Beta düştükten sonra yükselir mi

Lilakahve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2022
1.479
912
53
33
Güncelleme:
8 ocak 223,88
**

2 ocak 89,86
4 ocak 120,14
6 ocak 98,05

Değerlerim bu şekilde. Ama doktorum ilaçları bırakma. Şu anda kesin bir şey yok.

Çarşamba tekrar kan ver dedi. Böyle düşüp yükselen oldu mu hiç.

Son düzenleme:
2 ocak 89,86
4 ocak 120,14
6 ocak 98,05

Değerlerim bu şekilde. Ama doktorum ilaçları bırakma. Şu anda kesin bir şey yok.

Çarşamba tekrar kan ver dedi. Böyle düşüp yükselen oldu mu hiç.
Düşükten yükseğe çıktıktan sonra tekrar düşüyorsa çıkması sanırım sıkıntı değer düşerse kimyasal gebelik oluyor bildiğim inşallah sizin olmaz öyle hayırlısı olsun hakkınızda iyi şeyler olsun

Son düzenleme:
Ben de anlamadım çarşamba Netleşir herhalde. Teşekkür ederim âmin inşallah

Benim de böyle oldum değerlerim birden düştü kimyasal gebelikmiş akşamına kanamam başladı inşallah sizin değerleriniz artar

pamuğum sen yine de umutlanma, yine de sağlıklı bir durum gibi gelmiyor bana

Bunu demek istedim aslında kesın kimyasal kesın saglıklı denmemeli diye ne guzel yukseltmiş umarım böyle yukselmeye devam eder ki hissiyat olarak sorarsan edicek gibi geliyor en azından benım gittiğim doktor için kanaman baslayana kadar bu değer oynaması normal cunku aynısı oldu düştü yükseldi saglıklo saglıksız karıstı biraz ama yukselmede saglıklo gidiyor gibi duruyor demişti
İçini ferah tut kafanıda kımyasalmı suymu buymu diye kurcalama bol bol dınlen su tuket kendini yorma inşAllah bu sekılde yukselmeye devam eder gonlundeki gibi olur canım

Ben de anlamadım ya ne olacak bakalım hayırlısı inşallah çok teşekkür ederim canım

Dış gebelik ihtimali çok yüksek

En son durum ne oldu bendede yükselme olmadida düşüş oldu ve kimyasal geçirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…