- 21 Aralık 2020
- 77
- 39
- 8
- Konu Sahibi Papatya_2816
Beta 37 çıktı çok mu düşük acaba bakarmısınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok da düşük bir değer değil yeni muhtemelen ama 2 günde 2 kat yükselmesi gerekiyor kanla takip edilmesi lazım umarım sağlıkla kucağınıza alırsınızBeta 37 çıktı çok mu düşük acaba bakarmısınız?
İnşallah canım ya pco'lu olduğum için adet duzensizligim var o yüzden içimden gelerek test yapmıştım Allah isteyen herkese nasip etsin.Çok da düşük bir değer değil yeni muhtemelen ama 2 günde 2 kat yükselmesi gerekiyor kanla takip edilmesi lazım umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız
Aminn kaç gün geçti regliniz?İnşallah canım ya pco'lu olduğum için adet duzensizligim var o yüzden içimden gelerek test yapmıştım Allah isteyen herkese nasip etsin.
Bilmiyorum işte adet duzensizligim var ama normalde bu hafta olmam lazım diye biliyorumAminn kaç gün geçti regliniz?
Anladım canım hakkınızda en hayırlısı olsun inşallahBilmiyorum işte adet duzensizligim var ama normalde bu hafta olmam lazım diye biliyorum
Merhaba kaç hafta oldu şuan kaç betanizBeta 37 çıktı çok mu düşük acaba bakarmısınız?
5 hafta oldu 774 betamMerhaba kaç hafta oldu şuan kaç betaniz
Bhcg değerinin önemi yok canım önemli olan bundan sonra düzenli artışların olmasıBeta 37 çıktı çok mu düşük acaba bakarmısınız?
Düzenli arttı Allah'a şükür kasımın 1'e randevu aldım inşallah keseyi görürüz o zamanBhcg değerinin önemi yok canım önemli olan bundan sonra düzenli artışların olması
İnşallahDüzenli arttı Allah'a şükür kasımın 1'e randevu aldım inşallah keseyi görürüz o zaman
Canim naptın? Gebeligin devam ediyor demi bende de pko var adetime 4 gun kala 8.21 cikti betam ama adet sancisi gibi bel ve kasik agrilarim var korkuyorum kimyasal olacak diyeDüzenli arttı Allah'a şükür kasımın 1'e randevu aldım inşallah keseyi görürüz o zaman
Korkma canım ben de pazartesi ultrasyona gidicem insallah kese vardır bende biraz tedirginim çünkü hiç bir belirtim yok şuan sadece arada kasıklarıma ağrı giriyorCanim naptın? Gebeligin devam ediyor demi bende de pko var adetime 4 gun kala 8.21 cikti betam ama adet sancisi gibi bel ve kasik agrilarim var korkuyorum kimyasal olacak diye
Benimde hic belikrtim yokcanim sadec adet sancim var insallah hamileyizdirKorkma canım ben de pazartesi ultrasyona gidicem insallah kese vardır bende biraz tedirginim çünkü hiç bir belirtim yok şuan sadece arada kasıklarıma ağrı giriyor
Canim ben beta yapali 2 gun oldu tekrar baktirsam miadet günümümu beklesem kafam karisik sali gunu adet gunumKötü düşünmeyin hanımlar Allah hayırlı sonuçlar versin inşallah
Ben olsam 2 günde baktırırim kendi adıma konusursam insan ister istemez kendini kaptırıyor bu duruma ben kimyasal gebelik yaşamıştım 1 hafta sonra kan bakarız dedi doktorum çok pişmanım keşke 2 günde baktirsaydim da o kadar yikilmasaydim sizde bence baktırın önlem almış olursunuzCanim ben beta yapali 2 gun oldu tekrar baktirsam miadet günümümu beklesem kafam karisik sali gunu adet gunum
Aynen canim bugun gidip verecemBen olsam 2 günde baktırırim kendi adıma konusursam insan ister istemez kendini kaptırıyor bu duruma ben kimyasal gebelik yaşamıştım 1 hafta sonra kan bakarız dedi doktorum çok pişmanım keşke 2 günde baktirsaydim da o kadar yikilmasaydim sizde bence baktırın önlem almış olursunuz
Canım baktirdim 2 gun once 8.21 di şimdi 25.44 az mi sanki yaBen olsam 2 günde baktırırim kendi adıma konusursam insan ister istemez kendini kaptırıyor bu duruma ben kimyasal gebelik yaşamıştım 1 hafta sonra kan bakarız dedi doktorum çok pişmanım keşke 2 günde baktirsaydim da o kadar yikilmasaydim sizde bence baktırın önlem almış olursunuz
Yok güzel artiş olmuş 2 günde 2 katı atmadi gerek daha fazla yükselmiş cok güzelCanım baktirdim 2 gun once 8.21 di şimdi 25.44 az mi sanki ya