Beta HCG değeri çok az yükseliyor

Canim evet biraz yavas yükseliyor ama bu demek degilki illa dis gebelik yada düşük yapacaksin hem bildigim kadarıyla dış gebelikte bhcg dsha hizli yukseliyor benimde bhcg hormonum yavas yukseliyordu ama cok şükür 12+3olduk sende icini ferah tut

İçime biraz su serptin canım. Anlamadım düşük mü nedir yada başka ihtimal nedir bilmiorum.

Canim benim ilk gebeligim düşükle sonuçladı bhcg hormonum hergecen gun düşüyordu ve sonuc düşük seninki azda olsa yuksrliyor biraz bekle doktor keseyi gordukten sonra hic takulma bile bhcgye
Şuan dualarla pazartesiyi bekliorum Allahın izniyle. Dış gebelik boş gebelik kimyasal gebelik düşük.. hiç bilmediğim şeylerdi sürekli araştırma içindeyim şuan. Bişey anlamıyrm. Allah bağışlasın bebeğini canm uzun sağlıklı ömür versin..

Amin canim sendende hayirli haberler aliriz insallah

Canim umudunu kirmak istemem ama değerlerin normal değil kimyasal gebelik de olabilir diş gebelikte değerin daha yuksek olması lazim diye biliyorum ben diş gebelik gecirdigimde değerin ilk 304 ile başladı 3500 e kadar yükselmişti ve diş gebelikte agridan duramazsin. Dua edelim de diş gebelik olmasin kimyasal olmasini tercih ederim diş gebeliktense. Çok geçmiş olsun

Kimyasal gebelik nasıl oluyor canım ağrı kasıklarımda hafif var. Yarın gidicem doktora. Tekrar hamile kalabildin mi??

Kimyasal gebelik nasıl oluyor canım ağrı kasıklarımda hafif var. Yarın gidicem doktora. Tekrar hamile kalabildin mi??
Kimyasal gebelik diş gebelik gibi tehlikeli değil ve sonlanmasi daha cabuk oluyor. Kimyasal gelelikte tutunma olmuyor diş gebelikte ise empriyo yanlis yere tutunuyor kabaca tarif etmek gerekirse. Diş gebelik vucuduna psikolojiyi de çok bozuyor . ben tekrar hamile kalmadim zaten diş gebeliğin de tüp bebek denememde olmuştu normale dönünce tekrar tüp bebek deneyecegim.

Amin canim sendende hayirli haberler aliriz insallah
Ablam günü gününe adet oluyordu gecikince evde test yaptı çift çizgi çıktı ama 2.si biraz silik hastaneye gittik kan testi yapıldı kanda bebeğin olduğu görüldü ama dış gebelikte olabilir 2 gün sonra tekrar gelin denildi gittik değeri düşük çıktı 110 civarı bir şey ultrasonda da görülmedi bir de gebe kaldığında rahim duvarının kalınlaşması gerekiyormuş o kalınlaşmamış dış gebelik dedi ama kanama yoktu pazartesi tekrar gelin iğne yapalım dedi ablam çok üzüldü daha sonra içimiz rahat etmedi başka bi doktora tekrar gittik o doktorda dış gebelik demedi ama sağlıksız bi gebelik var pazartesi tekrar gel değerlere bakalım dedi kime inanalım bilemedik kanda dış gebelik çıkıyor mu belli oluyor mu bu rahim duvarı ne oluyor bilgisi olan yazabilir mi

İki doktor da ayni şeyi demiş zaten diş gebelik sagliksiz gebeliktir diğer doktor tüplerde empriyoyi göremediği için direk diş gebelik dememiştir ama benimde gozukmemisti tüplerde bir kaç kan testi ve belirli aralıklarla muayeneden sonra diş gebelik olduğu kesinleşti. Kimyasal gebelikte değer çok yükselemez ve kanama adet geçikmesinden birkaç gun sonra baslar kan değeri kendiliğinden düşer çoğu zaman müdahale bile edilmez hatta doktorlar kimyasal gebelikten sonra normal yolla hamilelik daha kolay gerçekleşiyor diyorlar. Diş gebelikte de kanama adet gecikmesinden birkaç Gin sonra baslar ama anormal bir adet kanamasidir kanda beta hcg değeri saptanir ve bu değer düzensiz olarak az az artar . benim değerin 300 ile baslayip 3500,e kadar cikmisti diş gebelikte sonra iğne ile sonlandirildi.

Birsey soylemek icin cok erken bir sure takip altina alinmali

Merhaba dış gebelikle sorularım olcakti size banada bugün değerim artmadığı için dış gebelik dedi hemen kağıda bakıp doktor
5 nisan 33.80 di
7 nisan 43.53 cıktı 2 katı olmadığı icn hemen dış gebelik dedi doktor ama ben bu değerin ilkini adetime 2 gün varken yaptım diğerinide bugün yaptm adet günüm bugün de böyle cıktı değer

Cnm bende adetimden bikaç gün önce kanda öğrendim 54 çıktı sonra iki gün arayla 2 haftada 59 oldu ve kaldı.. dış gebelik dendi 10 a yakın doktora gittim özel devlet.. 2 si hariç diğerleri hemen kürtaj dedi.. hatta hemen yat zarar verebilir dediler.. kasık ağrılarım sürekli beni dahada korkutuyodu derken dindi ağrılarım.. ve bekledim değerlerimi takip ettirdim 2 hafta içinde en son dün sıfırlandı.. ama hala kanaman başlamadı... doktor başlar dedi bekliyorum.. seninde gebeliğinin sağlıksız olduğu kesin cnm umutlanma derim.. mucizeler azda olsa var fakat sağlıklı hayırlı geçsin inş..

Ama bu değerler adet günüm geçmeden yapıldı o yüzden bazı arkadaşlar pazartesiyi bekle adetinden 3 gün geçince artış değişebilir dedi yaşayan olmis bir kaç kişi bu durumu pazartesiyi beklim ondan sonra belli olur

İnş canım dua et hayırlısı için..
Bu grup yazısını arastiriken dün baktım zaten uyeyim buraya googleden yazıp konu daha hızlı çıkıyor diye baktım sonra bu konuyu buldum ya inanılmaz bir kaç kisinin yaşadığı şeyler çok duygulandım konu sahibinin kızı olmuş bu çok guzel 2013 de olan konu ve şimdi kaç yıl geçmiş umarım bizimde senin gibi mucizelerimiz olur her doktorun dedigne inanmamak en doğrusu bir kaç doktora gitmek gerçekten en iyisi oluyor benimde sadece kan değerini gösterim dedim hemen kadın bu dış gebelik dedi kağıda bakıp sadece kendi doktorum değil sadece kan vermek için gittim kapımın onu diye pazartesi kendi doktoruma gidicem o zamana kadar inşallah bebegim buyur kanda yükselir

Aynen bende buralarda çok mucizelere şahit oldum o yüzden son ana kadar güzel düşünmek güzel şeylere sebep olabilir Allahın izniyle.. ilk bebeğin mi canım? Ne zamandır istiyosunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…