Beta HCG değeri çok az yükseliyor

Merhabalar
Ben düzensiz adet görüyorum çok uzun yıllardır. En son adetimin ne zaman olduğunu da bilmiyorum. Takvim tutmadım. 4 yıllık evliyim uzun yıllar İğne ile korundum. Son zamanlarda korunmayı bıraktık. Bu ay içimden geldi kasıklarımdaki ağrı nedeniyle evde gebelik testi yaptım. Sonuç pozitif çıktı. Hemen o gün 17 mayıs'da Beta HCG testi yaptırdım. Testin değerleri 80.31 çıktı. çok aşırı kasık ağrısı ve kalp çarpıntısı hissediyordum. 19 mayıs tarihinde gezdim tozdum evde oturmadım :KK70: eve gelince idrarla çok minik bir kan pıhtısı gördüm. Hemen doktora gittim. Beta hcg değerim bu defa 81.6 çıktı. Kese ultrasonda henüz görünmüyor. Doktor çok sağlıklı bir gebelik gibi görünmüyor ama çarşamba gel devam etme olasılığı da var dedi. gebelik sonlanabilir kasıklarında az ağrı olması normal dedi. çok aşırı ağrın olursa hastaneye gel dedi ama Kanama ya da lekelenme yok. Kasıklarımda ki ağrı da gitti. Bu gibi bir durumda gebeliğin devam etme olasılığı var mı? Kimyasal gebelik ya da dış gebelik mi? Bu gibi bir durumda olup daha önce gebeliği devam eden ve sağlıklı bebek dünyaya getiren kişiler var mıdır? Bu şekilde Beta HCG nin çok az yükselmesinin ardından çocuğun düşmesi kaç günü buluyor? Ayrıca bende polikistik over var. Doktor da kist gördü. kardeşimde de kan pıhtılaşması var 4 tane düşüğü oldu.

Benimle bilgilerinizi paylaşır mısınız? Cehalet kötü bir şey ben bu konularda hiç bir şey bilmiyorum.

Merhaba Herkes gibi bende interneti talan ederken sizn yazınızla karşılaştım iyiki yazmışsınız başınızdan geçenleri benim de benze bir durumum var temmuz ayında kımyasal gebelik gecirdim değerim 63 den yukarı cıkmadı ve düştü bu ay adet olmayı beklerken daha kimyasıln üstüne adet görmemişken hamile oldugumu ogrendim ilk verdiğim değer 184 dü iki gün sonra verdiğim deger 189 olmuştu yarın yeniden kan vericem umrım senin gibi kucagıma alabilirim bu arada bende de kan pıhtılaşması var iğne kullanıyorum.

Merhaba Herkes gibi bende interneti talan ederken sizn yazınızla karşılaştım iyiki yazmışsınız başınızdan geçenleri benim de benze bir durumum var temmuz ayında kımyasal gebelik gecirdim değerim 63 den yukarı cıkmadı ve düştü bu ay adet olmayı beklerken daha kimyasıln üstüne adet görmemişken hamile oldugumu ogrendim ilk verdiğim değer 184 dü iki gün sonra verdiğim deger 189 olmuştu yarın yeniden kan vericem umrım senin gibi kucagıma alabilirim bu arada bende de kan pıhtılaşması var iğne kullanıyorum.

bugunde yaptırdım 197 çıktı sanırım sağlıksız gebelik

bugunde yaptırdım 197 çıktı sanırım sağlıksız gebelik
Geçmiş olsun

Merhaba arkadaşlar benimde beta hcg düzensiz artıyor hayta geçin hafta kanamam bardı 49 dan 42 ye düştü sonda 46 oldu s3. Günü 83 oldu bugün yani 1 gün sonra 87 oldu doktor pazartesi betaya bakalım bekleyelim eğer aynı seviyedeyse düşürecekler ama bende kan pıhtılaşması da var dün iğneye başlamıştım doktor iğneyi kullanmayın dedi acaba yükselirmi böle olup bebeşşine kavuşan varmı Rabbim hayırlısını versin tabi ama moralim çok bozuk çok ağladım :KK43:

Canım ben geçen hafta düşük yaptım 230 dan 160a düştü sonra 80 50 17 falan oldu betam .seninki az da olsa yükseliyor düşük olsa niye yukselsinki pıhtılaşma varsa niye iğneleri biraktirdi pıhtılaşman tedavi edilmezse düşer zaten

Canım ben geçen hafta düşük yaptım 230 dan 160a düştü sonra 80 50 17 falan oldu betam .seninki az da olsa yükseliyor düşük olsa niye yukselsinki pıhtılaşma varsa niye iğneleri biraktirdi pıhtılaşman tedavi edilmezse düşer zaten
Sağlıklı gebelik olmadığını düşündüğü için bırak dedi sanırım ama neden yükseliyor tmm çok az ama neden yükseliyor onu anlamıyorum ben yarında kullanıcam pazartesi zaten tekrar bakılacak inşallah en hayırlısı gönlümdeki duamdır ...

Sağlıklı gebelik olmadığını düşündüğü için bırak dedi sanırım ama neden yükseliyor tmm çok az ama neden yükseliyor onu anlamıyorum ben yarında kullanıcam pazartesi zaten tekrar bakılacak inşallah en hayırlısı gönlümdeki duamdır ...
Canım moralini bozmak istemem ama mümkün değil mucize beklemek.. malesef sağlıksız.. inş hemen sağlıklı bir gebelik yaşarsın bundan sonra..

Merhaba arkadaşlar benimde beta hcg düzensiz artıyor hayta geçin hafta kanamam bardı 49 dan 42 ye düştü sonda 46 oldu s3. Günü 83 oldu bugün yani 1 gün sonra 87 oldu doktor pazartesi betaya bakalım bekleyelim eğer aynı seviyedeyse düşürecekler ama bende kan pıhtılaşması da var dün iğneye başlamıştım doktor iğneyi kullanmayın dedi acaba yükselirmi böle olup bebeşşine kavuşan varmı Rabbim hayırlısını versin tabi ama moralim çok bozuk çok ağladım :KK43:

Canım benimde cok kanamam oldu kimyasal sandık ama deger sonra yukseldi.
Degerlerinde azmış insallah kendiliginden sonlanmistir.
Simdi nasilsin?Ne oldu sonuc?

Canım benimde cok kanamam oldu kimyasal sandık ama deger sonra yukseldi.
Degerlerinde azmış insallah kendiliginden sonlanmistir.
Simdi nasilsin?Ne oldu sonuc?
Canım Çok sevindim senin adına maşallah Allah kucağına almayı nasip etsin ya aslında yiceği lokması varsa o çocuk dünyaya geliyor

Canım Çok sevindim senin adına maşallah Allah kucağına almayı nasip etsin ya aslında yiceği lokması varsa o çocuk dünyaya geliyor

Yok dış gebelikti canım zaten terslik oldugu icin bunlar yasaniyor.Vardir bi hayir.
Bende 26 Eylul'de vurulmustum igneyi.

Kacti degerin igne vuruldugunda

Yok dış gebelikti canım zaten terslik oldugu icin bunlar yasaniyor.Vardir bi hayir.
Bende 26 Eylul'de vurulmustum igneyi.

Kacti degerin igne vuruldugunda
Hadi ya banada dış gebelik dediler dün 97 di cuma günü tekrar gelicek ama kahverengi kum döker gibi şeyler geliyor iğnenin yan etkileri olmuşmuydu sendedir beni mahvetti

Hadi ya banada dış gebelik dediler dün 97 di cuma günü tekrar gelicek ama kahverengi kum döker gibi şeyler geliyor iğnenin yan etkileri olmuşmuydu sendedir beni mahvetti

Igneden sonraki ilk kontrolde yuksek cikabilir korkma buarada,4.gunle 7.gun arasindaki deger belirleyici.Hem degerinde dusukmus cabucak hallolur insallah.

Bende dun gittim daha sifirlanmadi degerlerim takip ediyoruz.Igneden sonraki 4.gunde daha da yukseldigi icin yalnizda kalmadim ic kanama riskine karsi.

Oyle pütürlü oldu benimde ara ara.
Ama ben Eylul'un basinda da kanama devaminda kahverengi lekelenmeler yasamistim dusmedi canim yine daha da yukselmisti cok uzun surdu o sebeple(yani son adet tarihim 5 Agustostu dusun).
Igneden sonra agrilarim cok oldu,igneden 12 gun sonra kanama basladi o zamanda sancilarim oldu cok tuhaf dokulu irice parcalar dusurdum.

Igneden sonraki ilk kontrolde yuksek cikabilir korkma buarada,4.gunle 7.gun arasindaki deger belirleyici.Hem degerinde dusukmus cabucak hallolur insallah.

Bende dun gittim daha sifirlanmadi degerlerim takip ediyoruz.Igneden sonraki 4.gunde daha da yukseldigi icin yalnizda kalmadim ic kanama riskine karsi.

Oyle pütürlü oldu benimde ara ara.
Ama ben Eylul'un basinda da kanama devaminda kahverengi lekelenmeler yasamistim dusmedi canim yine daha da yukselmisti cok uzun surdu o sebeple.
Igneden sonra agrilarim cok oldu,igneden 12 gun sonra kanama basladi o zamanda sancilarim oldu cok tuhaf dokulu irice parcalar dusurdum.
Benimde 2 hafta önce kanamamda hafif lekelenmelerim olmuştu Allah yardımcımız olsun canım senin beta kaçtı çalışıyorum bide 2 gün izinliydim yarın başlıcam ama nasıl başlıcam ve cuma günü inş değer birazda olsa düşmüş olur da rahatlarım

Benimde 2 hafta önce kanamamda hafif lekelenmelerim olmuştu Allah yardımcımız olsun canım senin beta kaçtı çalışıyorum bide 2 gün izinliydim yarın başlıcam ama nasıl başlıcam ve cuma günü inş değer birazda olsa düşmüş olur da rahatlarım

Iste cuma istedigin gb dusuk cikmasada uzulme,7.gun daha belirleyici.Igne ise yarar merak etme.
800lerdeydi en son igne vuruldugum hafta.
Kanamada cok olmaz en azindan insallah.
Cok gecmis olsunn

Iste cuma istedigin gb dusuk cikmasada uzulme,7.gun daha belirleyici.Igne ise yarar merak etme.
800lerdeydi en son igne vuruldugum hafta.
Kanamada cok olmaz en azindan insallah.
Cok gecmis olsunn
Canım senin iğneden sonra kanaman olmuşmıydu benim gece biryanda kanamam geldi regl dönemindekine biraz daha fazla başta korktum ama ağrım fln olmadıda çok halsizlik var yarın doktora gidicem ama acaba farklı bir durum mudur ki ?

X