- 22 Kasım 2020
- 2.559
- 2.574
- 83
- Konu Sahibi Bademlikek
-
Amin canım. Geçen sene bir kaybım var ama bakalım nasip olursa bu 2. Olucak hamilelik olarakHiç moralini bozma eğer ilk hamileligin olacaksa çok daha rahat oluyor geç olsun güç pasın Allah'ın izniyle
Tabiki etmezmiyim her zaman dualarimdasiniz rabbim isteyen dileyen bekleyen herkesi hayırlısı ile en yakın zamanda evladına kavuştursun bu süreçler zor hassas yaşamayanin anlaması zor şeyler rabbim sanada bir daha yaşatmasın inşallah saglicakla evladını kucağına almak nasip olsunAy canım yazdıklarını okudum rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah güzel haberler alırsın rabbim sağlıklv kucağına almayı nasip etsin
Bizlerede dua eder misin canım hamilelerin duaları daha çok kabul olur
Benmde senin gibi düşüklerimm oldu hiç kalp atışlarını duyamadım o heyecanı yaşayamadım hikayelerimiz benziyor biraz sen hiçç canını sıkıp moralini bozma her zaman iyi düşünmeye çalış rabbimin vardır bir bildiği geciktirdiyse en güzelini verir
Olsun canım hiç umudunu kesme hiç ummadığın bir anda rabbim nasip eder mucizeni en yakın zamanda hayırlı haberlerini alırız inşallahAmin canım. Geçen sene bir kaybım var ama bakalım nasip olursa bu 2. Olucak hamilelik olarak
Teşekkür ederim canımTabiki etmezmiyim her zaman dualarimdasiniz rabbim isteyen dileyen bekleyen herkesi hayırlısı ile en yakın zamanda evladına kavuştursun bu süreçler zor hassas yaşamayanin anlaması zor şeyler rabbim sanada bir daha yaşatmasın inşallah saglicakla evladını kucağına almak nasip olsun
İnşaAllah canımOlsun canım hiç umudunu kesme hiç ummadığın bir anda rabbim nasip eder mucizeni en yakın zamanda hayırlı haberlerini alırız inşallah
Aynen öyle kuzum rabbim ol derse olur o istemeden yaprak bile kipirdamazTeşekkür ederim canım
Rabbimin vardır bir bildiği denemelere devam
Benim de böyle görünüyordu 5 haftalıkken. 2 hafta sonra kocaman olmuştuKizlar bugün kesede bir gelişme varmı bakalım diye doktorum çağırdı Esra herşey tam beklediğim gibi ilerliyor yolk oluşacak gibi dedi çok hafif bir çizgi gibiymis kese boyuda iyi dedi iki hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi ama ben kese boyunu falan anlayamadim benim hesabıma göre 5+6 oldu bugün sizce normalmi?
Ama sixinkinde embriyo var saniyorumBenim de böyle görünüyordu 5 haftalıkken. 2 hafta sonra kocaman olmuştu
Bide benim 5+6 bebek yok henüz oluşması gereken kese küçük bir çizgi gibiymis tam emin olamadi muhtemelen yolk kesesi oluşacak dediAma sixinkinde embriyo var saniyorum
Olması gerekenden daha küçükse haftası, geç döllenme diye söylemedi mi? Benim bebeğim de 12 gün geriden geliyor geç döllenme olduğu için. Sizin de böyle bir şeydir belki.Bide benim 5+6 bebek yok henüz oluşması gereken kese küçük bir çizgi gibiymis tam emin olamadi muhtemelen yolk kesesi oluşacak dedi
Geç döllenme olabilir dedi ama şey diyo bana hep senin tek dezavantajın Gebeligini çok erken yakalamış olman diyo hiç olumsuz konusmuyo herşey yolunda diyo ya neden bı turlu ikna olamadığımi bende anlamıyorum gerçekten bu gidişle tımarhane de doğum yapmaktan korkuyorumOlması gerekenden daha küçükse haftası, geç döllenme diye söylemedi mi? Benim bebeğim de 12 gün geriden geliyor geç döllenme olduğu için. Sizin de böyle bir şeydir belki.
Sakin olun, doktor her şey yolunda demiş. Ben de 3 haftalıkken öğrendim, 11 hafta oldu bile. Her hafta kontrole gidiyordum, kese bile gözükmemişti benim. Siz de 10-15 güne duyarsınız kalp atışlarını umarımGeç döllenme olabilir dedi ama şey diyo bana hep senin tek dezavantajın Gebeligini çok erken yakalamış olman diyo hiç olumsuz konusmuyo herşey yolunda diyo ya neden bı turlu ikna olamadığımi bende anlamıyorum gerçekten bu gidişle tımarhane de doğum yapmaktan korkuyorum
İnşallah zaten şu 10,12 haftayı Rabbimin izniyle sağlıkla atlatabilirsem rahat bir nefes alicam inşallah umarım bu sürece kadarda herşey yolunda giderSakin olun, doktor her şey yolunda demiş. Ben de 3 haftalıkken öğrendim, 11 hafta oldu bile. Her hafta kontrole gidiyordum, kese bile gözükmemişti benim. Siz de 10-15 güne duyarsınız kalp atışlarını umarım
Olsun geç döllenmedirAma benim bugünle birlikte 4+3 gün oluyo yani adetimi 3 gün geçmiş oluyor(
Canım ben ilk gebeliğimde kapkalın çizgiyi görmştm betam 400 lerdeydi ama 2 gün sonra düşük yaptım. Şu an ki gebeliğimde sililizgiyle öğrendim erken gebelik testimde betam çok daha az çıktı ama istikrarlı bir şekilde katlanarak arttı ve iyi gidiyor çok şükür. Yani bir kaç gün geç yumurtlamış bile olabilir değer miktarını takma değerin güzel bence katlanması önemli2 gün sonra tekrarliycam ama formlarda okuduğumda benim gibi arkadaşlarımın değerleri 200 lerin üzerinde inşallah yükselir dua edin bana nolur bu bebeğimide kaybetmemeyim
Canım benimde adet günü sadece 7 çıktı 2 gün sonra 34 çıktı yani 3 gün gecikmedeAma benim bugünle birlikte 4+3 gün oluyo yani adetimi 3 gün geçmiş oluyor(
Rabbim sağlıkla nasip etsin inşAllahHeveslenmek istemiyorum ya bende çok istiyorum ama biraz daha zamana ihtiyacım var bir bebeğimin 8 haftalıkken kalbi durdu mesela tabiki buda öyle olucak değil ama zaman çok üzülmüştüm tekrar üzülmemek için biraz sabır
reglden kaç gün önce verdiniz kanNeresi düşük bende regl öncesi 30 ile öğrendim çok şükür sağ Salim kucağıma aldım içini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?