- 18 Kasım 2019
- 34
- 32
- 8
- 28
- Konu Sahibi Gonca ozalp
Merhaba kızlar bnm transferden sonra 8.günüm kan verdim 8.5 cıkmış 5.gün embriyosuydu varmı yokmu anlayamadık doktor var ama cok erkek tekrarla dedi böyle olup saglıklı ilerleyen varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah bana kimyasal gebelik gibi geldi bide bana yasak tüp bebek normalde ms hastasıyım ona ragmen göze alıp yaptırdım cok üzüldüm böyle bi sonuç beklemiyodum5 den sonra hamile olarak kabul ediliyor diye biliyorum canım 2 gün sonra tekrar kan ver değerin yükselir inşallah hayırlısı olsun
Tüp bebek de yerleştirildikten kaç gün sonra testte çıkıyor. Bu arada tebrik ederim. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.Bugün 20.7 oldu transfer sonrası 11.gün doktor gebelik var diyo bakalım hayırlısı
İlginç gerçekten. Sagol canım.Joanne11 bir bak buraya
Umutlanman için etiketlemedim ama böyle birsey de var yani yarını bekleyelim bakalım ne olacakİlginç gerçekten. Sagol canım.
Demekki olabiliyor. Olmazsada artık atlattım sayılır. Sonucunuz güzel. Gerisi kısmetUmutlanman için etiketlemedim ama böyle birsey de var yani yarını bekleyelim bakalım ne olacak
ms ilaclarini napacaksin merakimdan sordum yanlis anlamayin。 ms i serdar ortacla ogrendim epey agir ilaclari gurcistanda havaalaninda adami almamislar soymuslardi uzeriniİnşallah bana kimyasal gebelik gibi geldi bide bana yasak tüp bebek normalde ms hastasıyım ona ragmen göze alıp yaptırdım cok üzüldüm böyle bi sonuç beklemiyodum
Kişiden kişiye değişiyor arkadasım 6.günde öğrendi ben 9Tüp bebek de yerleştirildikten kaç gün sonra testte çıkıyor. Bu arada tebrik ederim. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Neden almamıs lar soymuslar?ms ilaclarini napacaksin merakimdan sordum yanlis anlamayin。 ms i serdar ortacla ogrendim epey agir ilaclari gurcistanda havaalaninda adami almamislar soymuslardi uzerini
Senindemi degerin düşüktü hiç stres ypma bn hata ettim kndimi yedim bitirdim ama normalmiş kişiden kişiye değişirmiş önmli olan deger degil degerin düzenli katlanmasıymışDemekki olabiliyor. Olmazsada artık atlattım sayılır. Sonucunuz güzel. Gerisi kısmet
Bn şuan kullanmıyorum bıraktım ama 1 aylık ilaç 3000 tl baya pahalı biz cok yıprandık bu hastalıkta ama şükür iyyim şuanms ilaclarini napacaksin merakimdan sordum yanlis anlamayin。 ms i serdar ortacla ogrendim epey agir ilaclari gurcistanda havaalaninda adami almamislar soymuslardi uzerini
3000 mi cidden mi devlet karsılamıyor mu?Bn şuan kullanmıyorum bıraktım ama 1 aylık ilaç 3000 tl baya pahalı biz cok yıprandık bu hastalıkta ama şükür iyyim şuan
Evet malesef bthc 8.80 Doktor pozitif ama değer düşük geç döllenme olabilir dedi.Bugun kan vericem değer katlanacak mi bakalım.Umidim yok hiç. Teşekkür ederimSenindemi degerin düşüktü hiç stres ypma bn hata ettim kndimi yedim bitirdim ama normalmiş kişiden kişiye değişirmiş önmli olan deger degil degerin düzenli katlanmasıymış
Geç tutunma yani yanlış yazdım:)Evet malesef bthc 8.80 Doktor pozitif ama değer düşük geç döllenme olabilir dedi.Bugun kan vericem değer katlanacak mi bakalım.Umidim yok hiç. Teşekkür ederim
Ay hadi insaAllah resmen tutunmaya calisiyor hayata. Stres yapma kuzumBugün 20.7 oldu transfer sonrası 11.gün doktor gebelik var diyo bakalım hayırlısı