Beta HCG değeri çok az yükseliyor

Canim yaaa Allahim insallah hepimize saglikli bebisler versin. Gercekten zor surec sanada helal olsun guclu kadinsin vesselam :KK66: insallah bu sabrinin karsiligini alirsin. Diger arkadaslarinda hersey yolunda gider insallah...
SAĞOL KARDEŞİM
BU AY CEVREMDE ÇOK HAMİLELER SIKINTI YAŞADI RABBİM HERKESE YARDIMCI OLSUN
ARKADAŞIM HAMİLEYDİ BUGÜN ARADI 8 HAFTASIYDI KALP ATIŞI YOK
BİR BAŞKA ARKADAŞTA DOĞURDU 11EKİM 21 YAVRUSUNU TOPRAĞA VERDİ
ALLAHIM ONA SABR VERSİN
ARKADAŞLAR ÇOK ZOR BİR DÖNEM GEÇİRİYORUZ AMA BİZDEN DAHA KÖTÜ SÜREÇ GEÇİRENLER VAR
ŞÜKÜR ALLAHIMA
ALLAHIM BETERİNDEN KORUSUN

Arkadaşlar merhaba
Umarım açıktır konu Hale'n :110:
Benim de tüp bebek
12.gün test günüm 92.ama 12.gun aynı zamanda tnormelde adet günüm. Pembe lekelenme sonra da aşırı kanama başladı
Zaten progsestron jel kullanıyodum iğneye döndük
14.gun kanama aşırı devam etti ams değer artmış:181
16.gun kanama çok azaldı değer düşmemiş ana az yukselmiş :261

Çok üzgünüm kanamayla düşük yaptım sanıyordum ama değer niye yukselmiş
Dr Cuma'ya kadar iğne verdi ve test yine
Ama umudum kalmadı
Dış gebelikten korkuyorum artık

Arkadaşlar merhaba
Umarım açıktır konu Hale'n :110:
Benim de tüp bebek
12.gün test günüm 92.ama 12.gun aynı zamanda tnormelde adet günüm. Pembe lekelenme sonra da aşırı kanama başladı
Zaten progsestron jel kullanıyodum iğneye döndük
14.gun kanama aşırı devam etti ams değer artmış:181
16.gun kanama çok azaldı değer düşmemiş ana az yukselmiş :261

Çok üzgünüm kanamayla düşük yaptım sanıyordum ama değer niye yukselmiş
Dr Cuma'ya kadar iğne verdi ve test yine
Ama umudum kalmadı
Dış gebelikten korkuyorum artık
aslında 181' e kadar güzel artmış yani önemli olan 2 günde iki ye katlaması benımde kanamam vardı kanama ile de artabiliyor deger ama 261 olan degerın 350 lerde olması gerekıyordu doktora gittiniz mi? umudunuzu yitirmeyin ben 29 la başlamıştım kimyasal sanmıştım hep düşücek demiştim kanamada olunca çok şükür büyüyoruz

aslında 181' e kadar güzel artmış yani önemli olan 2 günde iki ye katlaması benımde kanamam vardı kanama ile de artabiliyor deger ama 261 olan degerın 350 lerde olması gerekıyordu doktora gittiniz mi? umudunuzu yitirmeyin ben 29 la başlamıştım kimyasal sanmıştım hep düşücek demiştim kanamada olunca çok şükür büyüyoruz
Doktora transferin 14.gunu gitmiştik test sonucu ve kanama bitmedi diye.o kanama Aşırı olunca hoşlanmadı bu durumdan ve çars en az 360 bekliyoruz dedi ama muayene etmedi
Bugun değerden sonra aradım doktoru; değerler 1000e ulaşmadan muayene anlamsız iğneye devam pzt gel dedi; sonra da cuma test yaptır boşa iğne yememiş olursun Pzt ye kadar dedi
Sanırım umutsuz
Ama sanırım kesin sorun var da bozulmuş mu dış gebelik mi onu anlamaya çalışıyor
Olumsuz bişi söylemez hiç böyle olunca da hiçbişey söylemiyor :KK43:

4gundur aşırı kanamam oldu ben düşer diye beklemiştim
Sizin kanama sırasında hiç az artış oldu mu
İnsan umutlanmak istiyor ama boşuna sanırım

4gundur aşırı kanamam oldu ben düşer diye beklemiştim
Sizin kanama sırasında hiç az artış oldu mu
İnsan umutlanmak istiyor ama boşuna sanırım
canım suan 4.gebeligim ilk 3 düşük onları sayma bunu anlatayım sana 29 la baslamıstı ama ıkı gunde 1 duzenlı artıyordu ben kıpkırmızı kanama da gördüm o zamanlarda hergun ıgne vuruldum vs. yanı kanamam olmasına ragmen artmıstı beta hcg onemlı olan duzenlı artması yani sımdı sen son bır kez daha yaptırırsın test zaten anlarsın ne oldugunu eger ıkı gunde 1 duzenlı artmadıysa zaten skıntı benm az artmamıstı benzetmek gibi olmasın ilk gebelıgım oyleydı benımde artıyordu ama istenen aralıklarda olmuyordu sonrada kanama ile dusuk yapmıstım

Herkese merhaba aranıza yeni katıldım sormak istediğim birşey var bilgisi olanv arsa ve yardımcı olursa çok sevinirimn. ben ayın5 inde hamile oldugumu öğrendim adetim 2 gün geçikmişti değerim 157,79 çıktı bugün sabah yine kan verdim sonucum 226,58 çıktı artışım çok düşük normal gebelik belirtileri yaşıyorum dr a gitmiştim dün kese henüz gözükmez haftaya ancak görünür demişiti..yardımcı olabilirmisiniz..kimyasal yada dış gelebelik olabilirmi acabaa..aynı durumları yaşayıp değerleri yükselen varmı? :KK43:

canım suan 4.gebeligim ilk 3 düşük onları sayma bunu anlatayım sana 29 la baslamıstı ama ıkı gunde 1 duzenlı artıyordu ben kıpkırmızı kanama da gördüm o zamanlarda hergun ıgne vuruldum vs. yanı kanamam olmasına ragmen artmıstı beta hcg onemlı olan duzenlı artması yani sımdı sen son bır kez daha yaptırırsın test zaten anlarsın ne oldugunu eger ıkı gunde 1 duzenlı artmadıysa zaten skıntı benm az artmamıstı benzetmek gibi olmasın ilk gebelıgım oyleydı benımde artıyordu ama istenen aralıklarda olmuyordu sonrada kanama ile dusuk yapmıstım
Can'ım cevap verdiğin için çok teşekkürler ederim; gerçekten su aşamada beklediğimiz tek şey sağlıklı katlanması galiba.hayırlısı olsun artık ne diyeyim

İnsallah sağlıcakla alırsın sen de yavrunu. Sen de kolay yollardan geçmemişsin;Allah yüzünü güldürsün bebeğinle .saglıklı doğumların olsun

Can'ım cevap verdiğin için çok teşekkürler ederim; gerçekten su aşamada beklediğimiz tek şey sağlıklı katlanması galiba.hayırlısı olsun artık ne diyeyim

İnsallah sağlıcakla alırsın sen de yavrunu. Sen de kolay yollardan geçmemişsin;Allah yüzünü güldürsün bebeğinle .saglıklı doğumların olsun
inşallah seninde bebişin sana tutunur tez vakitte seni üzmez zor evet ama bunun hicbir ilacı tedavisi yok yani benım surecim öyleydı hersey normaldi ve tedavı yoktu..çok şükür atlattım galiba en azından yarısından cogunu insallah Allah her ısteyene tez zamanda nasıp etsın

1. Arkadaslar merhaba
    İlk tüp bebeğimi yaptım. önce çok da hızlı olusan(evliliğimin ilk ayı) normal yolla hamileliğin var ama 9haftalıkken kalbi durdu kürtaj uygulandı
    40yasında olup 1yıl olmayınca tüp denedik
    5.gun blast transferiydi
    9.gun değer:22
    12.gun :93 . 12.gun başlayan pembe lekelenme ile başlayan sonra 4 gun süren çok fazla kanama.ancak adet agrısı gibi hafif sızı ve kasılma.
    14.gun:181
    16.gun: 261
    18.gun: 316

Bu arada pruloton ve progestan iğne oldum hep.
    Doktor hiç bir şey demiyor
    Şuan son değeri almış doktoru bekliyorum

Öyle Araf ki :"bekleyip görelim". Bu değerler bana sağlıklı gelmiyor.ama dış gebelikten çok korkuyorum
    Değeri yorumlayabilir misiniz
    Lütfen gerçekçi olun iyi ve kötü anlamda

Az önce

1. Arkadaslar merhaba
    İlk tüp bebeğimi yaptım. önce çok da hızlı olusan(evliliğimin ilk ayı) normal yolla hamileliğin var ama 9haftalıkken kalbi durdu kürtaj uygulandı
    40yasında olup 1yıl olmayınca tüp denedik
    5.gun blast transferiydi
    9.gun değer:22
    12.gun :93 . 12.gun başlayan pembe lekelenme ile başlayan sonra 4 gun süren çok fazla kanama.ancak adet agrısı gibi hafif sızı ve kasılma.
    14.gun:181
    16.gun: 261
    18.gun: 316

Bu arada pruloton ve progestan iğne oldum hep.
    Doktor hiç bir şey demiyor
    Şuan son değeri almış doktoru bekliyorum

Öyle Araf ki :"bekleyip görelim". Bu değerler bana sağlıklı gelmiyor.ama dış gebelikten çok korkuyorum
    Değeri yorumlayabilir misiniz
    Lütfen gerçekçi olun iyi ve kötü anlamda

Az önce
Allah hepimizin yardımcısı olsun. Şu rakamlara göre sağlıklı görünmüyor. Ben de benzer sorunu yaşıyorum. Doktor düşecek dedi. Senin sonuç ne oldu arkadaşım

Allah hepimizin yardımcısı olsun. Şu rakamlara göre sağlıklı görünmüyor. Ben de benzer sorunu yaşıyorum. Doktor düşecek dedi. Senin sonuç ne oldu arkadaşım
Ewt öyle oldu hakikaten; sürekli ölçüm yaptırdım yaptırıyorum Hale'n.çunku 316dan sonra düşüp tekrar yükselince çok telaşlanmıştım dış gebelik mi diye; ama artık epey düştü değer ve kanamam da ara ara devam ediyor zaten

İnan dış gebelikten korktuğumdan sağlıklı bir düşüğe de gayet razı oldum;herşeyin sağlıklısı arkadasım.benimki bayağ inat etti küçüçük haliyle ama sağlıksız olmasa daha direnebilir sonuçta.geçmiş olsun yeniden
Ara ara takip ettirin hcg Nizi mutlaka

Ewt öyle oldu hakikaten; sürekli ölçüm yaptırdım yaptırıyorum Hale'n.çunku 316dan sonra düşüp tekrar yükselince çok telaşlanmıştım dış gebelik mi diye; ama artık epey düştü değer ve kanamam da ara ara devam ediyor zaten

İnan dış gebelikten korktuğumdan sağlıklı bir düşüğe de gayet razı oldum;herşeyin sağlıklısı arkadasım.benimki bayağ inat etti küçüçük haliyle ama sağlıksız olmasa daha direnebilir sonuçta.geçmiş olsun yeniden
Ara ara takip ettirin hcg Nizi mutlaka
Çok geçmiş olsun, herşey gönlünüzce olsun inşallah. Benim artışım çok az o yüzden doktor ilaçları bırakalım dedi. Henüz kanamam falan yok.Kendisi düşecekmiş. İnşallah sıkıntısız atlatırız şu dönemi. Çok zormuş bu işler.

Merhaba arkadaslar, ben adet tarihim 3 gün geçince kaşık agrisi ve kahverengi akıntı ile test yaptırdım gebelik çıktı ancak başta ektopik denilmişti. Sonuçlarım 2 Gün ara ile su şekilde: 1517-2500-4043-4750. Ancak kese en son değerde görüldü. Daha öncesinde yoktu, hafif kanama varmış rahim içinde, düşük riski var doktor oyle söyledi. Progesteron verdi. 1 hafta sonra kontrol istedi, en son yükselmeye bakarsak 700 artış var sağlıksız yanı. Boyle olup gebeliği devam eden var mi içinizde??

Merhaba arkadaslar, ben adet tarihim 3 gün geçince kaşık agrisi ve kahverengi akıntı ile test yaptırdım gebelik çıktı ancak başta ektopik denilmişti. Sonuçlarım 2 Gün ara ile su şekilde: 1517-2500-4043-4750. Ancak kese en son değerde görüldü. Daha öncesinde yoktu, hafif kanama varmış rahim içinde, düşük riski var doktor oyle söyledi. Progesteron verdi. 1 hafta sonra kontrol istedi, en son yükselmeye bakarsak 700 artış var sağlıksız yanı. Boyle olup gebeliği devam eden var mi içinizde??
Morelini bozmak istemem ama bnmki diş gebelikle sonuçlandı benzer durumdaydim bende. Bende bozulmuş bir kese gördü önce sagliksiz gebelik galiba kendiliğinden dişe dedi doktor ama düşmedi yükseldi değer sonra da diş gebelik denildi. Sen birkaç gün daha bekle bence değerin artarsa duzenli olarak sorun yok ama düzensiz az az artarsa sorun var demektir canm boyle durumlarda düşmesi daha iyi demişti doktorum bana çünkü bebegin sagliksiz olduğunu gosterouormus bu durum

merhaba kızlar,
14 ocakta regl tarihimi beklerken dayanamayıp 1-2 gün öncesinden evde test yaptım. hafif silik çıktı. Pazartesi gününü zor ettim :) hemen 16 ocakta kan testi yaptırdım beta hcg 37 çıktı. pozitif olduğuna çok sevindim ancak dünkü yineleme testinde 31.7 çıkınca yıkıldım. doktor kimyasal gebelik olabileceğini söyledi. ama insan bir türlü konduramıyor ya acaba başka yerde yapsam sonuç ne olur diye akşam iş çıkışı gidip başka yerde test yaptırdım. sonuç 38,9 çıktı. kafam allak bullak oldu. sonuç olarak 37 çıkan ilk testimden sonra ikincisi bir klinikte 31.7 ötekinde 38.9 çıktı. hangisine güveneceğimi şaşırdım. laboratuvar sonucunda bu kdr farklılık olur mu??? ayrıca rakam ne olursa olsun çifte katlama durumu olmadığı için açıkçası kendimi olumsuz sonuca hazırlamaya başladım :KK43: yine de Allahtan ümit kesilmez diyorum :KK43:

merhaba kızlar,
14 ocakta regl tarihimi beklerken dayanamayıp 1-2 gün öncesinden evde test yaptım. hafif silik çıktı. Pazartesi gününü zor ettim :) hemen 16 ocakta kan testi yaptırdım beta hcg 37 çıktı. pozitif olduğuna çok sevindim ancak dünkü yineleme testinde 31.7 çıkınca yıkıldım. doktor kimyasal gebelik olabileceğini söyledi. ama insan bir türlü konduramıyor ya acaba başka yerde yapsam sonuç ne olur diye akşam iş çıkışı gidip başka yerde test yaptırdım. sonuç 38,9 çıktı. kafam allak bullak oldu. sonuç olarak 37 çıkan ilk testimden sonra ikincisi bir klinikte 31.7 ötekinde 38.9 çıktı. hangisine güveneceğimi şaşırdım. laboratuvar sonucunda bu kdr farklılık olur mu??? ayrıca rakam ne olursa olsun çifte katlama durumu olmadığı için açıkçası kendimi olumsuz sonuca hazırlamaya başladım :KK43: yine de Allahtan ümit kesilmez diyorum :KK43:
Canım öncelikle kusıra bakma gerçekçi olucam. Adet günü için 37 düşük bi değer biraz. İkincinn düşmesi de kimyasal gebelik gibi duruyor. Laboratuvar ölçümleri fark ediyo ne yazık ki. Pozitif sonuçta bende 20 değer farketmişti.

merhaba kızlar,
Canim maalesef saglikli gibi durmuyor kimyasal gebelik okmasi diş gebelikten daha iyi buna emin ol benimde ilk değerin 304 iki gün sonra 758 idi sonra kanama başladı bir düştü bir yükseldi en sin 3500 e dikti ilk kanama olduğunda doktor kimyasal demişti ama sonra değer yükselmeye tekrar başlayınca diş gebelik dedi kimyasal sözünü duyunca çok uzulmustum ama diş gebeliği yasayinca daha kötüsü de varmis dedim. Kimyasal ise korkma vücut kendi atuyir ve bir sonraki denemelerde gebe kalma şansin artiyor doktor öyle demişti bana inş biran önce normale döner degerin

X