• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg cokmu düşük :((

Canım benim en son dusugumden sonra 1 yıl bebeğim oadi açıkçası bu süreç içerisinde çokta üzerine düşmedim ama korunmadimda benim zaten pat diye bebeğim olmuyo belimi cektirdigim ay hamile kalıyorum bu son 2 3 aydır düşünmeye basladim mesela geçen ay ovu testiyle yumurtlamami takip edip değerlendirdim ama olmadı bu ay belimi cektirdim oldu streste yapmadım olursa olur olmazsa olmaz kafasindaydim
Bel cektirmek ne demek

Bı tür kocakari yöntemi bilimsel olarak doğruluk payı varmi bilmiyorum yani bizde genetik annemdede aynı şekilde başka türlü hamile kalamiyodu teyzem belime masaj yapiyor güzelce ovup sonra yakı yapıştıriyor

Kizlar benden bıktınız biliyorum aktif bir topik bulamadım o yüzden tekrar konu açmak zorunda kaldım önceki konumu okuyanlar bildiğiniz gibi adetime 3 gün kala erken gebelik testiyle gebeliği öğrendim bugün doktora gidip kan testi verdim ve son adet tarihime göre 4+3 günlük hamileyim doktorda aynı şeyi söyledi ama beta hcg değerim 71 geldi doktor çok düşük bir değer kimyasal olabilir dedi sizcede cokmu düşük değerim 😔😔
Hayır hiçte düşük değil bende 79 la ögrenmiş tim hemde ikiz Di yani tek olsaydı 40 falan olucak tı. Doktorlar söyle hesaplıyor hamilelik sürecini son adetinim ilk gününden doktora geldiğin güne kadar ki güne göre hesaplıyor yumurtlama gününüde beklenen adetten 14 gün öncesi diye hesaplıyor ama o ortalama hesap yani sen 14 gün kala degilde 10 gün kala yumurtlamıs olabilirsin ben adetimin bittiği gün yumurtlamıştım mesela benim ki ne kadar sacma düşünsene. Bu arada ben saglıkcıyım içini ferah tut korkma deger düşmüyor 2 günde bir 2 kat artıyorsa ve bir kaç haftaya kese ve bebek gözüküp kalp atısları duyulursa gebelik saglıklı ilerliyor anlamına gelir. Kimyasal gebeligin ilk belirtisi agrılı koyu renk kanamadır ve her kanamada düşük yada kimyasal anlamına gelmez.

Bende Olumlu düşünmek istiyorum hamilelegimin keyfini çıkartmak hatta eşime nazlanmak istiyorum ama öncesinde 3 düşük yaşadım artı panik atak hastasıyım elimde olmadan her bir ayrıntıya takılıyorum hergun günde 20 defa kanamam varmı diye kendimi kontrol ediyorum herşeye hazırlıklıyim olmazsada yine rabbimin bir bildiği vardır diyorum ama normal bir gebelik gibide free takılmiyorum malesef sürekli içimde bir korku var sanırım bu süreç 2 ay daha böyle devam edecek rabbim nasip ederde 3.ayima sağlıklı bir şekilde gelirsem işte o zaman ben hamileyim diyebileceğim ☺️
bu durum bendede inşallah ayın 15 i ilk 12 haftalık ultasonuma girecegim İnşallah her çey çok güzel olur da sonra hamile oldugumu söylerim annemçer dışında kimseye söylemedim çünkü henuz kendimi hamileymişim gibi gormuyorum heran sorun çıklcak gibi hissediyorum İnşallah yanılırız ve her şey iyi olur 3 aydan sonra rahatlarız fazla stres yapma güzel müzikler dinle bolbol yürüyüş yap hava al ve bol sıvı tüket

Kizlar benden bıktınız biliyorum aktif bir topik bulamadım o yüzden tekrar konu açmak zorunda kaldım önceki konumu okuyanlar bildiğiniz gibi adetime 3 gün kala erken gebelik testiyle gebeliği öğrendim bugün doktora gidip kan testi verdim ve son adet tarihime göre 4+3 günlük hamileyim doktorda aynı şeyi söyledi ama beta hcg değerim 71 geldi doktor çok düşük bir değer kimyasal olabilir dedi sizcede cokmu düşük değerim 😔😔
Merhaba şu an durumunuz nedir aceba benim de düşük geldi

Hayır hiçte düşük değil bende 79 la ögrenmiş tim hemde ikiz Di yani tek olsaydı 40 falan olucak tı. Doktorlar söyle hesaplıyor hamilelik sürecini son adetinim ilk gününden doktora geldiğin güne kadar ki güne göre hesaplıyor yumurtlama gününüde beklenen adetten 14 gün öncesi diye hesaplıyor ama o ortalama hesap yani sen 14 gün kala degilde 10 gün kala yumurtlamıs olabilirsin ben adetimin bittiği gün yumurtlamıştım mesela benim ki ne kadar sacma düşünsene. Bu arada ben saglıkcıyım içini ferah tut korkma deger düşmüyor 2 günde bir 2 kat artıyorsa ve bir kaç haftaya kese ve bebek gözüküp kalp atısları duyulursa gebelik saglıklı ilerliyor anlamına gelir. Kimyasal gebeligin ilk belirtisi agrılı koyu renk kanamadır ve her kanamada düşük yada kimyasal anlamına gelmez.
Evet şimdilik kanamam yok sadece mide bulantılarım kesildi kasıklarımda hafif hafif batmalar oluyor bazen göğüs hassasiyetim rahatsız etmeyecek şekilde devam ediyor çok şükür değerim düşmüyor son 5 günde düzenli bir artış var cuma günü tekrar ultrasona gireceğim doktor kesenin gelişiminde bir değişiklik varmı bebek olusyormu bakalım dedi umarım herşey yolunda gider ☺️

bu durum bendede inşallah ayın 15 i ilk 12 haftalık ultasonuma girecegim İnşallah her çey çok güzel olur da sonra hamile oldugumu söylerim annemçer dışında kimseye söylemedim çünkü henuz kendimi hamileymişim gibi gormuyorum heran sorun çıklcak gibi hissediyorum İnşallah yanılırız ve her şey iyi olur 3 aydan sonra rahatlarız fazla stres yapma güzel müzikler dinle bolbol yürüyüş yap hava al ve bol sıvı tüket
Bol sıvı yeşil yapraklı sebzeler kuru yemiş ve süt ürünleri tüketmeye başladım normalde ağzıma sut sürmem ama bebişim için katlaniyorum bend senin gibi korkudan kimseye söyleyemedim henüz eşim ve annem biliyor kardesimde hamile kız o kadar rahatki imreniyorum valla umarım bizim hamilelegimizde sorunsuz bir şekilde devam eder evlatlarımızı kucağımıza almak nasip olur ☺️

Canim ben de daha yeni yeni bebek dusunmeye karar verdim allahin izniyle. Ama cok stres yapiyorum oldu mu olacak mi hatta stres yapmamak icin bile stres yapiyorum. Hep diyorlar stres yuzunden de olmuyor diye. Bu hamileliginde stres yapmadan mi oldu? Yoksa yine cok stresliydin ona ragmen mi oldu?
Bende aynı durumdayım geçen, ay, düşünmeye basladım adetim kesildi bugun doktora gittim söktürücü verdi bşrde bir ilaç verdi. Stres yapmayayım
Evet şimdilik kanamam yok sadece mide bulantılarım kesildi kasıklarımda hafif hafif batmalar oluyor bazen göğüs hassasiyetim rahatsız etmeyecek şekilde devam ediyor çok şükür değerim düşmüyor son 5 günde düzenli bir artış var cuma günü tekrar ultrasona gireceğim doktor kesenin gelişiminde bir değişiklik varmı bebek olusyormu bakalım dedi umarım herşey yolunda gider ☺️
Buna sevindim Allah saglıklı bşr sekilde kucagına almayı da nasip etsin canım ❤️

Bende aynı durumdayım geçen, ay, düşünmeye basladım adetim kesildi bugun doktora gittim söktürücü verdi bşrde bir ilaç verdi. Stres yapmayayım

Buna sevindim Allah saglıklı bşr sekilde kucagına almayı da nasip etsin canım ❤️
Aminn canım inşallah cümlemizin bekleyenlerin ve isteyenlerin inşallah

Test yaptınmi peki gecikmissen belki hamilesindir

Bence olumsuz düşünceleri atın aklınızdan değer katlanıyorsa suan için daha önemli bir şey yok geç döllenme olabilir , ben iki gün önce 30ken bugün 94 görünce değerimi sevindim doktorda normal dedi belki en fazla iki haftalıktır ondan düşük dedi .endişelenmeyin pozıtıf olun

Canım son adet tarihim 17 Haziran adet döngüm 28 yumurtlamalarim genelde hep tam ortalara gelir ama son aylarda 2 gün falan geçiyordum yani adetimin 16. Günü falan yumurtluyordum bu ay test yapmadım ama yumurtlama haftami full değerlendirdim adetimden 3 gün önce hamileligimi öğrendim yani 14 temmuzda ilk betami 18 temmuzda verdim sonuç 71 çıktı doktor çok ümitsiz konuştu değer düşük kimyasal gibi bir çok olumsuz şeyler şimdide doktorun ağzından bal damlıyor ona göre herşey yolunda ama bana göre değer düşük gibi :KK43:
Bence olumsuz düşünceleri atın aklınızdan değer katlanıyorsa suan için daha önemli bir şey yok geç döllenme olabilir , ben iki gün önce 30ken bugün 94 görünce değerimi sevindim doktorda normal dedi belki en fazla iki haftalıktır ondan düşük dedi .endişelenmeyin pozıtıf olun

İnşallah kendimi bu şekilde motive etmeye çalışıyorum bende rabbim hayirlisini nasip etsin inşallah cuma gün tekrar ultrosana giricem inşallah bu defa herşey yolunda olur ♥️

İnşallah kendimi bu şekilde motive etmeye çalışıyorum bende rabbim hayirlisini nasip etsin inşallah cuma gün tekrar ultrosana giricem inşallah bu defa herşey yolunda olur ♥️
Ay canım yazdıklarını okudum rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah güzel haberler alırsın rabbim sağlıklv kucağına almayı nasip etsin 🥰🥰🥰
Bizlerede dua eder misin canım hamilelerin duaları daha çok kabul olur 🥰🥰🥰

Benmde senin gibi düşüklerimm oldu hiç kalp atışlarını duyamadım o heyecanı yaşayamadım hikayelerimiz benziyor biraz sen hiçç canını sıkıp moralini bozma her zaman iyi düşünmeye çalış rabbimin vardır bir bildiği geciktirdiyse en güzelini verir 🌼🌼🌼🌼🌼🌹🌹🌹

Back