Beta HCG değeri çok az yükseliyor

kızlar çok üzgünüm nolur bana yardımcı olun .
sat 22 aralık yani normal gitseydi herşey bugün tam 5 haftalık hamile olucaktım. bat 20 ocak - 18 ocak çarşamba hcg 146 - 20 ocak cuma 251 - 23 ocak pazartesi 320 - 25 ocak çarşamba yani bugün 260 çıktı . düşüş var dr 1 hafta içinde düşük yaparsın dedi böyle bi durum yşayan var mı ?

Benim de ilk gebeliğim böyle olmuştu canım. Düşüşten sonra bi ara yüksekdi hatta beta. Rabbim en yakın zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah...

Amin canim insallah. Peki degerlerinin dustugunu anladiktan ne kadar sonra düşük yaptin ?
Düşüğü şu an yapıyorsundur diye tahmin ediyorum canım. Kanaman yok mu? Benim az kanamayla ddüzensizdi beta. Sanırım 4. Betadan sonra tam anlamıyla kanama başladı. Sıfırlanması 2 3 haftayı buluyor.

Var canim ben değerin zaten saglikli artmamis ikiye katlamamis doktorun seni bilgilendirmiştir zaten ama dusuk olur kimyasal gebeliktir belki de hakkında hayirlisi olsun normale dönünce değerin tekrar denersin inş

Kizlar en son adet 20aralik
26ocak beta 3.000 küsür
28 ocak beta 5.800
30 ocak 8.100 degerleri boyle yavas artan arkadaslar lutfen cvp verin boyle olup saglica doguran var mi gecen ay kimyasal gebelik gecirdim

Kizlar en son adet 20aralik
26ocak beta 3.000 küsür
28 ocak beta 5.800
30 ocak 8.100 degerleri boyle yavas artan arkadaslar lutfen cvp verin boyle olup saglica doguran var mi gecen ay kimyasal gebelik gecirdim
Canim değerin cok da az artmamis ki yüzde 80 artis var zaten bu değerlerde bebeğin kesesi gözükür kalp atisi da duyulur eğer onlarda sorun yoksa dert etme her şeyi normal devam edip değeri ikiye katlatip da sonradan düşük yapan da var senin gibi değeri tam iki kati olmayip da bebeğini kucagina alan da Rabbim ol dedikten sonra değer falan hikaye içini ferah tut sen

Cok tesekur ederim insallah bebegimi sagliklica kucagima alirim bugun doktor randevum var bakalim ne diyecek rabbim buyuktur ol derse olur

MERHABA, KONUYU YAZALI ÇOK UZUN ZAMAN OLMUŞ AMA BENZER BİR SORUN YAŞIYORUM. UMARIM GÖRÜP BANA DÖNÜŞ YAPARSIN.

Cok tesekur ederim insallah bebegimi sagliklica kucagima alirim bugun doktor randevum var bakalim ne diyecek rabbim buyuktur ol derse olur
merhaba ben de 6 hafta 3 günlük hamileyim ancak bhcg değerlerim iki katına çıkmıyor. 4848-5199-5322. kese görünüyor ama başka bişey yok. devam eder mi acaba. bence sizin değerleriniz gayet iyi artış gösteriyor.

Merhaba oncelikle insallah bebeginizi sagliklica kucaginiza alirsiniz bende dahil benim cuma gunu kese ve kalp atislarini duyduk cok sukur ama degerim yine artmiyor doktorum kese gozuktukten sonra betanin hic bir onemi yok dior insallah oyledir

Merhaba oncelikle insallah bebeginizi sagliklica kucaginiza alirsiniz bende dahil benim cuma gunu kese ve kalp atislarini duyduk cok sukur ama degerim yine artmiyor doktorum kese gozuktukten sonra betanin hic bir onemi yok dior insallah oyledir
Gozunuz aydin. Bebegin kalp atimlarini duymussunuz bu cok guzel birsey. Kese gorundukten sonra bhcg nin onemi umarim gercekten yoktur. Ilk gebeligim olu gebelikti. O nedenle su an bhcg iki kat artis gostermedigi icin cok korkuyorum. 6 hafta 2 gun olmasina ragmen kalp atimi da duymadik henuz. Umarim bir mucize olur da hersey yoluna girer. Allah herkesi bebegine saglikla kavustursun.

Bu arada beta degerim artmiyor demissiniz. Sanirim 8000 li bi deger gormustunuz. Onun ardindan kaca cikti deger

Bu arada beta degerim artmiyor demissiniz. Sanirim 8000 li bi deger gormustunuz. Onun ardindan kaca cikti deger
Cok tesekur ederim en son 9000 di ben kalp atisini 6+5gunlukkken duydum benimde ilk gebeligim düşüktü kimyasal gebelikti o yuzden betaya cok takmıştım korkularini anliyorum bende senin gibiyim çünkü ama kac tane doktora sorduysam hepsi ayni cvbi verdi kese gozuktukten sonra betanin onemi yok bekle 9 haftaya kadar kalp atisi icin bekliyorlar insallah iyi haberlerini alirim

Umarim iyi haberler alirim. Doktora gitmeye korkuyorum o duruma geldim. Ama sizin bhcg guzel artmis bence benimki 72 saatte 200 artti. Yine de umitle beklicem. Cok tesekkur ederim.

Kızlar merhaba , son adet tarihim 21 Ocak 2017 ydi. Geçen hafta cuma günü adetim iki gün gecikti ve test yaptım ikinci çizgi silik çıktı.Emin olmak için gece acilde kan testi yaptırdım ve beta değerim 279 du. (cuma günü ) Pazartesi yani dün tahlil yaptırdım beta değerim 611 di doktor değer yükseliyor sıkıntı yok dedi. içimi rahatlatmak ve aklımdaki sormak için bugün özel de bir doktora cıktım. değerleri görünce düşük dış gebelik olabilir dedi ve tekrar beta istedi. Betanın 900 lerde olması gerekir bugün dedi ve sonucta beta 840 çıktı. Biraz nazlanıyor dedi pek sağlıklı olmayabilir dedi. Sizce bu sonuclar nasıl veren Allah alan da tabiki Allah olur ama çok üzüldüm yarın diğer doktora tekrar çıkıcam. Biraz yardımcı olabilirmisiniz

Bence gayet guzel icini ferah tut

Lütfen bilgisi olan bişey yazabilir mi çok kötüyüm. Reglimden bikaç gün önce kan testi yaptırdım 54.03 çıktı. Ertesi gün 56.58 çıktı. Bugünde 57.52 çıktı. Doktor pazartesi gel dış gebelik olabilir bormal değil bu dedi. Normale dönen var mı bu durumda olupyoksa düşük yada dış gebelik mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…