Beta HCG değeri çok az yükseliyor

herkese merhabalar bende il çocuğumu rahim ağzının çok genişlemesinden dolayı kaybettim gecenlerde gebelik tesri yaptım ve pozitif çıktı eşimle geceleyin hastaneye gittik ve kan değerlerim 75,4 çıktı doktora gittim iki gün sonra doktor tekrardan kan tahlili istedi kan tahlili yaptık 126,8 çıktı doktorla konuştuk doktor dediğin durum yükselme var ama beklentinin azıcık altında bir daha yapmamı istedi bende ne olacak diye çok merak ediyorum benim durumumda olupta çocuğu olan veya gebe olan var mı? şimdiden teşekkürler

herkese merhabalar bende il çocuğumu rahim ağzının çok genişlemesinden dolayı kaybettim gecenlerde gebelik tesri yaptım ve pozitif çıktı eşimle geceleyin hastaneye gittik ve kan değerlerim 75,4 çıktı doktora gittim iki gün sonra doktor tekrardan kan tahlili istedi kan tahlili yaptık 126,8 çıktı doktorla konuştuk doktor dediğin durum yükselme var ama beklentinin azıcık altında bir daha yapmamı istedi bende ne olacak diye çok merak ediyorum benim durumumda olupta çocuğu olan veya gebe olan var mı? şimdiden teşekkürler
Durumunz nedir

Merhaba lütfen bana yardım edin. 27gunde bir duzenli adet olurum. Çok nadir 28 gune çıkar.3gunluk adet gecikmesinden sonra 4 adet idrar testinde ıkinci çizgi çok cok silik çıktı. Ayni gün beta hcg 34.3 çıktı. Dört gün sonra doktora gittiğimde değer 57ydi. Ultrasonda da gözüken hicbiseu yok kist var dedi sadece ama ara ara kist problemi yaşıyordum bir ay var bir ay yok oluyordu bunun icin hic ilaç vs verilmedi. Değer çok düşük olduğu için sağlıksız gebelik dendi

Kendiliğinden düşmesini beklicez 4 gün sonra gel yine kana bakalım kendi düşmezse igne yaparız düşürmek icin dedi ne yapmalıyım nolur bişey söyleyin

Arkadaşlar bende pko vr adetim düzensiz en son aralık 15 te adet oldum Ocak 23 te on verdim 4.7 çıktı 5 gün sonra 28 ocakta degerim 40.87 çıktı çok güzel hamileain dedi doktor 10 gün sonra gel dedi ben dün yani 13 Mart'ta 15 gün sonra gittim kesede rahat görünsün diye ama kese görünmedi ve2 hafta önce hmilesin diyen doktor bu sefer degilsin dedi kan ver dedi dün yapılan testte 1578 çıktı sonucu görünce bu sefer yine hmilesin 2 gün sonra yine kan ver dedi busabah pembe kanama oldu ögleden sonrada karın ve bel ağrısı başladı hemen doktora gittim direk düşük yapıyosundur ilaç falan veremem bir kan ver bari gelmişken dedi kanı verdim oradan çıkığ başka doktora gittim 10 dklık ultrason incelemesi sonucunda kese oluşumu vr ama yeni turunmaya çalışıyor dedi degerler göre saglıksız gebelik olabilir ama bellidir olmaz dedi progestan verdi kanama su gibi akıntıyla karışık pembe renkli ayaga kalkınca lavaboya gittikçe geliyor bu durumu yaşayıp saglıklı bir şekilde dogum yapan var mı

Benim de aynıydı. Değerlerim düşmemişti fakat yükselmiyordu. Ama çocuk doğdu.
Çok zaman geçmiş ama sormak istedim yinede. Ben aşılama ile gebe kaldım. Değerlerim 63, 176, 352, 604, 894 ve 983 çıktı. Dün ultrasona girdim doktor keseyi gördü. Rahim kalınlığı iyi kesede oluşmuş ama muhtemelen sağlıksız bi bebek ondan dolayı değerler olması gerektiği gibi yükselmiyo dedi. Cuma günü hem hcg için hem ultrason için çağırdı. Sizin değerleriniz nasıldı ? Keseyi gördükten ne kadar süre sonra normale döndü herşey?

Geçmiş olsun canım inşallah cok sağlıklı Bi gebeliğin yine olur 9.haftaya kadar belli olmadı mı yoksa kesinleşmesi mi bu kadar sürdü
7. Haftada belli oldu aslında ama ben 1 hafta daha beklemeyi tercih ettim 1 hafta sonra gittiğimde sonuç aynıydı kese gelişme bile göstermemişti. 2 gün oldu ilaçları bırakalı kanamamın gelmesini bekliyorum gelmezse perşembe doktora gorunecegım tekrar

7. Haftada belli oldu aslında ama ben 1 hafta daha beklemeyi tercih ettim 1 hafta sonra gittiğimde sonuç aynıydı kese gelişme bile göstermemişti. 2 gün oldu ilaçları bırakalı kanamamın gelmesini bekliyorum gelmezse perşembe doktora gorunecegım tekrar
Canım benim Allah en kısa zamanda Saglıklı Bi bebiş versin inşallah

Kızlar merhaba ben polikistik overliyim. Adetlerim hep düzensiz. İki defa klomen ve çatlatma iğnesi oldum tutmadı. Bu ay ara vermiştik. Normal takvime göre adetim geçti bir gün ama tabi illa o gün adet günüm mü bilmiyorum değişiyor gecikebiliyor çünkü. İdrar testi yaptım çok çok çok silik çıktı kan verdim. 15,5 çıktı. Kan verdiğim günün akşamına çok minnak pembiş bi leke geldi ve kesildi. İki gün sonra tekrar yaptırdım 19,75 çıktı. Çok üzüldüm hemen doktoruma gittik. Ultrasonla baktı ama henüz çok erken görmek için dedi ama soldan yumurtlamışsın dedi. Rahim kalınlığında güzel 12 mm dedi. İnşallah artar değerin dedi. Progesteron verdi 3 öğün kullanmam için. Çok erken öğrendiysem normal mi acaba yeni yerleşme aşamasında böyle çıkması normal mi ki ? Çok korkuyorum. Doktora ya yükselmezse artışları iki katına dedik inşallah yükselir dedi. Ama ben çok endişeliyim çok korkuyorum.

Kızlar merhaba ben polikistik overliyim. Adetlerim hep düzensiz. İki defa klomen ve çatlatma iğnesi oldum tutmadı. Bu ay ara vermiştik. Normal takvime göre adetim geçti bir gün ama tabi illa o gün adet günüm mü bilmiyorum değişiyor gecikebiliyor çünkü. İdrar testi yaptım çok çok çok silik çıktı kan verdim. 15,5 çıktı. Kan verdiğim günün akşamına çok minnak pembiş bi leke geldi ve kesildi. İki gün sonra tekrar yaptırdım 19,75 çıktı. Çok üzüldüm hemen doktoruma gittik. Ultrasonla baktı ama henüz çok erken görmek için dedi ama soldan yumurtlamışsın dedi. Rahim kalınlığında güzel 12 mm dedi. İnşallah artar değerin dedi. Progesteron verdi 3 öğün kullanmam için. Çok erken öğrendiysem normal mi acaba yeni yerleşme aşamasında böyle çıkması normal mi ki ? Çok korkuyorum. Doktora ya yükselmezse artışları iki katına dedik inşallah yükselir dedi. Ama ben çok endişeliyim çok korkuyorum.
Canım son durumun nedir şuan aynı şeyi ben yaşıyorum

Canım son durumun nedir şuan aynı şeyi ben yaşıyorum
Yarın tekrar kan vereceğim canım artış var mı diye ona göre doktorla görüşeceğiz. Bilmiyorum çok korkuyorum. Kanamam ağrım falan yok. Allah’a şükür. Senin nasıl anlatır mısın ? Değerlerin falan nasıl çıktı

Yarın tekrar kan vereceğim canım artış var mı diye ona göre doktorla görüşeceğiz. Bilmiyorum çok korkuyorum. Kanamam ağrım falan yok. Allah’a şükür. Senin nasıl anlatır mısın ? Değerlerin falan nasıl çıktı
Son adet tarihim 22 şubat 24 martta adet olmam gerekiyordu olmadım beta hcg verdim adetten 1 gün önce 24.19 çıktı 2 gün sonra tekrar verdim 26.40 çıktı doktora sordum 2 gün sonra tekrar ver dedi kanama vs falan yok tam bir muamma beni korkutan dış gebelik falan olur mu diye

Oğluma hamileyken değerlerim çok güzel artmıştı bu nasıl bişey anlamadım

Son adet tarihim 22 şubat 24 martta adet olmam gerekiyordu olmadım beta hcg verdim adetten 1 gün önce 24.19 çıktı 2 gün sonra tekrar verdim 26.40 çıktı doktora sordum 2 gün sonra tekrar ver dedi kanama vs falan yok tam bir muamma beni korkutan dış gebelik falan olur mu diye
Ay canım hemen hemen aynıyız benimde son adet tarihim 20 Şubat - 22 Mart’ta olmam gerekiyordu ama ben pcolu olduğum için kesin o gün diyemiyorum adet günüme. Benim şimdi tek temennim tutunma aşamasındadır inşallah ondan böyle çıkmıştır. Benim ilk tahlili yaptırdığım günün akşamı hafif lekelenmem oldu. Yerleşme kanaması büyük ihtimal ama korkuyorum yine de. Kimyasal ya da dış gebelikte yerleşme kanaması oluyor mu ki??

Ay canım hemen hemen aynıyız benimde son adet tarihim 20 Şubat - 22 Mart’ta olmam gerekiyordu ama ben pcolu olduğum için kesin o gün diyemiyorum adet günüme. Benim şimdi tek temennim tutunma aşamasındadır inşallah ondan böyle çıkmıştır. Benim ilk tahlili yaptırdığım günün akşamı hafif lekelenmem oldu. Yerleşme kanaması büyük ihtimal ama korkuyorum yine de. Kimyasal ya da dış gebelikte yerleşme kanaması oluyor mu ki??
Hiç bilmiyorum canım daha önce yaşamadım yarın kan vereceğim sonucu paylaşırım doktorada muayene olacağım

Kan verdin mi canım belli oldu mu durum

X