beta hcg 1.20 çıktı hamile olmam mümkün mü

Merhaba kızlar. Benimde gecikmem 11 gün oldu. 3 kere idrar testi yaptım negatif çıktı. Bugün kan testim de 1.20 çıktı. Doktorum 1 hafta sonra için tekrar randevu verdi. Bu zamana kadar hiç gecikme yaşamadığım için çok umutlandım. Hala umudum var. 1 hafta daha sabredecegim ne kadar zor olsada.

Kızlar merhaba bende aynı dertten müzdaripim adetim 21 gün gecikti ve bir sürü idrar testi yaptım negatifti bir hafta önce kan testim 0.100 çıktı.Dün doktoruma gittim vr muayenede bir kese göremedi sadece 5 cm lik bir kist olduğunu söyledi.tekrar beta hcg istedi ve sonuc 1.20 çıktı negatif. 2 sene önce Myom ameliyatı geçirdim dhaa önce ve 31 yaşındayım daha önce hiç bu kadar gecikme yaşamamıştım.Adet söktürücüye başladım bebiş var sanıp çok sevinmiştim 😢 ama geç döllenme ihtimalide hep bi aklımd asizce olabilir mi

Fazla umutlaninca çok zor oluyor sonuçlarla karşılaşmak benim de 14. Gün hala tık yok. Perşembe ye kadar olmazsam tekrar gideceğim. Her sonuca hazırladım kendimi ama inşallah vardır😔

Fazla umutlanmak sonuçlarla karşılaşmayı zorlaştırıyor. Benimde 14. Günüm oldu hala gelmedi. Perşembeye kadar bekleyeceğim. Tekrar gideceğim doktora. İnşallah vardır bebiş 😔

Merhabalr kızlar.son adet ılk gunu 1 hazıran 17sınde test verdım 1.20 cıktı. Yukselırmı dersınız. Erken mı test yaptırdım acaba. Bu sekılde gebe kalan var mı🤕😥

Meraba kızlar ben yeniyim buralarda inşallah doğru yere yazıyorumdur size bi sorum olacaktı benim şuan son adetimden iki gün geçmiş durumda dayanamayıp adet olmam gereken gün idrar tahlili yapmıştım iki tane eczaneye gösterdiğimde hayırlı olsun demişti biraz silik çift çizgi çıkmıştı aynı gün kan tahlili yaptum sonuç 1.20 i negatifti 1hafta ya olmazsan yine gel dedi sizce yükselme ihtimali varmı geç döllenme olabilirmi aynı durumı yaşayanlar lütfen yazarmısınız. Bu arada belirti olarak sadece arada kasık batmalarım var :KK12:
Merhaba hamilemisiniz acaba🤲🏽

Merhaba ben adet gecikmemin 21.gunu ogrendim hamileligimi. Ondan onceki tum idrar ve kan testlerim negatifti hem de ilki 0.106 ikincisi 0.5 yani sizden çok daha düşük:)
Merhaba cnm bende adet gecikmenin 10. Günü kan verdim negatif cıktı bugün 11. Gün hala olmadım yazını okuyunca umutlandım gecen hafta kaset testide yaptım negatif cikti

Benimde bugün adet olmam gerekirken 23 şubattan bu güne sadece peceteye gelen hafif kanama var 26 Şubat'ta kan testi verdim 1,20 çıktı eğer adet olmasam varmidir

Merhaba benim reglimde 3 gün gecikme oldu test yaptırdım 1.20 çıktı. Ondan önce evde 2 defa test yaptım hiç çizgi yoktu. Spn 2 gündür çok az kahverengi lekeler var. Ve hala regl başlamadı. Doktor 1 hafta sonra tekrar gel başlamazsa dedi. Ama zaman geçmiyor.

merhabalar. bende aynı durumdayım adetime 8 gün kala beta hcg yaptırdım 1,20 çıktı. ancak kasık batmalarım cok bu değerin yükselme ihtimali varmı? yaşayan varmıdır bu durumu .
Bende şu an o durumdayım bu gün yaptım testi 7 gün var ve kasıklarımda başlamalı çok fazla ve sancım var tabikide sonuç negatif dedi doktor bende tekrar yaptırsammı yaptırmasammı bilemedim okurken siz çıktınız karşıma

Back
X