beta hcg 0.01 ve 0.05 arası gebelik yokmu demek lütfen yardım edin....

ecesunaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2011
122
3
46
Zonguldak
arkadaşlar beta adetime 6 gün var ve beta hcg 0.08 çıktı bu hamilelik olabilirmi demek olamazmı demek dr gösteremedim henüz.0.01 ve 0.05 gebelik yok diye duymuştum benim sonucum ne olabilir arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz kafam karıştı:(((

5.00 uzerınde gebelık vardır canım..

0.05 degıl de ,5.00 uzerı olmalı

canım seni üzmek istemem ama bence hemilelik yok çünkü ben hamile olmadığım dönemlerde adet günümde yaptırdığımda 0.01 çıkıyordu. hamile kaldığım ay ateşlendim çok. doktora gittim hamile olabilirim dedim test yaptı adetime 11 gün vardı 0.1 çıktı doktor hamilelik gözükmüyo dedi ama ben anlamıştım:49::49: ilaçları içmedim ateşimde hemen düştü zaten :71::71:

canım seni üzmek istemem ama bence hemilelik yok çünkü ben hamile olmadığım dönemlerde adet günümde yaptırdığımda 0.01 çıkıyordu. hamile kaldığım ay ateşlendim çok. doktora gittim hamile olabilirim dedim test yaptı adetime 11 gün vardı 0.1 çıktı doktor hamilelik gözükmüyo dedi ama ben anlamıştım:49::49: ilaçları içmedim ateşimde hemen düştü zaten :71::71:

canım benimde adet olmama daha 6 gün var gögüslerim çok acıyo hiç böyle olmazdı.ozaman adet günümü bekleyip tekrar test yapayım.hala ümidim olabilirmiii offff yaaa

adet periyodun kaç gün bilmiyorum.. ben adetime 8 gün kala hastalığım dolayısıyla kanda beta-hcg de baktırmıştım, 0,04 çıkmıştı.. üzülmüştüm yine gebelik yok diye. ama adetime 3 gün kala evde idrar testinde gölge gibi ikinci çizgiyi görünce hemen kan testi yaptırmıştım ve sonuç 89.80 çıkmıştı. diyeceğim o ki çok erken yaptırmışsın.
İnşallah herşey gönlüne göre olur

canım benimde adet olmama daha 6 gün var gögüslerim çok acıyo hiç böyle olmazdı.ozaman adet günümü bekleyip tekrar test yapayım.hala ümidim olabilirmiii offff yaaa

canım bu arada seni tebrik ederim allah sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah.

adet periyodun kaç gün bilmiyorum.. ben adetime 8 gün kala hastalığım dolayısıyla kanda beta-hcg de baktırmıştım, 0,04 çıkmıştı.. üzülmüştüm yine gebelik yok diye. ama adetime 3 gün kala evde idrar testinde gölge gibi ikinci çizgiyi görünce hemen kan testi yaptırmıştım ve sonuç 89.80 çıkmıştı. diyeceğim o ki çok erken yaptırmışsın.
İnşallah herşey gönlüne göre olur

çok teşekür ederim canım adet periyodum 31 gün ile 32 gün arasında değişiyor aynen senin gibi benimde moralim çokkk bozudu ağlayacaktım nerdeyse zor tuttum kendimi haklısın canım ekren demekki.diğer topiklerde okuyodum 1 hafta kala çıkanları felan bende dayanamadım yaptırdım ama o negatifi görmek yıkıyor insanı.tebrik edirim inşallah sağlıcakla alırsın bebişini kucağına :)))

arkadaşlar evde bedavaya uygulayabileceğiniz testlerle ilgili bir topik atçım 6 çeşit test yöntemi yazdım bakın

arkadaşlar beta adetime 6 gün var ve beta hcg 0.08 çıktı bu hamilelik olabilirmi demek olamazmı demek dr gösteremedim henüz.0.01 ve 0.05 gebelik yok diye duymuştum benim sonucum ne olabilir arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz kafam karıştı:KK43:((

benm adetim 16 gun gecti 13 gun gecmisken test yaptik ve 0.73 cikti ultrasonda bebekde yoktu ins bebegin vardr ben dusuk yaptm iki ay once belki ondandr ama benden sana tavsiye ultrasonda adam akilli cocugunu gormedigin surece umutlanma cok kotu oluo insan

merhaba yeni kan sonucunu aldım 0.73 çıktı 5 gün gecikti adetim hamile dilsin dediler ama gündüzleri hiç ağrım yok geceleri ağrım oluyor sizce neden adet sancısı gibi kafayı yiyecem daha 3 aylık evliğim bu durumları hiç bilmiyorum yardım !!!!!

merhaba yeni kan sonucunu aldım 0.73 çıktı 5 gün gecikti adetim hamile dilsin dediler ama gündüzleri hiç ağrım yok geceleri ağrım oluyor sizce neden adet sancısı gibi kafayı yiyecem daha 3 aylık evliğim bu durumları hiç bilmiyorum yardım !!!!!
cnm 00.01 ile 4.99 ara gebelık yok diolar sonrasında 5.00 ve ustune gebesın diolar biraz daha bekle olmadı dr git derm

Gampili benimde adetime 6 gün kala test yaptirdim daha 40 günlük evliyim.0.1 çıktı..bebek yok o zaman dedim.tabi uzulmenin bini bin para.ama mide bulantisi kusma bas dönmesi koku hassasiyeti sikayetlerim arasinda.su an adetime 3 gün var.değişiklik gosterir mi ki acaba☺

canım seni üzmek istemem ama bence hemilelik yok çünkü ben hamile olmadığım dönemlerde adet günümde yaptırdığımda 0.01 çıkıyordu. hamile kaldığım ay ateşlendim çok. doktora gittim hamile olabilirim dedim test yaptı adetime 11 gün vardı 0.1 çıktı doktor hamilelik gözükmüyo dedi ama ben anlamıştım:KK49::KK49: ilaçları içmedim ateşimde hemen düştü zaten :KK71::KK71:
Adetine 11 gün kala 0.1 çıktı ve su an bebisler ikiz mimasallahhhh...bende adetime 6 gun kala yaptirdim 0.1 cikti su an bugunu saymazsam 2 gün var adetime göğüs agrilari dahil şikayetleri yasiyorum ama cok istedigim icin acaba psikolojik mi diye korkuyorum

arkadaşlar beta adetime 6 gün var ve beta hcg 0.08 çıktı bu hamilelik olabilirmi demek olamazmı demek dr gösteremedim henüz.0.01 ve 0.05 gebelik yok diye duymuştum benim sonucum ne olabilir arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz kafam karıştı:KK43:((

Merhaba benim adet günüme daha 2 hafta olduğu halde 0.35 cıktı sizce hamile olabilme olasılığım ne kadar

Back
X