• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg 8.5 hamilelik varmı

Gonca ozalp

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2019
34
32
8
28
Merhaba kızlar bnm transferden sonra 8.günüm kan verdim 8.5 cıkmış 5.gün embriyosuydu varmı yokmu anlayamadık doktor var ama cok erkek tekrarla dedi böyle olup saglıklı ilerleyen varmı

5 den sonra hamile olarak kabul ediliyor diye biliyorum canım 2 gün sonra tekrar kan ver değerin yükselir inşallah hayırlısı olsun 😊

İnşallah öyle değildir canım 2 gün sonraki değerine göre doktorunla görüş bakalım ne diyecek çok geçmiş olsun inşallah hakkında hayırlısı olur 😊

Hadi insaAllah vardir canim. Allah tan umit kesilmez asla

Bugün 20.7 oldu transfer sonrası 11.gün doktor gebelik var diyo bakalım hayırlısı
Tüp bebek de yerleştirildikten kaç gün sonra testte çıkıyor. Bu arada tebrik ederim. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.

İnşallah bana kimyasal gebelik gibi geldi bide bana yasak tüp bebek normalde ms hastasıyım ona ragmen göze alıp yaptırdım cok üzüldüm böyle bi sonuç beklemiyodum
ms ilaclarini napacaksin merakimdan sordum yanlis anlamayin。 ms i serdar ortacla ogrendim epey agir ilaclari gurcistanda havaalaninda adami almamislar soymuslardi uzerini

ms ilaclarini napacaksin merakimdan sordum yanlis anlamayin。 ms i serdar ortacla ogrendim epey agir ilaclari gurcistanda havaalaninda adami almamislar soymuslardi uzerini
Neden almamıs lar soymuslar?

Bn şuan kullanmıyorum bıraktım ama 1 aylık ilaç 3000 tl baya pahalı biz cok yıprandık bu hastalıkta ama şükür iyyim şuan
3000 mi cidden mi 😔 devlet karsılamıyor mu?
Öğrencim de çıkmıstı simdi iyiymiş çol şükür... Plaklar henüz çok küçük ve azmıs. Daha 15 yaşında..

Senindemi degerin düşüktü hiç stres ypma bn hata ettim kndimi yedim bitirdim ama normalmiş kişiden kişiye değişirmiş önmli olan deger degil degerin düzenli katlanmasıymış
Evet malesef bthc 8.80 Doktor pozitif ama değer düşük geç döllenme olabilir dedi.Bugun kan vericem değer katlanacak mi bakalım.Umidim yok hiç. Teşekkür ederim

Back