beta hcg 0.01 ve 0.05 arası gebelik yokmu demek lütfen yardım edin....

Merhaba arkadaşlar adetime daha 2 hafta olduğu halde kan değerlerimde 0.35 cıktı sizce hamile olabilme olasılığım ne kadar

Merhaba tsh yüksekliğinden dolayı tahlillerimi yaptırdım arada gebelik testide yaptırdım 0.46 çıktı hamile kalma olasılığım var mı ilk defa 0.46 çıktı hep 0.1 çıkıyordu.birde bende plt yüksekliği var ayni durumu yaşayanlar var mi Bilgi verirseniz sevinirim.

arkadaşlar beta adetime 6 gün var ve beta hcg 0.08 çıktı bu hamilelik olabilirmi demek olamazmı demek dr gösteremedim henüz.0.01 ve 0.05 gebelik yok diye duymuştum benim sonucum ne olabilir arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz kafam karıştı:KK43:((
Ben 3 gün önce tes yaptïm 8 çıkmıştı dayanamadım gittim dün gece 40,5 olmuştu hamileyim rabbim hepinize nasip etsin adet olmazsın inşallah ama olursan soğan suyu iç gerçekten mucize 🙂

merhaba yeni kan sonucunu aldım 0.73 çıktı 5 gün gecikti adetim hamile dilsin dediler ama gündüzleri hiç ağrım yok geceleri ağrım oluyor sizce neden adet sancısı gibi kafayı yiyecem daha 3 aylık evliğim bu durumları hiç bilmiyorum yardım !!!!!
Merhaba aynı durumdayım sonucunuzu çok merak rttim

Back
X