- Konu Sahibi Bademlikek
Gercektenmi haftanız kaçtı pekiHcg 52 ile ayni suphe oldu onemli olan duzenli katlamasi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gercektenmi haftanız kaçtı pekiHcg 52 ile ayni suphe oldu onemli olan duzenli katlamasi
Geç dollenmeydi basta tahmin edilen haftalar cokta dogru olmuyor sonrasinda degisiyor zaten gelisime goreGercektenmi haftanız kaçtı peki
Canım benimde adet günü 7.17 çıkmıştı 3 gün sonra 34.01 oldu dünde verdim yani adet gününden 10 gün sonra 358.98 çıktı için ferah olsun sonuç güzel benceAma benim bugünle birlikte 4+3 gün oluyo yani adetimi 3 gün geçmiş oluyor (
Rabbi yesir vela tuasir duasını oku canım sürekli Allah'tan umudunu kesme sakin üzülme benim ilk geldiğimde 7 çıktı hamileyim dedim kendimce doktorun ağzından da evet pozitif hamilesiniz demesini bekledim ama bana dedi ki çok düşük negatife yakın �ki gün sonra adet olabilirsin dedi tekrardan test ver dedi bana ve verdim 34 çıktı aradan 9-10 gün sonra tekrardan test verdim yani dün 358.98 çıktı 3 gün sonra tekrardan test ver artış olmuş mu bak bakalımYaa gercektenmi inşallah artar inşallah çok dua ediyorum rabbim herşeyin hayırlısını bilendir rabbim banada bir mucize nasip etsin inşallah hepinize çok teşekkür ederim gerçekten
Ovulasyonla takip ettiniz mi yumurtlama.falan ?Geç dollenmeydi basta tahmin edilen haftalar cokta dogru olmuyor sonrasinda degisiyor zaten gelisime gore
Regle 7 gun kalmisti yumurtlama uygulamaya gore bitmisti ama supriz olduOvulasyonla takip ettiniz mi yumurtlama.falan ?
Benimde reglime 3 gun var ama.bugun yumurtlama gordum umarim tutarRegle 7 gun kalmisti yumurtlama uygulamaya gore bitmisti ama supriz oldu
Insallah guzel haberlerini bekliyorumYaa gercektenmi inşallah artar inşallah çok dua ediyorum rabbim herşeyin hayırlısını bilendir rabbim banada bir mucize nasip etsin inşallah hepinize çok teşekkür ederim gerçekten
Bu mesajınız içimi çok rahatlattı inşallah benimde değerim sizinki gibi artarCanım benimde adet günü 7.17 çıkmıştı 3 gün sonra 34.01 oldu dünde verdim yani adet gününden 10 gün sonra 358.98 çıktı için ferah olsun sonuç güzel bence
İnşallah göz yaşların durmuyor rabbim ol derse olur inşallah buraya çok güzel habelrerle gelirimInsallah guzel haberlerini bekliyorum
Ne güzel sizin adınıza çok sevindim sbende inşallah güzel haberle alır huzurla hamileleigime devam edebilirim buda düşerse 4. Kaynım olacak Allah korusun rabbim kimselre yaşatmasın çok zor bir durumRabbi yesir vela tuasir duasını oku canım sürekli Allah'tan umudunu kesme sakin üzülme benim ilk geldiğimde 7 çıktı hamileyim dedim kendimce doktorun ağzından da evet pozitif hamilesiniz demesini bekledim ama bana dedi ki çok düşük negatife yakın �ki gün sonra adet olabilirsin dedi tekrardan test ver dedi bana ve verdim 34 çıktı aradan 9-10 gün sonra tekrardan test verdim yani dün 358.98 çıktı 3 gün sonra tekrardan test ver artış olmuş mu bak bakalım
İnşallah rabbim hakkınızda hayırlısını versin isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahBenimde reglime 3 gun var ama.bugun yumurtlama gordum umarim tutar
Olmaz inşallahNe güzel sizin adınıza çok sevindim sbende inşallah güzel haberle alır huzurla hamileleigime devam edebilirim buda düşerse 4. Kaynım olacak Allah korusun rabbim kimselre yaşatmasın çok zor bir durum
Artar artar canım düşünmemeye bak sen dua et surekliBu mesajınız içimi çok rahatlattı inşallah benimde değerim sizinki gibi artar
Rabbim sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inşallah çok sevindim sizin adınızaBende bugün hamile olduğumu öğrendim adete 3 gün kala beta HCG 35 çıktı.
İdrar testinden 1 saat sonra yaptım kan testini.
Merak edenler için idrar testini bırakıyorum.
Eki Görüntüle 3099088
İnşallah dediğiniz gibi artar ve normal değerleri göreni nasip olurDüşük olması önemli değil ki artış önemli
Sağol canım.insallah Rabbim sana da sağlıcakla kucağına almayı nasip ederRabbim sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inşallah çok sevindim sizin adınıza
4 haftalık falandı benimkideSabahtan beri ağlamaktan helak oldum doktor çok moralimi bozdu daha öncede böyle bir düşük yaşamıştım 6 haftalık olmama rağmen değeri 80 kusurlerdeydi ve hiç artımiyordu sizin kaçıncı haftada bu değer görüldü