- Konu Sahibi Gonca ozalp
-
Banada öyle geldi benim öyle olduğunda değerim tam 6,01 di çok düşük değerde öyle oluyor yinede dua et inşaAllah yükselirİnşallah bana kimyasal gebelik gibi geldi bide bana yasak tüp bebek normalde ms hastasıyım ona ragmen göze alıp yaptırdım cok üzüldüm böyle bi sonuç beklemiyodum
Yükseldi benim normal gebelik dedi doktorum cok şükürBanada öyle geldi benim öyle olduğunda değerim tam 6,01 di çok düşük değerde öyle oluyor yinede dua et inşaAllah yükselir
Teşekkür ederimÜzüldüm ne desem boş şimdi cok zor işmiş gercekten Allah yardımcınız olsun
Aa şükür hayırlısıyla sağ salim kucağına almayı nasip etsinYükseldi benim normal gebelik dedi doktorum cok şükür
Tesekkür ederimm Allahım bekleyen herkese nasip etsinAa şükür hayırlısıyla sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Kacinci gun embriyosuydu canim..Arkadaşlar 25 ekimde transfer oldum bugün 7. Günü dayanamayıp kan testi yaptırdım sonuç negatif. Sonradan pozitife döner mi?
5. GündüKacinci gun embriyosuydu canim..
Merhaba. Şu an durumunuz nasıl? İnşallah sağlıklı ilerlemiştir gebeliğiniz. Kan testinden önce idrar testi yaptınızmı?Tesekkür ederimm Allahım bekleyen herkese nasip etsin
Düşük yaptım malesefMerhaba. Şu an durumunuz nasıl? İnşallah sağlıklı ilerlemiştir gebeliğiniz. Kan testinden önce idrar testi yaptınızmı?
Sınırda çıkmış.. inşallah yukselir ne çok umitlen nede şuan ümitsiz ol bekle bakalım hakknizda hayırlısı olsun.Merhaba. Beta hcg değerim 5.20 çıktı. Transferimin 12. Günü 3. Gün embriyosu. Benim gibi olup daha sonra değeri artan var mı? Yoksa boşa ümitlenmemeli miyim?
Teşekkür ederim. Umarım olumlu sonuçlanır da benim gibi olanlara Ümit olurum.Sınırda çıkmış.. inşallah yukselir ne çok umitlen nede şuan ümitsiz ol bekle bakalım hakknizda hayırlısı olsun.
Nasip kısmet inşallah yiyecek lokması varsa olurTeşekkür ederim. Umarım olumlu sonuçlanır da benim gibi olanlara Ümit olurum.
Doğru, sağolun.Nasip kısmet inşallah yiyecek lokması varsa olur
Daha sonrasında sayfalarda gezerken benim durumumda olan varsa diye bilgi vermek istiyorum. Değerim 2 gün sonra 7 oldu. Daha sonra düştü. Yani kimyasal gebelikle sonuçlandı.Merhaba. Beta hcg değerim 5.20 çıktı. Transferimin 12. Günü 3. Gün embriyosu. Benim gibi olup daha sonra değeri artan var mı? Yoksa boşa ümitlenmemeli miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?