- 5 Mart 2015
- 797
- 915
- 103
- 29
- Konu Sahibi Bademlikek
-
Sağlık ocağı regl 10 gün geçmeden yapmıyoruz demişti bana siz ne dediniz nerede yaptırdınız acabaBende bugün hamile olduğumu öğrendimadete 3 gün kala beta HCG 35 çıktı.
İdrar testinden 1 saat sonra yaptım kan testini.
Merak edenler için idrar testini bırakıyorum.
Eki Görüntüle 3099088
Ben de bu ay ilk kez denedim . Aşırı stresliyim hep olacakmış olmuş gibi hissediyorum ama ne zaman belli olur bilmiyorum 17 gün var reglime zaman geçmiyor. Ovulasyons göre denedik ama olur mu olmaz mı çıldırmak üzereyimCanim ben de daha yeni yeni bebek dusunmeye karar verdim allahin izniyle. Ama cok stres yapiyorum oldu mu olacak mi hatta stres yapmamak icin bile stres yapiyorum. Hep diyorlar stres yuzunden de olmuyor diye. Bu hamileliginde stres yapmadan mi oldu? Yoksa yine cok stresliydin ona ragmen mi oldu?
Yapıyorlar geçen ay tutmamisti sağlık ocağında yaptrdim daha vardı gününe. Özelde geçince yaptrdim bu aySağlık ocağı regl 10 gün geçmeden yapmıyoruz demişti bana siz ne dediniz nerede yaptırdınız acaba
Ben de oyle. Bu ay olmadi regl oldum. İlk deneme olmadi. Bakalim onumuzdeki ay nasipBen de bu ay ilk kez denedim . Aşırı stresliyim hep olacakmış olmuş gibi hissediyorum ama ne zaman belli olur bilmiyorum 17 gün var reglime zaman geçmiyor. Ovulasyons göre denedik ama olur mu olmaz mı çıldırmak üzereyim
Ben kanamam 7 gün geçince test yaptırdım 60 değer ile öğrendim ertesi gün 166 oldu şu an 6 aylık olduk elhamdülillah korkmana gerek yok rabbim sağ Salim kucağına almanı nasip etsinKizlar benden bıktınız biliyorum aktif bir topik bulamadım o yüzden tekrar konu açmak zorunda kaldım önceki konumu okuyanlar bildiğiniz gibi adetime 3 gün kala erken gebelik testiyle gebeliği öğrendim bugün doktora gidip kan testi verdim ve son adet tarihime göre 4+3 günlük hamileyim doktorda aynı şeyi söyledi ama beta hcg değerim 71 geldi doktor çok düşük bir değer kimyasal olabilir dedi sizcede cokmu düşük değerim
4 gün öncereglden kaç gün önce verdiniz kan
Kaç çıkmıştı değerleriniz, sağ yumurtalığımda ağrı başladı benim ama daha 2 hafta var bat 23 Ağustos4 gün önce
Reglden 4 gün önce 30 idi hcgKaç çıkmıştı değerleriniz, sağ yumurtalığımda ağrı başladı benim ama daha 2 hafta var bat 23 Ağustos
Ben kibrista yaşıyorum burda yapıyorlar canım. Ama zaten ben özelde yaptirmiştim.Sağlık ocağı regl 10 gün geçmeden yapmıyoruz demişti bana siz ne dediniz nerede yaptırdınız acaba
Geçti desem yaparlar heraldeBen kibrista yaşıyorum burda yapıyorlar canım. Ama zaten ben özelde yaptirmiştim.
MERHABA..PEKİ O AY GEÇ Mİ YUMURTLAMIŞTINIZ BİLGİNİZ VAR MI?Neresi düşük bende regl öncesi 30 ile öğrendim çok şükür sağ Salim kucağıma aldım içini ferah tut
o ay geç mi yumutladınız peki bilginiz var mıCanım benimde adet günü 7.17 çıkmıştı 3 gün sonra 34.01 oldu dünde verdim yani adet gününden 10 gün sonra 358.98 çıktı için ferah olsun sonuç güzel benceo ay
Evet programa göre 5 gün geriden geliyoro ay geç mi yumutladınız peki bilginiz var mı
benim tam yumurtlama günü ilişkim oldu.ilişkiden 12 gün sonra kan verdim adet günü yani 34 çıktı sizce nasılEvet programa göre 5 gün geriden geliyor
Bence güzel canım hayırlı olsun artması önemli 2 3 gün sonra tekrar kan ver iki kat artması lazımbenim tam yumurtlama günü ilişkim oldu.ilişkiden 12 gün sonra kan verdim adet günü yani 34 çıktı sizce nasıl
İnşallah yarin kan vericemBence güzel canım hayırlı olsun artması önemli 2 3 gün sonra tekrar kan ver iki kat artması lazım
Hiç hatırlamıyorum maalesefMERHABA..PEKİ O AY GEÇ Mİ YUMURTLAMIŞTINIZ BİLGİNİZ VAR MI?
Benimde 40.2 çıktı ikinci 157Benimde ilk kan testim adetime 4 gun kala 28 di kimyasalda degildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?