• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg cokmu düşük :((

Esra durumun ne inşallah herşey yolunda gidiyordur🙏
Merhaba
Merhaba durumunuz nedir benimde 4 gün geçti 30 çıktı değer yarın test vereceğim tekrar, doktorla hiç görüşmedim bu süreçte
Merhaba en son ayin 20 inde verdiğim kan 107 çıkmıştı cumartesi günü ise ultrasonda minicik bir kese göründü doktor tahminen rahim içine yerleşmiş bir gebelik sağlıklı olacağını tahmin ediyorum dedi dış gebelik ve kimyasala çok uzak dedi muhetmelen beta değerin 300 lerdedir 2 gün sonra tekrarla dedi dün sabah tekrar kan verdim değerim 630 çıktı doktorum herşeyin yolunda olduğunu değerimin katlandığını söylüyor ama ben hala endisliyim malesef Değer bana düşük geliyor :(

Merhaba

Merhaba en son ayin 20 inde verdiğim kan 107 çıkmıştı cumartesi günü ise ultrasonda minicik bir kese göründü doktor tahminen rahim içine yerleşmiş bir gebelik sağlıklı olacağını tahmin ediyorum dedi dış gebelik ve kimyasala çok uzak dedi muhetmelen beta değerin 300 lerdedir 2 gün sonra tekrarla dedi dün sabah tekrar kan verdim değerim 630 çıktı doktorum herşeyin yolunda olduğunu değerimin katlandığını söylüyor ama ben hala endisliyim malesef Değer bana düşük geliyor :KK43:
Neden böyle düşünüyorsun ki doktor sorun uok demiş
Hormonlardan mi evham yaptın kız 🥰
Sen tam dpo tarihlerinle kan test sonuclarini kaç gün aralikla v.s tekrar yaz bakalım birde burdaki arkadaşlar yorum yapalım.

Canım son adet tarihim 17 Haziran adet döngüm 28 yumurtlamalarim genelde hep tam ortalara gelir ama son aylarda 2 gün falan geçiyordum yani adetimin 16. Günü falan yumurtluyordum bu ay test yapmadım ama yumurtlama haftami full değerlendirdim adetimden 3 gün önce hamileligimi öğrendim yani 14 temmuzda ilk betami 18 temmuzda verdim sonuç 71 çıktı doktor çok ümitsiz konuştu değer düşük kimyasal gibi bir çok olumsuz şeyler şimdide doktorun ağzından bal damlıyor ona göre herşey yolunda ama bana göre değer düşük gibi :(

Eklentiler

• Screenshot_2022-07-26-20-05-10-690_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    Screenshot_2022-07-26-20-05-10-690_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    51 KB · Görüntüleme: 210
Bu cumartesi günü yapılan ultrasonda doktor bu bölgenin rahme yerleşmiş bir kese olduğunu söyledi bilemiyorum gerçekten kafam çok karışık

Eklentiler

• IMG_20220726_201538.jpg
    IMG_20220726_201538.jpg
    64,8 KB · Görüntüleme: 103
Evet Beta hgc hormonu yavaş ilerliyor ama aralarındaki artış duzeyi dengeli,
Doktor ilk 71 e yada 71 den 2 gün sonra çıkan 107 değeri arasında olumsuz görüş yaptı; normal şartlarda bize de sorsan düşük derdik. Ama Doktorun 4 gün sonraki 630 değeri ile diğer değerler arası artışı düzenli, yavaş yükselen ama dengeli yükselen bir beta görünce olumlu konuştu. Böyle sağlıklı doğum yapan çok kişi okudum. Hem keseyi bile görmüş doktorun.
Üzme kendini, olumlu düşün 🥰🌹

Evet Beta hgc hormonu yavaş ilerliyor ama aralarındaki artış duzeyi dengeli,
Doktor ilk 71 e yada 71 den 2 gün sonra çıkan 107 değeri arasında olumsuz görüş yaptı; normal şartlarda bize de sorsan düşük derdik. Ama Doktorun 4 gün sonraki 630 değeri ile diğer değerler arası artışı düzenli, yavaş yükselen ama dengeli yükselen bir beta görünce olumlu konuştu. Böyle sağlıklı doğum yapan çok kişi okudum. Hem keseyi bile görmüş doktorun.
Üzme kendini, olumlu düşün 🥰🌹
Bende Olumlu düşünmek istiyorum hamilelegimin keyfini çıkartmak hatta eşime nazlanmak istiyorum ama öncesinde 3 düşük yaşadım artı panik atak hastasıyım elimde olmadan her bir ayrıntıya takılıyorum hergun günde 20 defa kanamam varmı diye kendimi kontrol ediyorum herşeye hazırlıklıyim olmazsada yine rabbimin bir bildiği vardır diyorum ama normal bir gebelik gibide free takılmiyorum malesef sürekli içimde bir korku var sanırım bu süreç 2 ay daha böyle devam edecek rabbim nasip ederde 3.ayima sağlıklı bir şekilde gelirsem işte o zaman ben hamileyim diyebileceğim ☺️

Bende Olumlu düşünmek istiyorum hamilelegimin keyfini çıkartmak hatta eşime nazlanmak istiyorum ama öncesinde 3 düşük yaşadım artı panik atak hastasıyım elimde olmadan her bir ayrıntıya takılıyorum hergun günde 20 defa kanamam varmı diye kendimi kontrol ediyorum herşeye hazırlıklıyim olmazsada yine rabbimin bir bildiği vardır diyorum ama normal bir gebelik gibide free takılmiyorum malesef sürekli içimde bir korku var sanırım bu süreç 2 ay daha böyle devam edecek rabbim nasip ederde 3.ayima sağlıklı bir şekilde gelirsem işte o zaman ben hamileyim diyebileceğim ☺️
Inşallah o gün gelecek, göreceksin 🥰🙏

Hic takilma doktoruna guven kese bile gorunuyor hamilesin iste tadini cikar 😍
Heveslenmek istemiyorum ya bende çok istiyorum ama biraz daha zamana ihtiyacım var bir bebeğimin 8 haftalıkken kalbi durdu mesela tabiki buda öyle olucak değil ama zaman çok üzülmüştüm tekrar üzülmemek için biraz sabır 🥰

Heveslenmek istemiyorum ya bende çok istiyorum ama biraz daha zamana ihtiyacım var bir bebeğimin 8 haftalıkken kalbi durdu mesela tabiki buda öyle olucak değil ama zaman çok üzülmüştüm tekrar üzülmemek için biraz sabır 🥰
Guzel olacak de her zaman bol bol dua et allah kucağına almayi nasip etsin 🤗

Allah razı olsun inşallah 😍 bu güzel mesajlarınızi okuyunca rabbimin ipine sımsıkı baglaniyorum din kardeşin kardesine duası kabul olurmuş inşallah sizin dualarınızda kabul olur aynı şekilde bende sizler için dua ediyorum iyiki bu platforma üye olmuşum yoksa sizin gibi pırlantalari tanıma firsati bulamayacaktim iyiki varsınız 🥰😍♥️🥰😘

Canım son adet tarihim 17 Haziran adet döngüm 28 yumurtlamalarim genelde hep tam ortalara gelir ama son aylarda 2 gün falan geçiyordum yani adetimin 16. Günü falan yumurtluyordum bu ay test yapmadım ama yumurtlama haftami full değerlendirdim adetimden 3 gün önce hamileligimi öğrendim yani 14 temmuzda ilk betami 18 temmuzda verdim sonuç 71 çıktı doktor çok ümitsiz konuştu değer düşük kimyasal gibi bir çok olumsuz şeyler şimdide doktorun ağzından bal damlıyor ona göre herşey yolunda ama bana göre değer düşük gibi :KK43:
Zaten kesen gorunmus bundan sonrasi betayla ilgisi yok ki.

Canim ben de daha yeni yeni bebek dusunmeye karar verdim allahin izniyle. Ama cok stres yapiyorum oldu mu olacak mi hatta stres yapmamak icin bile stres yapiyorum. Hep diyorlar stres yuzunden de olmuyor diye. Bu hamileliginde stres yapmadan mi oldu? Yoksa yine cok stresliydin ona ragmen mi oldu?

Allah razı olsun inşallah 😍 bu güzel mesajlarınızi okuyunca rabbimin ipine sımsıkı baglaniyorum din kardeşin kardesine duası kabul olurmuş inşallah sizin dualarınızda kabul olur aynı şekilde bende sizler için dua ediyorum iyiki bu platforma üye olmuşum yoksa sizin gibi pırlantalari tanıma firsati bulamayacaktim iyiki varsınız 🥰😍♥️🥰😘
Kimin ne dilegi varsa nasip etsin rabbim icinde de bizlerin canim Allah hepimizden razi olsun 🤗

Canim ben de daha yeni yeni bebek dusunmeye karar verdim allahin izniyle. Ama cok stres yapiyorum oldu mu olacak mi hatta stres yapmamak icin bile stres yapiyorum. Hep diyorlar stres yuzunden de olmuyor diye. Bu hamileliginde stres yapmadan mi oldu? Yoksa yine cok stresliydin ona ragmen mi oldu?
Canım benim en son dusugumden sonra 1 yıl bebeğim oadi açıkçası bu süreç içerisinde çokta üzerine düşmedim ama korunmadimda benim zaten pat diye bebeğim olmuyo belimi cektirdigim ay hamile kalıyorum bu son 2 3 aydır düşünmeye basladim mesela geçen ay ovu testiyle yumurtlamami takip edip değerlendirdim ama olmadı bu ay belimi cektirdim oldu streste yapmadım olursa olur olmazsa olmaz kafasindaydim

Back
X