• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg cokmu düşük :((

Yaa gercektenmi inşallah artar inşallah çok dua ediyorum rabbim herşeyin hayırlısını bilendir rabbim banada bir mucize nasip etsin inşallah hepinize çok teşekkür ederim gerçekten 🥹
Rabbi yesir vela tuasir duasını oku canım sürekli Allah'tan umudunu kesme sakin üzülme benim ilk geldiğimde 7 çıktı hamileyim dedim kendimce doktorun ağzından da evet pozitif hamilesiniz demesini bekledim ama bana dedi ki çok düşük negatife yakın �ki gün sonra adet olabilirsin dedi tekrardan test ver dedi bana ve verdim 34 çıktı aradan 9-10 gün sonra tekrardan test verdim yani dün 358.98 çıktı 3 gün sonra tekrardan test ver artış olmuş mu bak bakalım

Rabbi yesir vela tuasir duasını oku canım sürekli Allah'tan umudunu kesme sakin üzülme benim ilk geldiğimde 7 çıktı hamileyim dedim kendimce doktorun ağzından da evet pozitif hamilesiniz demesini bekledim ama bana dedi ki çok düşük negatife yakın �ki gün sonra adet olabilirsin dedi tekrardan test ver dedi bana ve verdim 34 çıktı aradan 9-10 gün sonra tekrardan test verdim yani dün 358.98 çıktı 3 gün sonra tekrardan test ver artış olmuş mu bak bakalım
Ne güzel sizin adınıza çok sevindim sbende inşallah güzel haberle alır huzurla hamileleigime devam edebilirim buda düşerse 4. Kaynım olacak Allah korusun rabbim kimselre yaşatmasın çok zor bir durum

Bende bugün hamile olduğumu öğrendim🥰 adete 3 gün kala beta HCG 35 çıktı.
İdrar testinden 1 saat sonra yaptım kan testini.
Merak edenler için idrar testini bırakıyorum.
20220718_105451.jpg

Bende bugün hamile olduğumu öğrendim🥰 adete 3 gün kala beta HCG 35 çıktı.
İdrar testinden 1 saat sonra yaptım kan testini.
Merak edenler için idrar testini bırakıyorum.
Eki Görüntüle 3099088
Rabbim sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inşallah çok sevindim sizin adınıza

Rabbim sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inşallah çok sevindim sizin adınıza
Sağol canım.insallah Rabbim sana da sağlıcakla kucağına almayı nasip eder🤲🙏
Doktorlar gebelik konularinda öyle söylüyor, en kötüsünü hesaba katıyorlar. İçin rahat olsun. Birdahaki testin Allah'ın izniyle orantılı bir şekilde artmış olacak 🙏🌹

Sabahtan beri ağlamaktan helak oldum doktor çok moralimi bozdu daha öncede böyle bir düşük yaşamıştım 6 haftalık olmama rağmen değeri 80 kusurlerdeydi ve hiç artımiyordu sizin kaçıncı haftada bu değer görüldü
4 haftalık falandı benimkide

Back
X