• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg cokmu düşük :((

Canim ben de daha yeni yeni bebek dusunmeye karar verdim allahin izniyle. Ama cok stres yapiyorum oldu mu olacak mi hatta stres yapmamak icin bile stres yapiyorum. Hep diyorlar stres yuzunden de olmuyor diye. Bu hamileliginde stres yapmadan mi oldu? Yoksa yine cok stresliydin ona ragmen mi oldu?
Ben de bu ay ilk kez denedim . Aşırı stresliyim hep olacakmış olmuş gibi hissediyorum ama ne zaman belli olur bilmiyorum 17 gün var reglime zaman geçmiyor. Ovulasyons göre denedik ama olur mu olmaz mı çıldırmak üzereyim

Ben de bu ay ilk kez denedim . Aşırı stresliyim hep olacakmış olmuş gibi hissediyorum ama ne zaman belli olur bilmiyorum 17 gün var reglime zaman geçmiyor. Ovulasyons göre denedik ama olur mu olmaz mı çıldırmak üzereyim
Ben de oyle. Bu ay olmadi regl oldum. İlk deneme olmadi. Bakalim onumuzdeki ay nasip😩 olmazsa yine cook uzulucem

Kizlar benden bıktınız biliyorum aktif bir topik bulamadım o yüzden tekrar konu açmak zorunda kaldım önceki konumu okuyanlar bildiğiniz gibi adetime 3 gün kala erken gebelik testiyle gebeliği öğrendim bugün doktora gidip kan testi verdim ve son adet tarihime göre 4+3 günlük hamileyim doktorda aynı şeyi söyledi ama beta hcg değerim 71 geldi doktor çok düşük bir değer kimyasal olabilir dedi sizcede cokmu düşük değerim 😔😔
Ben kanamam 7 gün geçince test yaptırdım 60 değer ile öğrendim ertesi gün 166 oldu şu an 6 aylık olduk elhamdülillah korkmana gerek yok rabbim sağ Salim kucağına almanı nasip etsin

Merhabalar ❤️
Adete 1 gün kala beta hcg 22 çıkmıştı. Bugün adetim 2 gün gecikti yani 4+2 oldu bugün sabah sonucum 55 çıktı. Tam 60 saat aralıklarla bu şekilde oldu normal mi acaba stres yapmalı mıyım. Bakıldığı zaman 2 günde 3 günde bir , 2 katı artması gerekiyor benimki artmış ama değer çok küçük geldi bana. Normal mi sizce

Back
X