• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg 8.5 hamilelik varmı

İnşallah bana kimyasal gebelik gibi geldi bide bana yasak tüp bebek normalde ms hastasıyım ona ragmen göze alıp yaptırdım cok üzüldüm böyle bi sonuç beklemiyodum
Banada öyle geldi benim öyle olduğunda değerim tam 6,01 di çok düşük değerde öyle oluyor yinede dua et inşaAllah yükselir

Arkadaşlar 25 ekimde transfer oldum bugün 7. Günü dayanamayıp kan testi yaptırdım sonuç negatif. Sonradan pozitife döner mi?😢

Merhaba. Beta hcg değerim 5.20 çıktı. Transferimin 12. Günü 3. Gün embriyosu. Benim gibi olup daha sonra değeri artan var mı? Yoksa boşa ümitlenmemeli miyim?

Merhaba. Beta hcg değerim 5.20 çıktı. Transferimin 12. Günü 3. Gün embriyosu. Benim gibi olup daha sonra değeri artan var mı? Yoksa boşa ümitlenmemeli miyim?
Sınırda çıkmış.. inşallah yukselir ne çok umitlen nede şuan ümitsiz ol bekle bakalım hakknizda hayırlısı olsun.

Daha sonrasında sayfalarda gezerken benim durumumda olan varsa diye bilgi vermek istiyorum. Değerim 2 gün sonra 7 oldu. Daha sonra düştü. Yani kimyasal gebelikle sonuçlandı.

Benim de 6.41 çıktı sonra 2.19 düştü doktorum hala bekle dedi 24 kadar test yap yaaa okadar kötüyüm ki bir yardımcı olun lütfen.

Back