- 14 Mart 2018
- 210
- 532
- 18
- 30
- Konu Sahibi serguzestt
-
Merhaba ben adet gecikmemin 21.gunu ogrendim hamileligimi. Ondan onceki tum idrar ve kan testlerim negatifti hem de ilki 0.106 ikincisi 0.5 yani sizden çok daha düşük:)Slm kızlar adetim nerdeyse 1 haftadır geçiyo 2 kere evde gebelik testi yaptım negatif cikti bugün kan tahlili yaptırdım 1.20 çıktı bit hafta içinde adet olmasan yeniden gelmelisin dediler. 1.20 çıkıp sonradan bu değer yükselir mi kısaca hamile olunabilir mi .kist var diyeni de oldu bi hafta geçsin adet olmasan hamilesin diyeni de lütfen bilgi sahibi olanlar bana akıl verin
Slm kızlar adetim nerdeyse 1 haftadır geçiyo 2 kere evde gebelik testi yaptım negatif cikti bugün kan tahlili yaptırdım 1.20 çıktı bit hafta içinde adet olmasan yeniden gelmelisin dediler. 1.20 çıkıp sonradan bu değer yükselir mi kısaca hamile olunabilir mi .kist var diyeni de oldu bi hafta geçsin adet olmasan hamilesin diyeni de lütfen bilgi sahibi olanlar bana akıl verin
hamılemısınız merak ettim
Slm kızlar adetim nerdeyse 1 haftadır geçiyo 2 kere evde gebelik testi yaptım negatif cikti bugün kan tahlili yaptırdım 1.20 çıktı bit hafta içinde adet olmasan yeniden gelmelisin dediler. 1.20 çıkıp sonradan bu değer yükselir mi kısaca hamile olunabilir mi .kist var diyeni de oldu bi hafta geçsin adet olmasan hamilesin diyeni de lütfen bilgi sahibi olanlar bana akıl verin
Merhaba ben adet gecikmemin 21.gunu ogrendim hamileligimi. Ondan onceki tum idrar ve kan testlerim negatifti hem de ilki 0.106 ikincisi 0.5 yani sizden çok daha düşük:)
Kızlar lütfen bir akıl verin 3 mayısta regl oldum 27 mayısta olmam gerekiyordu olmadım bugun pztsi itibari ile tam 15gün gecikti geçen regl (03.05) bu yana da 40gün oldu idrar testleti negatif geçen perş kan verdim (07.05) kanda b-hcg 1.20 çıktı dr la görüşemedim hala regl olmadım biraz önce yine idrar testinde negatifti pztsi sabah yine kana gideceğim sizce hamilelik var mıdır hiç ç regl belirtisi yok ne ağrı ne gaz ne akıntı pembe ama testte de yok geçen sene kalp atışı durduğu için zorunlu kürtaj oldum çok istiyorum sizde böyle durum yaşayan arkadaşlar var sanırım bekliyeyim mi kan için ne yapayım
Bence kan için bekleme başka tahlillere falan baktır hormon vs
Bütün tahliller yeni yapıldı E Endoplazmik_garipbikulum canım tüp bebek rapor çıkarttım hatta perşembe aldım raporumı kan hormon vs herşeye bakıldı son 1.5aydır , kafam çok karışık...
Yok cnm ağrı kesici bile almadım kürtajdan bir sene geçince tüp bebek deneyin dediler yaşım 36sadece amh düşükAllah Allah ilaç filan kullanıyor Muş'un peki ondan mı Yüksek çıktı. Yarın sağlık ocağına git bi istersen yükselme var mı eğer bebiş varsa değeri katlaması gerekir
İnşallah güzel haberlerini alırız canımYok cnm ağrı kesici bile almadım kürtajdan bir sene geçince tüp bebek deneyin dediler yaşım 36sadece amh düşük
Ayyy inşallah keşke olsa keşke yarın kana gideceğim mutlaka beklemek ve belirsizlik deli ediyor sağol cnm güzel dileklerin için çok teşekkür ederim E Endoplazmik_garipbikulumİnşallah güzel haberlerini alırız canımyarın bi kan ver idrarda düşük çıkıyorsa kanda bidaha bakılsın en azından değil mi
Ayyy inşallah keşke olsa keşke yarın kana gideceğim mutlaka beklemek ve belirsizlik deli ediyor sağol cnm güzel dileklerin için çok teşekkür ederim E Endoplazmik_garipbikulum
Rica ederim canım ne demek bu arada kanda ne zaman 1.20 çıkmıştı? Bende de 1kere 1.20 çıkmıştı ama adetten önceydi adetimi de günü de olmuştım çok sancılı olmuştum senin durumun benimkinden farklıymış inşallah sonucunda farklı olur canım
Geçtiğimiz perşembe canum 7haziranda çıktı reglim 12gün geçmişti olması gereken günden inş geç döllenmedir yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?