- 2 Ağustos 2016
- 66
- 27
- 88
- Konu Sahibi serguzestt
-
Merhaba test yaptınız mi sonuç nedirSelam kozlar benim de sat 27 şubattı üstünden 41 gün geçti ve hala adet olmadım normalde 30 Mart’ta olmam gerekiyordu. Adetten önce idrar testim negatifti 31martta kan testi verdim 1.20 çıktı dört gün sonra bi idrar testi daha yaptım o da negatif çıktı Şiddetli bir bel ağrısı ara ara kasık ağrısı göğüs uçlarımda hassasiyet var ağzımda metalik tat baş dönmesi.benim eşimde takıntılı olduğumu söylüyor sizce gidip kan testi vereyim mi? Çok istiyorum hamile olmayı.
merhabalar. bende aynı durumdayım adetime 8 gün kala beta hcg yaptırdım 1,20 çıktı. ancak kasık batmalarım cok bu değerin yükselme ihtimali varmı? yaşayan varmıdır bu durumu .Meraba kızlar ben yeniyim buralarda inşallah doğru yere yazıyorumdur size bi sorum olacaktı benim şuan son adetimden iki gün geçmiş durumda dayanamayıp adet olmam gereken gün idrar tahlili yapmıştım iki tane eczaneye gösterdiğimde hayırlı olsun demişti biraz silik çift çizgi çıkmıştı aynı gün kan tahlili yaptum sonuç 1.20 i negatifti 1hafta ya olmazsan yine gel dedi sizce yükselme ihtimali varmı geç döllenme olabilirmi aynı durumı yaşayanlar lütfen yazarmısınız. Bu arada belirti olarak sadece arada kasık batmalarım var
merhabalar. bende aynı durumdayım adetime 8 gün kala beta hcg yaptırdım 1,20 çıktı. ancak kasık batmalarım cok bu değerin yükselme ihtimali varmı? yaşayan varmıdır bu durumu .
Canın ben hala olmadım bat 7 gün geçmiş durumda daha bu sabah test yaptım negatifti bekliyorum gelwcekse gelsin geç döllenme olmasından şüpheleniyorum o yüzden varsada daha erken belli olması için bekliyorum bakalım gelmezse ayın 17 sinde doktora gidicemmerhabalar. bende aynı durumdayım adetime 8 gün kala beta hcg yaptırdım 1,20 çıktı. ancak kasık batmalarım cok bu değerin yükselme ihtimali varmı? yaşayan varmıdır bu durumu .
ADET GÜNÜME KADAR BEKLİCEM (SABREDEBİLİRSEM) ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM :)Adete 8 gün kala çok erken yapmışsın canım ve evet bu değere bakılırsa yükselme ihtimali var istersen bir kaç gün sonra tekrar et çıkan değer sana ipucu verir
SENİN BAYA GEÇMİŞ CANIMCanın ben hala olmadım bat 7 gün geçmiş durumda daha bu sabah test yaptım negatifti bekliyorum gelwcekse gelsin geç döllenme olmasından şüpheleniyorum o yüzden varsada daha erken belli olması için bekliyorum bakalım gelmezse ayın 17 sinde doktora gidicem
İnşallah canım sevinçten yada üzüntüden aklımı kaybetmezsemSENİN BAYA GEÇMİŞ CANIMSONUCUNU BİZE DE BİLDİR OLUR MU:)
6 GÜN KALDI KASET TESST YAPTIM YİNE NEGATİF ANCAK HİÇ KASIK BATMAM OLMAZDI REGL ÖNCESİ KASIK BATMASI VAR ONDAN ŞÜPLENİYORUM.ACELE ETMEM DEKİ SEBEP ERKEN ÖĞRENCMEK İSTİYORM ÇÜNKÜ 1 SENE ÖNCE FARKETMEDİĞİM İÇİN DÜŞÜK OLMUŞ TEMİZLİK YAPARKEN.Ben de 1.96 ydi 3 gun onceki degerim . Regl oldum regl olacagm gun ku deger
Bebis dusuuyosan canim benin gb dikkat etsen olur regliye 15 gun kala birak isi gucu gunlk temzlgn haricinde uzanma ani kalkma vs vs olcagi varsa oluyor canm bunlar herseye vesile6 GÜN KALDI KASET TESST YAPTIM YİNE NEGATİF ANCAK HİÇ KASIK BATMAM OLMAZDI REGL ÖNCESİ KASIK BATMASI VAR ONDAN ŞÜPLENİYORUM.ACELE ETMEM DEKİ SEBEP ERKEN ÖĞRENCMEK İSTİYORM ÇÜNKÜ 1 SENE ÖNCE FARKETMEDİĞİM İÇİN DÜŞÜK OLMUŞ TEMİZLİK YAPARKEN.
Evet mumkun cok gec cevap vermis olsamda benimde adetime 6 gun vardı 1.20 cikti tamda sonra adetin gecikti tekrar yaptim yaklaşık 9 gun sonra 500 u geçmişti Rabbim insallah isteyen herkese verirSlm kızlar adetim nerdeyse 1 haftadır geçiyo 2 kere evde gebelik testi yaptım negatif cikti bugün kan tahlili yaptırdım 1.20 çıktı bit hafta içinde adet olmasan yeniden gelmelisin dediler. 1.20 çıkıp sonradan bu değer yükselir mi kısaca hamile olunabilir mi .kist var diyeni de oldu bi hafta geçsin adet olmasan hamilesin diyeni de lütfen bilgi sahibi olanlar bana akıl verin
Bende de aynı durumSlm kızlar adetim nerdeyse 1 haftadır geçiyo 2 kere evde gebelik testi yaptım negatif cikti bugün kan tahlili yaptırdım 1.20 çıktı bit hafta içinde adet olmasan yeniden gelmelisin dediler. 1.20 çıkıp sonradan bu değer yükselir mi kısaca hamile olunabilir mi .kist var diyeni de oldu bi hafta geçsin adet olmasan hamilesin diyeni de lütfen bilgi sahibi olanlar bana akıl verin
ŞUAN BİR UMUT OLDUN BANAMerhaba ben adet gecikmemin 21.gunu ogrendim hamileligimi. Ondan onceki tum idrar ve kan testlerim negatifti hem de ilki 0.106 ikincisi 0.5 yani sizden çok daha düşük:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?