henuz gorusmedim bu farkli hir lanratuvcardan alinan sonuc ama umidim kalmadi hayilrisi herseyinİnşallah güzel haberlerle gelirsin
Kanaman varmı ?Aldim sonucu 570 cikti dusuyor sanirimDoktorumla henuz gorusmedim bu farkli hir lanratuvcardan alinan sonuc ama umidim kalmadi hayilrisi herseyin
Henuz yok . Agrim da yok. Ama umitlenemio insan kanama gorene kadar kabullenmeyecegim sanirimKanaman varmı ?