Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5.00 uzerınde gebelık vardır canım..
0.05 degıl de ,5.00 uzerı olmalı
canım seni üzmek istemem ama bence hemilelik yok çünkü ben hamile olmadığım dönemlerde adet günümde yaptırdığımda 0.01 çıkıyordu. hamile kaldığım ay ateşlendim çok. doktora gittim hamile olabilirim dedim test yaptı adetime 11 gün vardı 0.1 çıktı doktor hamilelik gözükmüyo dedi ama ben anlamıştımilaçları içmedim ateşimde hemen düştü zaten
![]()
canım benimde adet olmama daha 6 gün var gögüslerim çok acıyo hiç böyle olmazdı.ozaman adet günümü bekleyip tekrar test yapayım.hala ümidim olabilirmiii offff yaaa
adet periyodun kaç gün bilmiyorum.. ben adetime 8 gün kala hastalığım dolayısıyla kanda beta-hcg de baktırmıştım, 0,04 çıkmıştı.. üzülmüştüm yine gebelik yok diye. ama adetime 3 gün kala evde idrar testinde gölge gibi ikinci çizgiyi görünce hemen kan testi yaptırmıştım ve sonuç 89.80 çıkmıştı. diyeceğim o ki çok erken yaptırmışsın.
İnşallah herşey gönlüne göre olur
arkadaşlar beta adetime 6 gün var ve beta hcg 0.08 çıktı bu hamilelik olabilirmi demek olamazmı demek dr gösteremedim henüz.0.01 ve 0.05 gebelik yok diye duymuştum benim sonucum ne olabilir arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz kafam karıştı((
cnm 00.01 ile 4.99 ara gebelık yok diolar sonrasında 5.00 ve ustune gebesın diolar biraz daha bekle olmadı dr git dermmerhaba yeni kan sonucunu aldım 0.73 çıktı 5 gün gecikti adetim hamile dilsin dediler ama gündüzleri hiç ağrım yok geceleri ağrım oluyor sizce neden adet sancısı gibi kafayı yiyecem daha 3 aylık evliğim bu durumları hiç bilmiyorum yardım !!!!!
Nerde yazıyo ya uygulamak isterim benimde bildigim iki tane var biri karbonat biri limon testiarkadaşlar evde bedavaya uygulayabileceğiniz testlerle ilgili bir topik atçım 6 çeşit test yöntemi yazdım bakın
Testler nerde yaziyo ecesunazarkadaşlar evde bedavaya uygulayabileceğiniz testlerle ilgili bir topik atçım 6 çeşit test yöntemi yazdım bakın
Adetine 11 gün kala 0.1 çıktı ve su an bebisler ikiz mimasallahhhh...bende adetime 6 gun kala yaptirdim 0.1 cikti su an bugunu saymazsam 2 gün var adetime göğüs agrilari dahil şikayetleri yasiyorum ama cok istedigim icin acaba psikolojik mi diye korkuyorumcanım seni üzmek istemem ama bence hemilelik yok çünkü ben hamile olmadığım dönemlerde adet günümde yaptırdığımda 0.01 çıkıyordu. hamile kaldığım ay ateşlendim çok. doktora gittim hamile olabilirim dedim test yaptı adetime 11 gün vardı 0.1 çıktı doktor hamilelik gözükmüyo dedi ama ben anlamıştımilaçları içmedim ateşimde hemen düştü zaten
![]()
arkadaşlar beta adetime 6 gün var ve beta hcg 0.08 çıktı bu hamilelik olabilirmi demek olamazmı demek dr gösteremedim henüz.0.01 ve 0.05 gebelik yok diye duymuştum benim sonucum ne olabilir arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz kafam karıştı((