Düşükten yükseğe çıktıktan sonra tekrar düşüyorsa çıkması sanırım sıkıntı değer düşerse kimyasal gebelik oluyor bildiğim inşallah sizin olmaz öyle hayırlısı olsun hakkınızda iyi şeyler olsun2 ocak 89,86
4 ocak 120,14
6 ocak 98,05
Değerlerim bu şekilde. Ama doktorum ilaçları bırakma. Şu anda kesin bir şey yok.
Çarşamba tekrar kan ver dedi. Böyle düşüp yükselen oldu mu hiç.
Ben de anlamadım çarşamba Netleşir herhalde. Teşekkür ederim âmin inşallahDüşükten yükseğe çıktıktan sonra tekrar düşüyorsa çıkması sanırım sıkıntı değer düşerse kimyasal gebelik oluyor bildiğim inşallah sizin olmaz öyle hayırlısı olsun hakkınızda iyi şeyler olsun
Yarın tekrar kan vericem bakalım ne olacak. Kanama başlamadı henüzBenim de böyle oldum değerlerim birden düştü kimyasal gebelikmiş akşamına kanamam başladı inşallah sizin değerleriniz artar
Aaa tekrar çıkmış bir doktora görün canım şaşırdım bende2 ocak 89,86
4 ocak 120,14
6 ocak 98,05
8 ocak 223,88
Bugün değer artmış tekrar. Bu nedir böyle kızlar ya
K kmrudemrslaslasla Reginaphalange2 B Babbls pembefiyonklu1kiz D dahadadogurmam B Belina G guzelseylerolsun Leviosaa Sosyallanne
canım böyle olabiliyor bu sağlıksız gebeliğe işaret bana da olmuştu ama benim değerim baya yükselmişti kalp atışı falan da duymuştuk2 ocak 89,86
4 ocak 120,14
6 ocak 98,05
8 ocak 223,88
K kmrudemrslaslasla Reginaphalange2 B Babbls pembefiyonklu1kiz D dahadadogurmam B Belina G guzelseylerolsun Leviosaa Sosyallanne
Bunu demek istedim aslında kesın kimyasal kesın saglıklı denmemeli diye ne guzel yukseltmiş umarım böyle yukselmeye devam eder ki hissiyat olarak sorarsan edicek gibi geliyor en azından benım gittiğim doktor için kanaman baslayana kadar bu değer oynaması normal cunku aynısı oldu düştü yükseldi saglıklo saglıksız karıstı biraz ama yukselmede saglıklo gidiyor gibi duruyor demişti2 ocak 89,86
4 ocak 120,14
6 ocak 98,05
8 ocak 223,88
Ay bakalım ne olacak belirsizlik çok kötücanım böyle olabiliyor bu sağlıksız gebeliğe işaret bana da olmuştu ama benim değerim baya yükselmişti kalp atışı falan da duymuştuk
2057
1897
3005
şekildeydi 1 hafta sonra düştü
Evet çok düzensizlik var çünküpamuğum sen yine de umutlanma, yine de sağlıklı bir durum gibi gelmiyor bana
Ben de anlamadım ya ne olacak bakalım hayırlısı inşallah çok teşekkür ederim canımBunu demek istedim aslında kesın kimyasal kesın saglıklı denmemeli diye ne guzel yukseltmiş umarım böyle yukselmeye devam eder ki hissiyat olarak sorarsan edicek gibi geliyor en azından benım gittiğim doktor için kanaman baslayana kadar bu değer oynaması normal cunku aynısı oldu düştü yükseldi saglıklo saglıksız karıstı biraz ama yukselmede saglıklo gidiyor gibi duruyor demişti
İçini ferah tut kafanıda kımyasalmı suymu buymu diye kurcalama bol bol dınlen su tuket kendini yorma inşAllah bu sekılde yukselmeye devam eder gonlundeki gibi olur canım
Gönlünden gecen olsum canım inşallahBen de anlamadım ya ne olacak bakalım hayırlısı inşallah çok teşekkür ederim canım
Hiç anlamıyorum canımm ya inşallah hakkında hayırlı olanı olsun amin2 ocak 89,86
4 ocak 120,14
6 ocak 98,05
8 ocak 223,88
Dış gebelik ihtimali çok yüksekGüncelleme:
8 ocak 223,88
**
2 ocak 89,86
4 ocak 120,14
6 ocak 98,05
Değerlerim bu şekilde. Ama doktorum ilaçları bırakma. Şu anda kesin bir şey yok.
Bence Dr görünmelisin inşallah wardır güzel haberlerini bekliyoruz inşallah2 ocak 89,86
4 ocak 120,14
6 ocak 98,05
8 ocak 223,88
En son durum ne oldu bendede yükselme olmadida düşüş oldu ve kimyasal geçirdimGüncelleme:
8 ocak 223,88
**
2 ocak 89,86
4 ocak 120,14
6 ocak 98,05
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?