- 29 Mayıs 2018
- 73
- 39
- 18
- 43
- Konu Sahibi serguzestt
İnş @_yaamur cum aminnnn dualarımız kabul olsun bu güzel gecede inşallah canımİnşallah Yüksek sonuçlar alırsın canım hakkında hayırlısı olsun bu arada Kadir gecemiz mübarek olsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnş @_yaamur cum aminnnn dualarımız kabul olsun bu güzel gecede inşallah canımİnşallah Yüksek sonuçlar alırsın canım hakkında hayırlısı olsun bu arada Kadir gecemiz mübarek olsun![]()
Merhaba canım. Ben adet gecikmemin ilk haftasında idrar testi yaptım negatifti. 10. gün kan testim 0.106 ile negatifti. 12. gün heralde bi sorun var daha önce hiç bu kadar gecikmezdi diye doktora gittim bi sorun çıkmadı ve yine kan testi 0.5 ile negatif. Bundan 1 hafta sonrasi idrar tesi pozitif ertesi gün kan testi 684... yani pozitifi gördüğümde bat geçeli 21 gün olmuştu. şuan 7 haftalıķ hamileyim meğer geç döllenmeymiş sat 3nisan bu arada 24 mayısta kan testim pozitfiti. inşallah sen de güzel haberler alırsın.Nolurrr okuyanlar yanıt versin lütfen
Canım bişey soracağım Benimde 23 mayıs adet bitti yaklaşık 5 gün sonra şiddetli göğüs acısı başladı ta ki bi güne kadar sabah uyandım hafiflemişti adetime 6 gün var neden öyle oldu acaba. Gecen aylarda adete 2-3 gün kala hassaslaşırdı hep şimdi adet yaklaştı hassasiyet bugün azaldı ???? :/Merhaba canım. Ben adet gecikmemin ilk haftasında idrar testi yaptım negatifti. 10. gün kan testim 0.106 ile negatifti. 12. gün heralde bi sorun var daha önce hiç bu kadar gecikmezdi diye doktora gittim bi sorun çıkmadı ve yine kan testi 0.5 ile negatif. Bundan 1 hafta sonrasi idrar tesi pozitif ertesi gün kan testi 684... yani pozitifi gördüğümde bat geçeli 21 gün olmuştu. şuan 7 haftalıķ hamileyim meğer geç döllenmeymiş sat 3nisan bu arada 24 mayısta kan testim pozitfiti. inşallah sen de güzel haberler alırsın.
Belirti olarak sorarsan benim hamileligimi öğrenmeden önceki haftalarda kasık ağrım olmuştu her zaman olan ağrılarımdan farklıydı. Öğrenmeden bikaç gün önce de yine her zamankinden farklı bi göğüs hassasiyetim başlamıştı.
Canım ne yaptın kan verdin mi ne çıktı güzel haber ver ne olur?Ayyy inşallah keşke olsa keşke yarın kana gideceğim mutlaka beklemek ve belirsizlik deli ediyor sağol cnm güzel dileklerin için çok teşekkür ederim E Endoplazmik_garipbikulum
Merhaba canımmm :) aslına bakarsan ben de çok tecrübesizim ilk defa böyle bi tecrübe yaşıyorum. Hamilelik şüphen varsa test yap adet gününün geçmesini bekleyip. Adetten önce öğrenen çok insan var ama yine de garanti olsun. Bak benim adetten sonra bile çıkmadı.Canım bişey soracağım Benimde 23 mayıs adet bitti yaklaşık 5 gün sonra şiddetli göğüs acısı başladı ta ki bi güne kadar sabah uyandım hafiflemişti adetime 6 gün var neden öyle oldu acaba. Gecen aylarda adete 2-3 gün kala hassaslaşırdı hep şimdi adet yaklaştı hassasiyet bugün azaldı ???? :/
Merhaba canımmm :) aslına bakarsan ben de çok tecrübesizim ilk defa böyle bi tecrübe yaşıyorum. Hamilelik şüphen varsa test yap adet gününün geçmesini bekleyip. Adetten önce öğrenen çok insan var ama yine de garanti olsun. Bak benim adetten sonra bile çıkmadı.
Bu arada benim göğüs hassasiyetim de arada hafifleyip arada artarak devam ediyo.
Bir de ben adet tarihimde hiç adet belirtisi yaşamamıştım. Hamileligimi öğrenmeden 10 gün önce falan kasık ağrılarım başladı. Inşallah :) hamilesindir
Ben de doktora gittiğimde folik asit vermişti hamile değilsin ama madem düşünüyorsunuz başla diye... meger hamileymişim :) yani benim göğüs hassasiyetimi etkilemedi canımAyyy inşallah hayırlısı olsun da ben yazmayı unutmuşum dün folik asite başlamıştım bugün hafifledi hassasiyet bununla bağlantılı olabilir mi hafifleme yaZıyorum internete bişey çıkmıyo daha 6 gün var geçmiyo zaman :))
HMm anladım canım bunu bilmem iyi oldu benim hafifledi bakalım artık kısmet ne yapalımBen de doktora gittiğimde folik asit vermişti hamile değilsin ama madem düşünüyorsunuz başla diye... meger hamileymişim :) yani benim göğüs hassasiyetimi etkilemedi canım
Merhaba canım bende adetimden 8 gün önce çok şiddetli kasık ağrısıyla hastaneye gittim kan testi yaptırdım 1.20 çıktı ama ben şüphelendim böyle kasık ağrısı hiç yaşamamıştım üşütme felanda değildi sonra bekledim adetime 2 gün vardı idrar testi yaptım silik çıktı 1 gün varken tekrar yaptım çok net belli oldu adet tarihimden bi gün sonrada kan testi yaptırdım 185 çıktı bayramdan sonrada keseye bakmaya gideceğiz allahtan ümit kesilmez hiç bir zaman rabbim gönlüne göre versin inşaallah E Endoplazmik_garipbikulum
Ayyy çok sevindimMerhaba canım. Ben adet gecikmemin ilk haftasında idrar testi yaptım negatifti. 10. gün kan testim 0.106 ile negatifti. 12. gün heralde bi sorun var daha önce hiç bu kadar gecikmezdi diye doktora gittim bi sorun çıkmadı ve yine kan testi 0.5 ile negatif. Bundan 1 hafta sonrasi idrar tesi pozitif ertesi gün kan testi 684... yani pozitifi gördüğümde bat geçeli 21 gün olmuştu. şuan 7 haftalıķ hamileyim meğer geç döllenmeymiş sat 3nisan bu arada 24 mayısta kan testim pozitfiti. inşallah sen de güzel haberler alırsın.
Belirti olarak sorarsan benim hamileligimi öğrenmeden önceki haftalarda kasık ağrım olmuştu her zaman olan ağrılarımdan farklıydı. Öğrenmeden bikaç gün önce de yine her zamankinden farklı bi göğüs hassasiyetim başlamıştı.
Amin canım inşaallah rabbim sanada hayırlısıyla nasip etsinAyyy amin inşallah hayırlısı olsun da hakkımızda. İşte benimde Kasık ağrısı göğüs hassasiyeti falan erken başladı adetten 12 gün kadar önce ama hafifledi anlamadım bişey 5 gün var adete 1 gün geçse ertesi gün bi test yapacağım da sende sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebeğini
amiiiiinAmin canım inşaallah rabbim sanada hayırlısıyla nasip etsin![]()
Kızlar bugun yine Kan verdim 0.57 sonuç sat 3 mayıstı bat 24-25 mayıstı benim regl aralığıö genelde 24-25 gün sürüyor 7haziran kan vermiştim 1.20 çıkmıştı bugun 17haziran 0.57 hala regl olmadım regl belirtisi yok sadece bugun beyaz akıntı başladı sanırım artık kesinlikle hamile değilim ama hala gelem giden yok anlam veremiyorum ne yapmalı sizce hala umut var mıdır ki geç döllenme falan ..Ayyy çok sevindimeserbest10 şuan omuyunca o kadar mutlu oldum ki anlatamam inşallah sağlıkla kucağına alırsın yavrunu canım ve inşallah bende hamişimdir senin gibi :) :) bu hafta birlaç gün şehir dışına çıktık bayramda ist döneceğiz o zaman neredeyse 3mayısta ki son reglimden itibaren 45-50 gün geçmiş olacak yağmur cum sende sormuşsun tekrar kan vermedim E Endoplazmik_garipbikulum bayramdan sonra vereceğim eşim gitme bekleyelim gelecekse regl gelir zaten dedi gidip negatif görünce alt üst oluyorum bende bayramı merakla geçirmeyi tercih ettim dönünce kan vereceğim kızlar inşallah benimde artar değeeim ve hamileyimdir ya hepinizin bayramını kutlarım şimdiden birde
eserbest10 arada çok nadir kasıklarımda batma gibi bişey oluyor ama bilemiyorum tabi ki başka hiçbirşey yok hamilelik belirtisine dair, ama regli ile ilgili de hiçbi belirti yok gaz şişlik karın agrısı gibi hayırlısı bakalım :) hepinizi öperim çok mutlu oldum eserin mesajını okuyunca :) :) :)
Kızlar bugun yine Kan verdim 0.57 sonuç sat 3 mayıstı bat 24-25 mayıstı benim regl aralığıö genelde 24-25 gün sürüyor 7haziran kan vermiştim 1.20 çıkmıştı bugun 17haziran 0.57 hala regl olmadım regl belirtisi yok sadece bugun beyaz akıntı başladı sanırım artık kesinlikle hamile değilim ama hala gelem giden yok anlam veremiyorum ne yapmalı sizce hala umut var mıdır ki geç döllenme falan ..
Evet hayırlısı olsun diyoruz tabi ki ama bugun itibariyle tam olarak son reglimden tam olarak 47gün geçti ve hala kırmızı yok saçma sapan bir durumCanım öncelikle hakkımızda hayırlısını diyorum bende bu ay neredeyse bütün hamilelik belirtileri yaşadım göğüsler 13 gün önceden şişti kasıklarımda kramplar ağrılar afedersiniz gaz halsizlik aşırı tatlı isteği vs vs sonuç ne diyeceksiniz 2 gün önce gelen adet oldu kırmızı kart yedim gene anlayacağınız ;(
Evet hayırlısı olsun diyoruz tabi ki ama bugun itibariyle tam olarak son reglimden tam olarak 47gün geçti ve hala kırmızı yok saçma sapan bir durumeşim kafayı buna taktın düşünme diyor sürekli foruma giriyorum benzer şeyleri yaşayıp hamile olanları okuyorum falan regl gelirse tüp bebek ted. başlayacağız bakalım kısmet allahın takdiri neler yazıldı ise o, ted sürecide ayrı zor allahım hepimize sağlıklı evlatlar nadip etsin tez zamanda inşallah sana da canım E Endoplazmik_garipbikulum
Test yaptınız mı acaba? Gebelik var mı? Benimde günüm 17 gün geçti idrar tahlili negatif, kan tahlili değeri 1.20...Selam kozlar benim de sat 27 şubattı üstünden 41 gün geçti ve hala adet olmadım normalde 30 Mart’ta olmam gerekiyordu. Adetten önce idrar testim negatifti 31martta kan testi verdim 1.20 çıktı dört gün sonra bi idrar testi daha yaptım o da negatif çıktı Şiddetli bir bel ağrısı ara ara kasık ağrısı göğüs uçlarımda hassasiyet var ağzımda metalik tat baş dönmesi.benim eşimde takıntılı olduğumu söylüyor sizce gidip kan testi vereyim mi? Çok istiyorum hamile olmayı.
Amiiiin inşallah canım sağolasın