• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg cokmu düşük :((

Ay canım yazdıklarını okudum rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah güzel haberler alırsın rabbim sağlıklv kucağına almayı nasip etsin 🥰🥰🥰
Bizlerede dua eder misin canım hamilelerin duaları daha çok kabul olur 🥰🥰🥰

Benmde senin gibi düşüklerimm oldu hiç kalp atışlarını duyamadım o heyecanı yaşayamadım hikayelerimiz benziyor biraz sen hiçç canını sıkıp moralini bozma her zaman iyi düşünmeye çalış rabbimin vardır bir bildiği geciktirdiyse en güzelini verir 🌼🌼🌼🌼🌼🌹🌹🌹
Tabiki etmezmiyim her zaman dualarimdasiniz rabbim isteyen dileyen bekleyen herkesi hayırlısı ile en yakın zamanda evladına kavuştursun bu süreçler zor hassas yaşamayanin anlaması zor şeyler rabbim sanada bir daha yaşatmasın inşallah saglicakla evladını kucağına almak nasip olsun 🥰♥️😍🥰😘

Tabiki etmezmiyim her zaman dualarimdasiniz rabbim isteyen dileyen bekleyen herkesi hayırlısı ile en yakın zamanda evladına kavuştursun bu süreçler zor hassas yaşamayanin anlaması zor şeyler rabbim sanada bir daha yaşatmasın inşallah saglicakla evladını kucağına almak nasip olsun 🥰♥️😍🥰😘
Teşekkür ederim canım 🥰🥰🥰
Rabbimin vardır bir bildiği denemelere devam 🤭🤭☺️☺️☺️

Kizlar bugün kesede bir gelişme varmı bakalım diye doktorum çağırdı Esra herşey tam beklediğim gibi ilerliyor yolk oluşacak gibi dedi çok hafif bir çizgi gibiymis kese boyuda iyi dedi iki hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi ama ben kese boyunu falan anlayamadim benim hesabıma göre 5+6 oldu bugün sizce normalmi?

Eklentiler

• IMG_20220728_183326.jpg
    IMG_20220728_183326.jpg
    93 KB · Görüntüleme: 119
Kizlar bugün kesede bir gelişme varmı bakalım diye doktorum çağırdı Esra herşey tam beklediğim gibi ilerliyor yolk oluşacak gibi dedi çok hafif bir çizgi gibiymis kese boyuda iyi dedi iki hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi ama ben kese boyunu falan anlayamadim benim hesabıma göre 5+6 oldu bugün sizce normalmi?
Benim de böyle görünüyordu 5 haftalıkken. 2 hafta sonra kocaman olmuştu

Eklentiler

• 134823AB-11BB-46A9-83FF-8C82E3243691.jpeg
    134823AB-11BB-46A9-83FF-8C82E3243691.jpeg
    100,2 KB · Görüntüleme: 134
Bide benim 5+6 bebek yok henüz oluşması gereken kese küçük bir çizgi gibiymis tam emin olamadi muhtemelen yolk kesesi oluşacak dedi
Olması gerekenden daha küçükse haftası, geç döllenme diye söylemedi mi? Benim bebeğim de 12 gün geriden geliyor geç döllenme olduğu için. Sizin de böyle bir şeydir belki.

Olması gerekenden daha küçükse haftası, geç döllenme diye söylemedi mi? Benim bebeğim de 12 gün geriden geliyor geç döllenme olduğu için. Sizin de böyle bir şeydir belki.
Geç döllenme olabilir dedi ama şey diyo bana hep senin tek dezavantajın Gebeligini çok erken yakalamış olman diyo hiç olumsuz konusmuyo herşey yolunda diyo ya neden bı turlu ikna olamadığımi bende anlamıyorum gerçekten bu gidişle tımarhane de doğum yapmaktan korkuyorum 🥹

Geç döllenme olabilir dedi ama şey diyo bana hep senin tek dezavantajın Gebeligini çok erken yakalamış olman diyo hiç olumsuz konusmuyo herşey yolunda diyo ya neden bı turlu ikna olamadığımi bende anlamıyorum gerçekten bu gidişle tımarhane de doğum yapmaktan korkuyorum 🥹
Sakin olun, doktor her şey yolunda demiş. Ben de 3 haftalıkken öğrendim, 11 hafta oldu bile. Her hafta kontrole gidiyordum, kese bile gözükmemişti benim. Siz de 10-15 güne duyarsınız kalp atışlarını umarım💜

Sakin olun, doktor her şey yolunda demiş. Ben de 3 haftalıkken öğrendim, 11 hafta oldu bile. Her hafta kontrole gidiyordum, kese bile gözükmemişti benim. Siz de 10-15 güne duyarsınız kalp atışlarını umarım💜
İnşallah zaten şu 10,12 haftayı Rabbimin izniyle sağlıkla atlatabilirsem rahat bir nefes alicam inşallah umarım bu sürece kadarda herşey yolunda gider

2 gün sonra tekrarliycam ama formlarda okuduğumda benim gibi arkadaşlarımın değerleri 200 lerin üzerinde inşallah yükselir dua edin bana nolur bu bebeğimide kaybetmemeyim
Canım ben ilk gebeliğimde kapkalın çizgiyi görmştm betam 400 lerdeydi ama 2 gün sonra düşük yaptım. Şu an ki gebeliğimde sililizgiyle öğrendim erken gebelik testimde betam çok daha az çıktı ama istikrarlı bir şekilde katlanarak arttı ve iyi gidiyor çok şükür. Yani bir kaç gün geç yumurtlamış bile olabilir değer miktarını takma değerin güzel bence katlanması önemli

Benim de ilk gittiğimde 4+5 di 633 çıkmıştı haftaya gel dış gebelikmi diye bakalım dedi korktum. Çok şükür yarabbime kese gözüktü korkma ikincide belli

Back
X